Canım öncelikle geçmiş olsun .
İşinde bu kadar iyi birinin işsiz kalması gibi bir durum olamaz . Allah bir kapıyı kapar diğerini açar inşallah üzülme .
Daha seviyeli , kaliteli en önemlisi huzurlu bir yerde çalışman için bu büyük bir şans diye düşünüyorum
inşallah öyle olur ama 3 yılımı bir hiç uğruna bırakıp gitmek o kadar zor geliyor ki. bir hatam olsa ya da uyarı filan almış olsam kabul edicem hatamı ama yok yokk. her yıl ödül alan biriydim ben bunu haketmedim.
dün şirketimin en üst düzey yetkilisi geldi ve görüşme yapıldı. fakat ona benimle ilgili hiçbir şey dememiş işten çıkarılma olayıyla ilgili. kaliteniz düştü , özel günler düzenleyelim gibi şeyler konuşulmuş. ve bu adam dün yanımdan geçerken kolay gelsin dedi . şimdi ben anlamadım ne olduğunu çıkarılıyor muyum kalıyor muyum ? bir de benim bu adama karşı tavrım ne olmalı nasıl davranmalıyım sizce?
aslında gidip kendim sormak da istiyorum problem tam olarak ne diye ama iyice karıştırmaktan korkuyorum işleri. adamın yaptığı neydi şimdi gözdağı vermek mi? günlerdir müdürünüz gelsin diye yırtındı geldiğinde de o konudan bahsetmemiş bile. anlayamadım gitti ya