bundan 8 ay önce 2 senelik sevgilimden ayrıldım o benim için çok çok özel biriydi çok ayrılıklar yaşadık ama asla kopamadık her zaman bi şekilde beraber olduk daha sonra o biyerde çalışmaya başladı ne olduysa ondan sonra oldu daha az ilgi göstermeye mesaj atmamaya başladı gece geç saatte işten çıkıyodu o zamana ben uyumuş oluyordum gündüzleride o uyuyordu zamanla dahada koptuk ben bu durumdan şikâyetçiydim ama o beni anlamıyodu yada anlamak istemiyodu..! karşımda bambaşka bi insan vardı sanki.. sonunda dayanamadım ve bitirmeye karar verdim önce saçmalamalar falan ama sonrasında kabul etti. 2 ay sonra bana nasılsın diye mesaj attı iyi olduğumu bana mesaj atmaması gerektiğini söyledim çünkü gerçekten onu artık hayatımda istemiyodum bana haklısın sana mesaj atarak bazılarına haksızlık yapıyorum dedi. o an içime kurt düştü sevgilin mi var dedim inkar etti ama benide facesinden engellemişti. daha sonra bigün fake hesaptan facesine baktım ve o an herşeyi anladım yeni sevgilisiyle aşk dolu yorumlaşmalarını okudum ağlayarak onu aradım ağzıma geleni saydım. beni salak yerine koymuştu tabi yine saçmalamalar başladı onu duymuyodum bile telefonu suratına kapattım.. aşka sevgiye herşeye inancım bitmişti çünkü o bile bunları yaptıysa herkes yapar diyodum onun sevgisinden o kadar emindimm.. aradan 8ay geçti o hala o kızla çıkıyo .
kızlar ben bunları daha önce yazmıştım size 1 seneye yakındır ayrıyız başlara göre şuan daha iyiyim alıştım en azından hayatıma iyi kötü devam ediyorum.. 2 gün önce hiç beklemediğim bi anda yine mesaj atmış sınavların nasıl diye (çok umrunda ya!) bende tanıyamadım kimsiniz dedim. oda tabi hiç bozuntuya vermedi yanlış oldu dedi peki dedim. sonra aradı tuttum bu taktigi dedi bende sadece beni dinle dedim içimdeki herşeyi söyledim ona söz hakkı bile tanımadan anladın mı diyip kapattım suratına sonra mesaj atmış mesaj aynen şu: ben yanlız kaldıgım için degil aklıma birşey geldiği için degil dogum günü meselesinde haklı olabilirsin (dogum gunuda mesaj atmıstım dogum gunnun kutlu olsun diye ne olursa olsun bidaha bana yazma demişti) biraz sert biraz ters olmuş olabilir ama bunları yapmak zorundaydım. neden herşeyin bittigini öyle yada böyle öğrenirsin yada görürsün birgün. belki o zaman kızmazsın teşekkür edersin. bunların olması gerekiyordu bana göre ve mesaj atmamın nedeni sadece mesaj attım ögrenmek istedim durumunu.
kızlar bu çocuk ne yapmak istiyo allah aşkına ??
kızlar ben bunları daha önce yazmıştım size 1 seneye yakındır ayrıyız başlara göre şuan daha iyiyim alıştım en azından hayatıma iyi kötü devam ediyorum.. 2 gün önce hiç beklemediğim bi anda yine mesaj atmış sınavların nasıl diye (çok umrunda ya!) bende tanıyamadım kimsiniz dedim. oda tabi hiç bozuntuya vermedi yanlış oldu dedi peki dedim. sonra aradı tuttum bu taktigi dedi bende sadece beni dinle dedim içimdeki herşeyi söyledim ona söz hakkı bile tanımadan anladın mı diyip kapattım suratına sonra mesaj atmış mesaj aynen şu: ben yanlız kaldıgım için degil aklıma birşey geldiği için degil dogum günü meselesinde haklı olabilirsin (dogum gunuda mesaj atmıstım dogum gunnun kutlu olsun diye ne olursa olsun bidaha bana yazma demişti) biraz sert biraz ters olmuş olabilir ama bunları yapmak zorundaydım. neden herşeyin bittigini öyle yada böyle öğrenirsin yada görürsün birgün. belki o zaman kızmazsın teşekkür edersin. bunların olması gerekiyordu bana göre ve mesaj atmamın nedeni sadece mesaj attım ögrenmek istedim durumunu.
kızlar bu çocuk ne yapmak istiyo allah aşkına ??