- 27 Mart 2017
- 552
- 662
- 53
2009dan 2010a ya da 2010dan 2011e geçeceğimiz sene.
üniversiteden biri ile sevgiliyiz. bir iki ay daha. yılbaşı gecesi. o yurtta ben evdeyim. normal konuşuyoruz. o gün ya da bi önceki gün görüşmüşüz zaten. bi tane film var diyorum tvde. aa ben çok severim izle diyor. izlemeye başlıyorum. yarım saat geçmeden 'ben yapamıyorum, ayrılalım' mesajı.
abooo. bu erkeklerde klasik heralde. hala merak ederim, o yarım saatte ne oldu acaba?
üzülme konu sahibi. ilerde terkedilmekten iyidir.
ben seni hiç özlemedim nedir yaKızlar sevgilimle 3 aydır birlikteyiz.ben 24 o da 25 yaşında .Dün sabah her şey çok güzeldi aynı sehirdeyiz yarin sinemaya gidelim diye kendisi söyledi.aksam da konusurken Ben "askim seni çok özledim dedim o da ben seni hiç özlemedim dedi.Once şaka yapıyor zannettim ama ciddi konusuyor .Ayrılmak istiyorum yapamıyorum dedi .Kızlar öncesinde bir kavga ya da tartışmamız yok.Ozel harekatçı asker önce meslegini bahane etti .Ben böyle kabul ettim felan deyince de ben sevgili işlerini beceremiyorum , ben evlenemem yapamiyorum dedi .Ya böyle bırakılır mı hiç sebepsizCanım sıkıldı doğu da görev yapıyorum anlatacaak kimsem de yok
Belli ki etkilenmişsin keratadanYediremiyorum kendime
Elektrikler uymamış demek ki. Çok irdeleme canım. Açık sözlü davranıp seni oyalamadığı için doğrusunu yapmış.Kızlar sevgilimle 3 aydır birlikteyiz.ben 24 o da 25 yaşında .Dün sabah her şey çok güzeldi aynı sehirdeyiz yarin sinemaya gidelim diye kendisi söyledi.aksam da konusurken Ben "askim seni çok özledim dedim o da ben seni hiç özlemedim dedi.Once şaka yapıyor zannettim ama ciddi konusuyor .Ayrılmak istiyorum yapamıyorum dedi .Kızlar öncesinde bir kavga ya da tartışmamız yok.Ozel harekatçı asker önce meslegini bahane etti .Ben böyle kabul ettim felan deyince de ben sevgili işlerini beceremiyorum , ben evlenemem yapamiyorum dedi .Ya böyle bırakılır mı hiç sebepsizCanım sıkıldı doğu da görev yapıyorum anlatacaak kimsem de yok
Ay hani kadınlar duygusaldır anlık duygu değişimi yaşar derler bi de2009dan 2010a ya da 2010dan 2011e geçeceğimiz sene.
üniversiteden biri ile sevgiliyiz. bir iki ay daha. yılbaşı gecesi. o yurtta ben evdeyim. normal konuşuyoruz. o gün ya da bi önceki gün görüşmüşüz zaten. bi tane film var diyorum tvde. aa ben çok severim izle diyor. izlemeye başlıyorum. yarım saat geçmeden 'ben yapamıyorum, ayrılalım' mesajı.
abooo. bu erkeklerde klasik heralde. hala merak ederim, o yarım saatte ne oldu acaba?
üzülme konu sahibi. ilerde terkedilmekten iyidir.
evet cocuk gibi tavır mı yapıyor nazlanıyor mu belli değilben seni hiç özlemedim nedir ya25 değil 5 yaşında biri gibi gel gitli bir tipmiş belli ki. hee bir de 1 hafta sonra pişmanım naraları atar böyleleri aman deyim. kurtulmuşsunuz
aaaa çok geçmiş olsun rol yapmış demek ki o teklifi ederkenBeni 2.5 ay evvel terk eden sevgilim 10 dakika önce evlenme teklif edip 10 dakika icerisinde beni aldattığı kadına gitti!!Sanırsam hala beraberler...her gün beddua ve ah ediyorum. Umarim tutar bugün olmasa da bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?