Nedir bu calisan kadinlarin cektigi???

Mantıklı düşünüyorsun
Ama uygulanmıyor sanırım
Bizde uygulanıyo şükür
Hem ben pek hamarat değildim
Hemde eşimin annesi de çalıştığından ve en büyük çocuk o olduğundan anlıyo ev işlerinden
Fena da olmuyo
Ama o yapmasa temizlik için birini tutalım derdim
Şimdilik iyiyiz

Parada ortak harcıyoruz senin benim yok
Zaten kredide ödediğimizden, gelir gider gayet dengeli ( :

Bencede temizlikçi tutun Walla ew temizlemek kadar nefret ettiğim bişey yok bugün temizliyorsun yarın aynı oluyor. Ben hergün kendimi yorup temizlik yapmam pis değilim ama hergün temizlik yapmak bana zor geliyo ew toplu olsun bulaşıklar makinede olsun yeter iyice koltuk altları pamuk olduğunda dipköşe Zaman'ı gelmiştir :KK53:
Amaan boşwerin hergün kendinizi o kadar yorduğunuza değmez temizlik yapa yapa ömür mü geçer tutun bi temizlikçi :KK31:

Mrb hanimlar.. Beni bu celiskiden kurtarin lutfen :) dile getirdigim bircok yerde sacmaliyomusum gibi tuhaf bakislara maruz kaldim. Belki burda da oyle olacak. Umarim kendimi net ifade edebilirim.
Nedir bu calisan kadinlarin cektigi ya. Disarda erkeklerle ayni isi biz de yapiyoruz. Eve esimiz kadar parayi biz de getiriyoruz. Eve geliyoruz dunyanin isi bizi bekliyo. Bi de onlari yapiyoruz. Cocuk desen her turlu zor isi sana bakar, baba sadece oynatir.
Simdi diyeceksiniz ki bunlari neden yazdin? Sizlere sormak icin. Her yerde bunlar sorulmuyo, yanlis anlasiliyo. Burda zaten kimse kimseyi tanimiyor. Evde isbolumunu nasil yapiyorsunuz? Para olayini ne seklide hallediyorsunuz? Yani esinize mi veriyosunuz? Ortak birikim mi? Ya da herkes kendine mi harciyor? Yani bana gore ya isbolumu de para da ortak olmali. Ya da isin cogunu kadin yapiyosa parasina erkek karismamali. Benim esim arada yapar ama bi lutufmus gibi. Bak sana yardim ettim, kiymetimi bil falan filan. Yani bana yardim etmis olmuyo bence ev ikimizin evi ve evinin isini yapiyor. Yanlis mi dusunuyorum? Paraya gelince de lafta hic karismam der ama bisey alacagim zaman kirk laf eder, alasim varsa da hevesim kacar alamam cogunlukla
Şimdilik ben öğrenciyim, eşim de öyle ama o yine de çalışıyor. Hatırı sayılır iyi bi para kazanıyor. İşten aldığı parayı bana verir, ben tutarım, borca vs yatıracağında ister veririm. Onun cebinde de benim cebimde de para vardır, asla senin benim yoktur. Ev işlerine gelince, tüm ağır işleri eşim yapar, hatta evi sileceksem kovayı o taşır, elektrik süpürgesini de... :) Bazen yemek yapar, sabah çay kahve de yapar. Ben isteyince yada hasta olunca bulaşık yıkar, evi süpürür ( genelde süpürmeyi sevmez ama) :))) Bizde böyle işte. Şuan borcumuz var diye parayı bana verir oldu, onun eli tutmaz diye :) Normalde ben ihtiyacım kadarını alır karışmazdım. Bi de ben ne istesem alır, 3gün yemek yapmasam neden diye sormaz. Öyle tatlı bi koca :)

Back
X