Nedensiz yere terk eden erkek.

3 ay süresince hep yanınızda mıydı? yoksa uzaktan mı surdurdunuz? özel kuvvet dediğiniz için soruyorum. goreve giderler surekli ve biraz psikolojileri sıkıntılı olabilir ki sizinkinin de sıkıntılı gibi. yakında tekrar doner ve tekrar bırakır.

Son düzenleme:
4 sene sevgili,okul bitti ailesi geldi tanismaya, nisan falan filan konusuldu, hicbisey yokken bi telefon ,eee ayrilalim,ben aşık degilmisim, ee hani aile nişan vs niye oynadin ozur dilerim hataydi diyo ve bana abla diyen iliskimizi bieebir bilen komsusunun kizi ileevleniyor, bu hikaye daha aci dimi?? Sonu guzel kocami cok seviyorum iyi ki olmamis eskisiyle . herseyin hayirlisiyolver gitsin sil herseyini.

2 sene ilişki sonrasında ayrı dünyaların insanıyız demişti bana ilk sevgilim.
Peki dedim sadece.2 ay sonra geldi süründü 3 sene pesimde ben evlenene kadar.
Ee muhtemelen ben bi boynuz yedim o 2 ayda olmadi geri geldi.
Yemezler

Nasıl insanlar var ya

Her şeyde bir hayır vardır.. Sonu güzel bitmiş , çok sevindim :)

Konu sahibi, hiçbi erkek öyle nedensiz gitmez. Hatta hiçbir insan.. Belli ki yeni birini bulmuş, üzgünüm Zaten böyle kaypak biri de sana yaramazdı. Daha hayırlısı için bunu gitmesi iyi olmuş.Boşver..

Peki kac zamandir tanısiyorsunuz? Tanistiktan ne kdr zmn sonra sevgili olmaya karar verdiniz?

Üzülerek söylüyorum ki adam resmen takılmak istemiş
Böyle dengesizlere deil 3 ay 3 saatinizi vermeyin mutlu olacak koca bi hayatınız var

Bence nedensiz değil benim aklıma 2 ihtimal geliyor
1)mesleğinden dolayı psikolojisi aşırı bozuk, dengesini yitirmiş
2)(aşırı kuvvetli ihtimal umarım öyle değildir) Artık özlediği başka biri var

Bugün aniden giden yarın aniden hiçbir şey olmamış gibi geri gelir,o ara bunalımdaydım affet falan der. Ben bu gibi durumlarda hep başka bir flört durumunun olduğunu düşünmüşümdür. Birkaç gün sonra umduğunu bulamadığında çok pişmanım başlıklı makalesini okursunuz

Sizi sevmemis. Sadece siz kirilmayin diye uzatmalari oynamas. Ondan aniden ayrilmistir. . Uzulmeyin

Sadece dengesiz ve karakteri bozuk adamın.yani 10 dakika evvel annemi arayıp biz yanına geliyoruz desem annemin benim manyak oldugumu dusunecekti. Keza o evlenme teklifinin ardindan adam 9.5. dakika dolduğunda o kadınla konuşup beni gözyaşlarıyla oturduğumuz cafede bıraktı.Ama ALLAH büyük döne,yakıla,yana bana dönsün amin....

Kızlar bu konuyu açtığımda çok kötüydüm.Kendimi vakit geçirmek için kullanılmış kızlardan hissettim hatta .Hiç bir şey yazmadim aramadım.Ogretmenim ben okuluma gelmis dun ben de çok zamansız geldin konuşacak burası mi kaldi dedim.Aksam cafeye gittik .Özel harekatci olunca hep görevde olduğunu,beni çok sevdiğini ama evlenirsek çok zorlanacagimdan vs.bahsetti.Ben de mesleğini biliyorum. Zor olacağını düşünmesem kendim için hiç başlamazdım dedim

Tekrar başlamak istedi.Kizlar tekrar yapabilir miyim bilmiyorum .çok seviyorum ama içimden de gelmiyor. Yine aynı şeyi yaşatabilir cunku.Ben de bana düşünme süresi ver dedim .Öyle ce ayrıldık o gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…