Nedensiz yere terk eden erkek.

Muhtemelen yüz vermeyen başka bir kız yeşil ışık yakmıştır. Bana öyle geldi..

ben seni hiç özlemedim nedir ya 25 değil 5 yaşında biri gibi gel gitli bir tipmiş belli ki. hee bir de 1 hafta sonra pişmanım naraları atar böyleleri aman deyim. kurtulmuşsunuz

3 ay yaa Allahaskina
Demekki ısınamadı istediği gibi olmadi. Sevgililik deneme süresi degilmi. Olmayacağını anlamis illa kavga gürültümü ayrılmak istiyorsunuz. Illa aldatmasımı gerekir

Elektrikler uymamış demek ki. Çok irdeleme canım. Açık sözlü davranıp seni oyalamadığı için doğrusunu yapmış.

Kimseyi bulduğunu sanmıyorum ne kafası karışık ne işi gücü...Tek sebep şımarmış olması yok özlemedim sevmiyorum madem sevmiyorsun ne diye sinemaya gideriz gibi sosyal aktivite planları yapıyorsun. Gayete şımarmış , üstüne çok fazla düştüysen sevgini ilgini çok belli ettiysen ondan kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo...

Biz kadınlarda öyle değil miyiz? Sevgilimiz bizi sevince ilgi yağmuruna tutunca ikide bir blöf yapmaz mıyız? giderim bak vs.vs. Eee gidince nolur ayy ben seviyormuşum gibi gibi..

Konu sahibesi ; hiç bir şey yapma biliyorum zor ama en azından şimdilik hiç bir şey yapma direkt ölü taklidi yap klişe olucak ama dönerse senindir dönmezse değildir :)

Senin üzüntün gururunun kırıldığını düşünmen. Şimdi gururunu kurtarmak için çabalayabilirsin fakat
bu ilişkiyi yürütmek için yapacagın her türlü fedekarlık aleyhine olacak. Belki tekrar döndürürsün ama sadece zaman kaybedersin bu ilişkiyle.
Diğer arkadaşların da dediği gibi bir an evvel unutmaya bak ve erken bittiği için sükret .

Ilerde evlenipde bosanalim demesinden iyidir bosver

Beni 2.5 ay evvel terk eden sevgilim 10 dakika önce evlenme teklif edip 10 dakika icerisinde beni aldattığı kadına gitti!!Sanırsam hala beraberler...her gün beddua ve ah ediyorum. Umarim tutar bugün olmasa da bir gün

Aslinda birsey hissetmemis,
Baska birini bulmus,
Maymun istahli,
Psikolojisi bozulmus,
Ya da evli olabilir.

Sonuc olarak sana boyle bir cevap vermis .ardina bile bakma derim..

kaçan kovalanır sorunu bu ilişkiler nıye boyle yahu. sız vazgectıgınız an o gelır merak etmeyın sdfg

Ay hani kadınlar duygusaldır anlık duygu değişimi yaşar derler bi de
Erkeklerin kadınlardan ruh hali daha dengesiz

ben seni hiç özlemedim nedir ya 25 değil 5 yaşında biri gibi gel gitli bir tipmiş belli ki. hee bir de 1 hafta sonra pişmanım naraları atar böyleleri aman deyim. kurtulmuşsunuz
evet cocuk gibi tavır mı yapıyor nazlanıyor mu belli değil

Beni 2.5 ay evvel terk eden sevgilim 10 dakika önce evlenme teklif edip 10 dakika icerisinde beni aldattığı kadına gitti!!Sanırsam hala beraberler...her gün beddua ve ah ediyorum. Umarim tutar bugün olmasa da bir gün
aaaa çok geçmiş olsun rol yapmış demek ki o teklifi ederken

5 aylik bi iliskim benimde boyle bitti. Gerci kavgalarimiz vardi ama ayrilik dusuncesini pek hissetirmedi.
Normal konusurken ben yapamıyorum sana bi hayat veremem deyip terk etti. Genel galiba bu durum erkeklerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…