nedensiz işten çıkarılıyorum, şoktayım !

insanların rızıklarıyla oynuyolar yazıklar olsun neymiş senden hoşlanmamışlar sen yaptığın işe baksana
banada aynı şeyi yaptılar allahından bulsunlar

Lütfen hanımlar polemiğe girmeyiniz, herkes konu sahibesine yardım etmeye, yol göstermeye çalışıyor.

inşallah öyle olur ama 3 yılımı bir hiç uğruna bırakıp gitmek o kadar zor geliyor ki. bir hatam olsa ya da uyarı filan almış olsam kabul edicem hatamı ama yok yokk. her yıl ödül alan biriydim ben bunu haketmedim.

insanların rızıklarıyla oynuyolar yazıklar olsun neymiş senden hoşlanmamışlar sen yaptığın işe baksana
banada aynı şeyi yaptılar allahından bulsunlar

Beddua etmeyi hiç sevmezdim ama şuan dolu dolu Aminn diyorum. kendimi kesilmeyi bekleyen koyun gibi hissediyorum bekliyorum öylece.

günaydın kızlar,

dün şirketimin en üst düzey yetkilisi geldi ve görüşme yapıldı. fakat ona benimle ilgili hiçbir şey dememiş işten çıkarılma olayıyla ilgili. kaliteniz düştü , özel günler düzenleyelim gibi şeyler konuşulmuş. ve bu adam dün yanımdan geçerken kolay gelsin dedi . şimdi ben anlamadım ne olduğunu çıkarılıyor muyum kalıyor muyum ? bir de benim bu adama karşı tavrım ne olmalı nasıl davranmalıyım sizce?

valla anlamadım sen çalışmaya devam et o zaman
çıkaracaksa tekrar söyler heralde
ya da gidip kendin sor bilemedim

valla anlamadım sen çalışmaya devam et o zaman
çıkaracaksa tekrar söyler heralde
ya da gidip kendin sor bilemedim

aslında gidip kendim sormak da istiyorum problem tam olarak ne diye ama iyice karıştırmaktan korkuyorum işleri. adamın yaptığı neydi şimdi gözdağı vermek mi? günlerdir müdürünüz gelsin diye yırtındı geldiğinde de o konudan bahsetmemiş bile. anlayamadım gitti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…