nedir benim bu çocuktan çektiğimm :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 722
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

722

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
19
0
6
35
İstanbul
bundan 8 ay önce 2 senelik sevgilimden ayrıldım o benim için çok çok özel biriydi çok ayrılıklar yaşadık ama asla kopamadık her zaman bi şekilde beraber olduk daha sonra o biyerde çalışmaya başladı ne olduysa ondan sonra oldu daha az ilgi göstermeye mesaj atmamaya başladı gece geç saatte işten çıkıyodu o zamana ben uyumuş oluyordum gündüzleride o uyuyordu zamanla dahada koptuk ben bu durumdan şikâyetçiydim ama o beni anlamıyodu yada anlamak istemiyodu..! karşımda bambaşka bi insan vardı sanki.. sonunda dayanamadım ve bitirmeye karar verdim önce saçmalamalar falan ama sonrasında kabul etti. 2 ay sonra bana nasılsın diye mesaj attı iyi olduğumu bana mesaj atmaması gerektiğini söyledim çünkü gerçekten onu artık hayatımda istemiyodum bana haklısın sana mesaj atarak bazılarına haksızlık yapıyorum dedi. o an içime kurt düştü sevgilin mi var dedim inkar etti ama benide facesinden engellemişti. daha sonra bigün fake hesaptan facesine baktım ve o an herşeyi anladım yeni sevgilisiyle aşk dolu yorumlaşmalarını okudum ağlayarak onu aradım ağzıma geleni saydım. beni salak yerine koymuştu tabi yine saçmalamalar başladı onu duymuyodum bile telefonu suratına kapattım.. aşka sevgiye herşeye inancım bitmişti çünkü o bile bunları yaptıysa herkes yapar diyodum onun sevgisinden o kadar emindimm.. aradan 8ay geçti o hala o kızla çıkıyo .

kızlar ben bunları daha önce yazmıştım size 1 seneye yakındır ayrıyız başlara göre şuan daha iyiyim alıştım en azından hayatıma iyi kötü devam ediyorum.. 2 gün önce hiç beklemediğim bi anda yine mesaj atmış sınavların nasıl diye (çok umrunda ya!) bende tanıyamadım kimsiniz dedim. oda tabi hiç bozuntuya vermedi yanlış oldu dedi peki dedim. sonra aradı tuttum bu taktigi dedi bende sadece beni dinle dedim içimdeki herşeyi söyledim ona söz hakkı bile tanımadan anladın mı diyip kapattım suratına sonra mesaj atmış mesaj aynen şu: ben yanlız kaldıgım için degil aklıma birşey geldiği için degil dogum günü meselesinde haklı olabilirsin (dogum gunuda mesaj atmıstım dogum gunnun kutlu olsun diye ne olursa olsun bidaha bana yazma demişti) biraz sert biraz ters olmuş olabilir ama bunları yapmak zorundaydım. neden herşeyin bittigini öyle yada böyle öğrenirsin yada görürsün birgün. belki o zaman kızmazsın teşekkür edersin. bunların olması gerekiyordu bana göre ve mesaj atmamın nedeni sadece mesaj attım ögrenmek istedim durumunu.
kızlar bu çocuk ne yapmak istiyo allah aşkına ??

Tipik erkek davranışı... Ben böyle birşey yaptım ama altında nedenler var, birgün öğrenirsin deyip kendine gizemli ve romantik imajı vermeye çalışmalar falan... Yeme bence bu numarayı. Zaten başta da adama niye saydırıp döktürmüşsün sevgilisi var diye anlamadım. Siz ayrıldıktan sonra sevgili olmuş sonuçta. Ömür billah son aşkı olarak mı kalacaktın. Hadi tüm bunlar oldu üstüne niye doğum gününde mesaj çekiyorsun. Üstelik bi de o mesajın üstüne terslemiş seni. Sakın romantik damarın tutmasın. Merak bile etme bence. Üstünden bir sene geçmiş gitmiş. Sen kendi yoluna bak derim ben....

benim sevgilimi yani eski sevgilimi anlatmışsın resmen ya bende aynı şeyleri yaşadım çok zor bi durum seni en iyi ben anlarım sen yine cesaret edip ona karşı gelebiliyosun hemen yumuşamıyosun ben onuda yapamadım ne zaman arasa hemen ona geri döndüm.

Sevgilisi var diye saydırman kötü olmuş. Hemen bi havalara girmiştir takip ettiğini anlayıp.. Hadi bunu yaptın senden sonra sevgili bulan bi adama doğum gününde neden mesaj attın ? :/

Değer veren insanlar değil bunlar ya. Yazık ediyosun kendine. Kapat konuyu tamamen bitsin. Aradığında yazdığında "tanıyamadım." bile dememelisin bana sorarsan. Adam 3-5 ayda bir gelip gururunun okşatıp gidiyo. Muhattap bile olma.

