Askerlik psikolojisi diye birşey olabilir evet sonuçta bir nevi esir gibiler orada baskı ve sıkıntılar ama bu forumda bahsedilenler askerlik psikolojisi değil ki...
Sevdiğini kısıtlamak, yersiz bağırıp çağırmak ve alttan alınmayı beklemek.
Benimde sevdiğim asker yok öyle askerlik psikolojisi.
Çok zorlanıyor ama askerlik başka biz başka yerdeyiz.
Özel hayatla ilgili hiç sıkıntımız olmadı şükür
Çok zor bir dönemden geçiyoruz ne ben onu üzüyorum yersiz yere ne de o beni.
Zaten askerlik psikolojisi diye beni incitmesine izin vermem gitmeden önce de biliyordu bunu.
Giyime kuşama gezmeye takanlarda nasıl fırsat buluyorlar orada bunlara merak ediyorum benim asker kendini görmüyor yoğunluktan
O varken nasılsam şimdide öyleyim ve öyle olacağım.
Bizler de onlar kadar stresli ve sıkıntılı oluyoruz benim mayıs ayında askere gitti mayısdan itibaren saymayım kaç ay öncesinde başladı sıkıntımız üzüntümüz şimdi kendime baktığımda neşeli yanımın eksildiğini görüyorum, hüzünlü biri gelmiş yerime ve eksik...Tamamlamayı bekliyorum sadece.
Sadece onlar zorda değiller bu süreçte her yersiz probleme he diyip geçersek dönüşte de başka bir psikolojiyle karşılaşmamak imkansız..Aynı alttan almayı tavizleri bekleyecekler sonra bunlar kendimizi rahatsız edecek derken askerlik sonrası psikolojileri ve çatışmaları.
Umarım hiçbirimiz yaşamayız böyle şeyler.
Geçip gitsin bu süreç, anılarımızda zor ama bitti dediğimiz bir zaman dilimi kalsın inşallah..