- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
- 158
Hayır. Normal hareketli sperm.Motil tam oluşmamış sperm demek diye biliyordum yani daha hücre seklinde olusma aşamasında. Öyle mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır. Normal hareketli sperm.Motil tam oluşmamış sperm demek diye biliyordum yani daha hücre seklinde olusma aşamasında. Öyle mi?
Anladım canım ama o zman neden spermiyogram testinde 10 sperm 20 sperm değil de 10 motil 20 motil vb. YaziyorHayır. Normal hareketli sperm.
Söyle 10 adet motil 20 adet immotil diye siniflandiriyorlar. Hepsine sperm yaxamazlar. İmmotil olanları canlardirma yapıyorlar.hepsi hfarkli işlemden geçtiği için ayrı ayrı yazmaları lazımAnladım canım ama o zman neden spermiyogram testinde 10 sperm 20 sperm değil de 10 motil 20 motil vb. Yaziyor
Kuyruk oluşunca zaten doğal çıkış olur canim malum tubbebek için hazırsınızdir.Bizde haftaya C.p de tedavi başlicağız. Insallah olumlu sonuc alırız. Birsey sorcaktım kuyruk olusunca bununla tüp bebek felan yapılır mı kızlar?
Merhaba bizde aynı durumdayız genetik normal hotmonlar notmal ama sebep belirsiz takdiri ilahimi artık küçükken geçirilen bilmediğimiz bi hastalıkmı bilmiyorum ertele ertele sonunda cesaretimi toplayıp başladık biz tüpe herşey normal diye ama drun %20 %30 şans versrde büyük umutlarla tese olduk sonuç malesef sperm bulunamadı spermatit bulundu biraz onlarla rosi yapılacak şandımız çok ama bir umut bakalımArkadaslar merhaba genetik sonuc bekliyorduk biz sonucumuz normal çıktı.
Azosperm nedenimiz suan belirsiz gibi hersey normal deniyor daha neler yapmamiz gerekir boyle olup tedaviyle tüp bebek yaptıran varmı yardimci olurmusunuz .
Merhaba sizde tam sıkıntı neydi acaba yani hormonlarda fsh ne bileyim gende falan sıkıntı varmıydımerhaba öncelikle çok geçmş olsun. rabbim inşallah devamını getirsin. çok sevindim şu an ki sonucunuza. bize de sperm bulunmayınca bakın herkes kök hücre tedavisini bekliyo belki onda sonuç alırsınız demişti. bazı doktorlar da kıbrısta sperm bankası var ordan alın dedi bazıları da sizin hayatta çocuğunuz olmaz dedi. c.p hocada ilk 3 ayda çok güzel sonuçlar aldık ve bu şekilde ilerlerse yaklaşık 1 senede doğal çıkış olabileceğini söyledi. eşiminde testis hacmi küçük e birde tese olunca iyice kötü oldu. rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa zamnda tedaviniz hayırlı sonuçlanır.
Merhaba. eşimde fsh ve lh hormonları çok yüksektiMerhaba sizde tam sıkıntı neydi acaba yani hormonlarda fsh ne bileyim gende falan sıkıntı varmıydı
Ya neyseki öyleymiş de tedavisi var bu bile şükür sebebi inşallah herşey gönlünüzce olur moral şartMerhaba. eşimde fsh ve lh hormonları çok yüksekti
Merhaba ilac tedavisi votamin takviyesi uyguluyorlarmis direk tese mi oldunuz biz hemen olmak istemiyoruz emazindan tedavi denemek istiyoruz.Merhaba bizde aynı durumdayız genetik normal hotmonlar notmal ama sebep belirsiz takdiri ilahimi artık küçükken geçirilen bilmediğimiz bi hastalıkmı bilmiyorum ertele ertele sonunda cesaretimi toplayıp başladık biz tüpe herşey normal diye ama drun %20 %30 şans versrde büyük umutlarla tese olduk sonuç malesef sperm bulunamadı spermatit bulundu biraz onlarla rosi yapılacak şandımız çok ama bir umut bakalım
inşallah rabbim cümlemizin yardımcısı olsunYa neyseki öyleymiş de tedavisi var bu bile şükür sebebi inşallah herşey gönlünüzce olur moral şart
Evet çünkü 3 dr a gittik 2 3 dra mesaj yoluyla sonuç yolladık görüş aldık hormonlar ve genetikde sorun olmadığı için ilaç tedavisinede başlayamadılar malesefMerhaba ilac tedavisi votamin takviyesi uyguluyorlarmis direk tese mi oldunuz biz hemen olmak istemiyoruz emazindan tedavi denemek istiyoruz.
Amin valla zor süreçler yıpratıcı inşallah sonumuz güzel olur Allah ol derse herşey bahaneinşallah rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
Tabiki tedavi şansınız varsa önce deneyin tek dr la kalmayın içinize sinen drla devam edinMerhaba ilac tedavisi votamin takviyesi uyguluyorlarmis direk tese mi oldunuz biz hemen olmak istemiyoruz emazindan tedavi denemek istiyoruz.
Yeni test verdik sd4 çıktı elhamdülillahRabbim hayırlı sonuclariniz olur inşallahşuan sd2 deyiz ama bu seviyedede sperm çıka biliyor. Sd4 son evre zaten celalettin hocamız sizde var çıkacak diyor eşim rahatsizlandigi için yavaş gidiyoruz.zaten bir kere çıkmıştı immotil olarak Nisan'da tekrar test vereceğiz bakalım çıkış olacakmi bu sefer. Çok farklı hastalık bı gün çıkış oluyor ertesi günü çıkmıyor.buna şükür en azından umudumuz var.
Rabbim Salih Saliha evlatlarla sevindirsin bizi![]()
Cok guzel bir sonuc harikaYeni test verdik sd4 çıktı elhamdülillah![]()
Elhamdülillah Mayıs'ta tekrar verecegiz artık bekliyoruz motil rabbim büyükCok guzel bir sonuc harika![]()
İnsallah motil cıkar ve tüp bebege gecersinizElhamdülillah Mayıs'ta tekrar verecegiz artık bekliyoruz motil rabbim büyük![]()
Amin inşallah canimİnsallah motil cıkar ve tüp bebege gecersinizAllah’ım bize de göstersin o günleri insallah.
Dönemsel mi bilmiyorum adetim 8 gün geçti normalde 3 gün atmiyordu bileKizlar eşim sd4 seviyesinde bu seviyede hamile kalan oldumu![]()