Nedir bu çektiğimiz görümcelerden.....

lahanabebek

oğluşumu çok özledim :(
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
3.028
0
316
Adana
hepinize merhaba......
bir çoğumuz zaman zaman görümcelerimizle sorun yaşıyoruz..:kızgın:
neden bu görümceler sürekli sorun çıkarıyo CADIARZU :uhm:
neden sanki dünya kendi etraflarında dönüyomuş gibi her zaman ilgi beklerler -tatlicadiarzu-
tabi bütün görümceler aynı deyil... bazıları çok iyi oluyo
sizinkiler nasıl arkadaşlar????

Son düzenleme:
Ben görümcemi çok severim,çokta iyi anlaşırız.
Geçmişte belki bizimde olmuştur ufak tefek tartışmalarınız ama,hiç bir zaman uzatıp büyütmedik,ya o hatasını anlayıp gelmiştir,yada ben anlayıp gitmişimdir.
Sanırım biraz karşılıklı hoşgörüyle ilgili birşey,
Hayatta tabiki hiç bir ilişki tek taraflı yürümez
Karşılık alamıyorsanız zor bir durum canım,Allah kolaylık versin.

ne mutlu sana bende nerde böyle hatasını anlayıpta gelecek görümcekafamçokkarıştı

Görümcelerin fesatlanacak bir sürü sebebi var aslina bakarsan onlarin iside zor nedenmi?

Düsünsene abilerini veya kardeslerini annelerini babalarini seninle paylasmak zorunda kaliyorlar, ilginin senin üzerinde olmasi zor geliyor , önce sadece kendi basina bir aile iken simdi ellere karismak hicte kolay degil, yani bütün bunlari düsündügmüz zaman bir bakima onlarda kendine göre hakli be güzelim.

Benim görümcelerim türkiyede yasiyor izinden izine görüyorum fakat iyidirler bu zamana kadar hicbir kötülüklerini görmedim, hep bir arada olsak farkli olurmu bilmem tabiki.

Ama ben yinede görümce ile gecinmenin elti ile gecinmekten daha kolay oldugnu saniyorum, görümce yine ne olursa olsun her ayibini örter abisini düsündügü icin seni korur sana laf getirtmez ama elti öyle degil o kusur araki aciga cikarsin validenin gözüne girsin erkek tarafi onu sevsin tutsun diye, bende var öyle birtane en kücük eltim ama insan ne yapiyorsa kendine yapiyor, yok yere kendini gözden düsürdü.

Takma bunlari canim, sen kocanla iyi olmaya bak!

Sevgiylea.s.

Görümcem bir yana dünya bir yana..Evliliğimin ilk zamanlarında hatta ilk 1 senesinde sorunlarımız oldu.Ama ben kendi adıma onu üzdüğüm için gidip özür diledim,dedim ben senni arkandan konuştum ,ama seni tanıdıkça pişman oluyorum.O da dedi normaldir çünkü ben de bişiler konuşmuştum arkandan zamanında,insan tanıyınca daha iyi anlıyor,önyargı işte vs...
Şimdi gayet iyi anlaşırız.Ben Avrupa yakasındayım,o Anadolu yakasında...Eşimin mesai saatlerinden ötürü ayda bi en fazla iki kez gideriz.Bunun dışında bir gün o,birgün ben birbirimizi ararız.Belki uzak olduğumuz için bu kadar iyi anlaşıyoruz,özlemek tatlıdır derler ya...Bir arada olsak bu kadar olmazdı belki.Uzak olmak herzaman iyidir.Çünkü ilk 7-8ay ben kayınvalidemle birlikte oturdum eşim askere gitti geldi 5ay.Sonra hemen çıktık 2ay oldu olmadı..
4ay önce ikiz minnoşları oldu görümcemin hihoyyyt ,biri kız biri erkek,bir tane de kızı vardı zaten 4yaşında.Bir görseniz teyzeleri bir tatlılar bir tatlılar..İnsanın yiyesi geliyor resmen,öp öp bitmiyo Şeniz
Konuyu dağıttım -tatlicadiarzu-
Kısaca iyi anlaşıyoruz biz benimkiyle,ama anlaşamıyanları etrafta çok duyuyorum,geline çektirenler,burnu havada olan görümceler,annesiyle bir olup gelini ezmeye çalışanlar,neler neler..Bunlar hep duyduğumuz,gördüğümüz şeyler...