aslında bende zamanında çok döndüm kaç kez ayrılıp barıştık ama daha sonra zorda olsa anlıyosun artık olamıycagını .. ondan vazgeçmek zor oluyo ama biliyosun kı sanada hayrı yok herkes neden doğum gününde mesaj attın diyo bazen ne yazıkki kendine engel olamıyosun gurur mu? ne yazıkki onun yüzünden çok ayaklar altına aldım

haklısınız ama ne yazıkki kendime engel olamıyodum tabikide şimdi daha iyiyim alışıyorum yokluğuna onunla olamıycagını zaten kabul ediyorum.. o benım ondan vazgeçemiycegımı bildiği için bu kadar rahattı belkide vazgeçmeye başladığım için aramaya başladı beni yada yalnız kaldığı için.. neden doğum gününde mesaj attım evet büyük bi hataydı kii o benim doğum günümde mesaj bile atmamıştı ama ne yazıkkı bazen kendinize engel olamıyosunuz

ayyyynen öyle kendini gizemli göstermeye çalışıyo boşver artık bitmiş gitmiş önüne bak bacım..anlayamazsın çözemezsin böylelerini çünkü çözülecek bişey yok ortada..

insan gerçekten aşık olunca gurur onur umrunda olmuyo ben onu defalarca aradım telefonda bağıra bağıra ağladım takmadı bile beni sus ağlama diyip kapadı telefonu ve ben hala bu adamın peşinden koşmaya devam ettim yüzsüzlük yaptım resmen ve halada yapıyorum arkadaşlarımda salaksın niye gururunu hiçe sayıyosun felan diyolar ama hiç biri beni anlayamazki ama ben seni gerçekten çok iyi anlıyorum çok zor çok

Dogru diyosunuz siz de. Herkes benzer seyler yasayip olgunlasiyo sanirim. 5-6 ay once bana sorsaniz ben de size yakin cevaplari verirdim. Kabullenip hayatiniza devam ederseniz inaniyorum ki her sey daha kolay olacak sizin icin.

ALLAH sizinde yardımcınız olsun gerçekten aynı derdi paylaşıyoruz başkalarını teselli etmek kolay zor olan kendinin gerçeklerle hesaplaşması dilerim allah karşınıza gönlünüze göre birini çıkarır biliyorum ki çünkü ne yapsakta olmayınca olmuyo yani vala şuan kendi derdimi bıraktım size üzüldüm ben degmiyolar ne yazikki

Dogru diyosunuz siz de. Herkes benzer seyler yasayip olgunlasiyo sanirim. 5-6 ay once bana sorsaniz ben de size yakin cevaplari verirdim. Kabullenip hayatiniza devam ederseniz inaniyorum ki her sey daha kolay olacak sizin icin.

insanın zoruna giden şey onca sene iyi kötü bişeyler yaşayıp o insanı hayatının merkezi yapınca bi anda yok oluşu deymediğini görmek zoruma giden aşk sevgi herşey bi yana ama haklısınız olgunlaşıyor insan herşeyde bi hayır vardır diyorum elbet bigün doğru insan çıkar karşıma

umarım ikimizde bigün gerçek mutluluğu buluruz

canim asikken yapilmis hic bisi hor gorulmemeli cunku gozu kapali yasioruz aski nasil degerlendirelim dogru yanlis...hep ayni seleri yasioruzzz insaniz...pisman olma yaptiklarindan...takindigin tawir gayet guzel msj a flan cewap werme bumca zaman gecmis bosluga dusmus yine belli sen ii kotu hayatina dewam et dilerim cokkkkk mutlu olursun..

umarım ikimizde bigün gerçek mutluluğu buluruz

sanırım gerçek mutluluğu bulmam zor dün gece mesaj attı gece 12den sabah 7 ye kadar konuştuk hiç uyumaık belkide ilk defa bu kadar açık sakin konuşabildik ve bana dönmek istiyo gerçekten perişan çaresiz bi halde ama hala o kızla çıkıyo bitircem dedi sadece vicdanım rahat değil ama bitirsede ben onunla bidaha olamam ki nasıl effederim bidaha gider gitmek için gelmelerden yoruldum

haklısınız ama ben artık çok yoruldum onun için herşeyi ayaklar altına aldım başta gururumu.. geri dönmek istiyo ama biliyorum yine gidicek gitmek için gelmelerden yoruldum sevmek gerçekten yetmiyor

haklısınız ama ben artık çok yoruldum onun için herşeyi ayaklar altına aldım başta gururumu.. geri dönmek istiyo ama biliyorum yine gidicek gitmek için gelmelerden yoruldum sevmek gerçekten yetmiyor

ya biz aynı kişiden felanmı bahsediyoruz senin anlattığın herşeyi bende yaşıyorum aynı şeyleri düşünüyoruz çok tuhaf :)

ya biz aynı kişiden felanmı bahsediyoruz senin anlattığın herşeyi bende yaşıyorum aynı şeyleri düşünüyoruz çok tuhaf :)

demekki aynı karakterden insanlarmış bende hep kendimi tek sanırdım megerse benim yaşadıklarımı yaşayan çokmuş :)

Bu cümleyi ben de söylüyorum. 'Benzer şeyleri ben de yaşadım '. Bi söz duymuştum çok hak vermiştim. Erkekler İçin Aşk bir futbol topuna benzer önce tekmeyi atarlar sonra peşinden kosarlar.aynen de öyle. Zaten bunlarda akıl olsaydı kendileri için ağlayan birini asla bırakmazlardı. Çünkü bi insan sevmediği biri için asla gözyaşı dökmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…