Nedense Memnun Değilim

pllspencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
58
6
Kızlar öncelikle hepinize merhaba. Konuya hemen gireyim. Ben 1 ay önce sevgilimden ayrıldım 20 şubatta ve eski sevgilimle her gün burun burunayız. 13 martta da başka biriyle çıkmaya başladım ve bu kararı alırken çok zorlanmıştım çünkü eski sevgilimi aldatıyormuşum gibi geliyordu. Her neyse sonra aklımı başıma topladım ve hayatıma devam etme kararı alıp 13 martta başkasıyla çıkmaya başladım. Bu yeni çocuk beni gerçekten seviyor, eminim ondan ama nedense benim aklım hala eskide :KK43: Yani aslında şöyle oluyor: Yeni çocukla konuşuyorum hiçbir sorun yok her şey yerinde ama sonra yalnız kalıyorum aklıma hooop eskisi geliyor. Eskisiyle de kötü ayrıldık zaten ama yine de pişman olur da gelir diye bekliyorum her gün. Belki bu yaptığım kötü bir şey ama aklımdan çıkmıyor. İşte bir de aynı ortamda bulunmak da üstüne tuz biber oluyor bana. Kaç gündür kafamda bu sorun sizce neden böyle hissediyorum? Yani bir tarafta beni çok seven ve bunu bana hep hissettiren biri, bir yanda da bana eski, iyi günlerde bile sevdiğini çok fazla hissettirmeyen, şu anda da umrunda olmadığım biri.. Aklımdan eskinin çıkmamasını neye yorumlamam gerek kafam çok karışık :KK43: :KK43:

digerini unutamamisken neden yeni bir iliskiye basladin peki?..

eskisi bugun sana donse yenisini yuz ustu mu birakacaksin ?..

herkes uzdugu kadar uzulur aklindan cikarma bunu, bir iliskiye baslarken de aklin ve kalbin dup duru olmali unutma.

Ya sunda dır. ya bunda helvacinin kızında :confused:gibi bu nasıl bir sevgi anlamadim? Kac tane saydin sen daha kimi sevdigini anlayamissan biz ne diyek :KK14::KK59:

Eskiyi hala seviyorsun, unutamamissin.

Yeni cocuktan etkilenmiyorsun, yarabandi yapmissin. Yeni cocuktan gercekten etkilenseydin kafan onunla dolu olurdu.

Bence civi civiyi sokmuyor, senin icin de sokmemis zaten sekerim.

Ben olsam yeniden ayrilirim, eskiyi gercekten unutana kadar kafami dinlerim.

Kızlar öncelikle hepinize merhaba. Konuya hemen gireyim. Ben 1 ay önce sevgilimden ayrıldım 20 şubatta ve eski sevgilimle her gün burun burunayız. 13 martta da başka biriyle çıkmaya başladım ve bu kararı alırken çok zorlanmıştım çünkü eski sevgilimi aldatıyormuşum gibi geliyordu. Her neyse sonra aklımı başıma topladım ve hayatıma devam etme kararı alıp 13 martta başkasıyla çıkmaya başladım. Bu yeni çocuk beni gerçekten seviyor, eminim ondan ama nedense benim aklım hala eskide :KK43: Yani aslında şöyle oluyor: Yeni çocukla konuşuyorum hiçbir sorun yok her şey yerinde ama sonra yalnız kalıyorum aklıma hooop eskisi geliyor. Eskisiyle de kötü ayrıldık zaten ama yine de pişman olur da gelir diye bekliyorum her gün. Belki bu yaptığım kötü bir şey ama aklımdan çıkmıyor. İşte bir de aynı ortamda bulunmak da üstüne tuz biber oluyor bana. Kaç gündür kafamda bu sorun sizce neden böyle hissediyorum? Yani bir tarafta beni çok seven ve bunu bana hep hissettiren biri, bir yanda da bana eski, iyi günlerde bile sevdiğini çok fazla hissettirmeyen, şu anda da umrunda olmadığım biri.. Aklımdan eskinin çıkmamasını neye yorumlamam gerek kafam çok karışık :KK43: :KK43:
Çok hızlısın arkadaşım. 1 ay da "aman yeni bir ilişkiye başlayayım, hayatımımı kaçıracağım" şeklinde bir yaklaşım sandığın kadar sağlıklı değil zaten. Bir süre yalnız kalman daha doğru olurdu.
Hem sırada mı bekliyor bu adamlar? Eskisinin pişman olmasını istiyorsun ama o da sana bakıyorsa zaten yedekte tuttuğu biri varmış diyordur.

Cevabini zaten kendin vermissin o suan seninle olmak isteseydi yan yanaymisiniz zaten kendin

Kizlar biliyor musunuz bazen insanlar sevgiyi haketmiyor olaya bak beni seviyor sorun yok ama ben eski sevgilimi seviyorum ama o beni sevmiyor uzuyor bile bile yine akliniz yanlis olanda hayat sizin

Bu ne hız birinden ayrılıp çok fazla vakit geçmeden diğerine başlamışsın. Biraz sakinlesip ruhunu dinlendirseydin keşke. Ayrıca 1 hafta 10 günde nasıl diğer kişinin sevdiğine emin olabiliyorsun burada kaç yıllık sevgililer hatta evliler bile emin olamıyor.
Keşke biraz yalnız kalsaydınız.

ya sevgilisiz yapamıyor musunuz?
oksijen mi bu?
bir durun nadasa çekin kendinizi duygularınızı.
bu kadar aceleye ne gerek var?
birini unutmadan obürüne başla, sonra vefadan(!) dolayı evlen.
sonra da gel buraya evlendim ama aklım eski sevgilide ühü ühü diye konu yaz.

Herkes acelen neydi demis.
Civi civiyi soker bence yenisinden hoslandiysan icin isiniyorsa devam et. Yasanmisliklar arttikca eskisini dusunmez olursun. Kimi insan daldan dala atlaya atlaya bulur dogruyu. Herkes beynini kalbini durultup yeni iliski arayacak diye sart yok.
Yok eski saplanti seklindeyse yeninin yaninda bile dusunuyorsan baska tabi.
Bir de elden kacan kiymetlenir her zaman. Gececek.

X