Görümcem bir yana dünya bir yana..Evliliğimin ilk zamanlarında hatta ilk 1 senesinde sorunlarımız oldu.Ama ben kendi adıma onu üzdüğüm için gidip özür diledim,dedim ben senni arkandan konuştum ,ama seni tanıdıkça pişman oluyorum.O da dedi normaldir çünkü ben de bişiler konuşmuştum arkandan zamanında,insan tanıyınca daha iyi anlıyor,önyargı işte vs...
Şimdi gayet iyi anlaşırız.Ben Avrupa yakasındayım,o Anadolu yakasında...Eşimin mesai saatlerinden ötürü ayda bi en fazla iki kez gideriz.Bunun dışında bir gün o,birgün ben birbirimizi ararız.Belki uzak olduğumuz için bu kadar iyi anlaşıyoruz,özlemek tatlıdır derler ya...Bir arada olsak bu kadar olmazdı belki.Uzak olmak herzaman iyidir.Çünkü ilk 7-8ay ben kayınvalidemle birlikte oturdum eşim askere gitti geldi 5ay.Sonra hemen çıktık 2ay oldu olmadı..
4ay önce ikiz minnoşları oldu görümcemin hihoyyyt ,biri kız biri erkek,bir tane de kızı vardı zaten 4yaşında.Bir görseniz teyzeleri bir tatlılar bir tatlılar..İnsanın yiyesi geliyor resmen,öp öp bitmiyo Şeniz
Konuyu dağıttım -tatlicadiarzu-
Kısaca iyi anlaşıyoruz biz benimkiyle,ama anlaşamıyanları etrafta çok duyuyorum,geline çektirenler,burnu havada olan görümceler,annesiyle bir olup gelini ezmeye çalışanlar,neler neler..Bunlar hep duyduğumuz,gördüğümüz şeyler...

ahhhhhhhh ah sorma kardeş sorma

allah oyle gorumelere 2 kat beter gorumce versınnnnn amana bılıyorsunuz arkadaslar benım m sıkıntımı çocugunuz ama artık anladım karakterını açıyorum bır telefon ay ben boyle yaptım ben boyle yaptım aldım da aldım ay sesı bı gıdıyo garıbımın dalgaya vurdum işi bıde guluyo guya o kaday yapmacık kı moral sıfır gulme nımarası cekıyo o kadar eglenıyorum kı anlatamam :D:D:D:D bence onların zayıf noktasını bulun oradan vurun gelınlıgımı çalmak neymıs yavas yavas odetıyorum ona daha ne çekecek o benı çok uzdu

hepinize merhaba......
bir çoğumuz zaman zaman görümcelerimizle sorun yaşıyoruz..:kızgın:
neden bu görümceler sürekli sorun çıkarıyo CADIARZU :uhm:
neden sanki dünya kendi etraflarında dönüyomuş gibi her zaman ilgi beklerler -tatlicadiarzu- bazen görümcelerime okadar sinirleniyorum ki böyle kaydirigubbakcemile saçlarından sürükleyesim geliyo...
tabi bütün görümceler aynı deyil... bazıları çok iyi oluyo
sizinkiler nasıl arkadaşlar????
yoksa benmi abartıyorum bazı şeyleri acaba.

Vallaha ben bir görümceyimdir ama yengemle çok iyi anlaşırız. Ara sıra benim tembelliğimden dolayı o bana birazcık kızar takılır ama hiç kavga etmedik. Abimle balayına gittiklerinde bile orda canları sıkılmıştı beni çağırmışlardı yanlarına. Şu an evlenmeyi düşündüğüm erkek arkadaşımın ablası ile de gayet iyi anlşıyoruz. Evlenince de değişeceğini pek sanmıyorum.

benim görümcemle de aram iyidir..
seviyorum kendisini..:1hug:
hiç de diş çıkarcak duruma gelmedik birbirimize.
hatta bizim flört ettiğimiz dönemde bile bizim samimiyetimiz eşimi kıskandırırdı..
benden de 2 hafta sonra hamile kaldı..
Allah nazarlardan saklasın:nazar:

allah oyle gorumelere 2 kat beter gorumce versınnnnn amana bılıyorsunuz arkadaslar benım m sıkıntımı çocugunuz ama artık anladım karakterını açıyorum bır telefon ay ben boyle yaptım ben boyle yaptım aldım da aldım ay sesı bı gıdıyo garıbımın dalgaya vurdum işi bıde guluyo guya o kaday yapmacık kı moral sıfır gulme nımarası cekıyo o kadar eglenıyorum kı anlatamam :D:D:D:D bence onların zayıf noktasını bulun oradan vurun gelınlıgımı çalmak neymıs yavas yavas odetıyorum ona daha ne çekecek o benı çok uzdu

amiiiiiiiiiin inşallah allah onlara beter görümce versinde anlasınlar bakalım nasılmış sıkıntı vermek:jeyyar:

sağol canımya..
kesinlikle şanslısın vallaa.s
benim 7 tane görümcem varsenağlama yani gelde ağlamasenağlama

sadece senin aglamanla olmaz valla ben de seninle beraber aglayabilirim destek icin ....allah yardimcin olsun valla.bende bir tane görümce var bazen cildiriyorum onun yüzünden.senin halini düsünmek bile istemiyorum yani..:a015:

türkçede görümcem demem gereken o bayanın sesini bir kez telefonda duydum alo deyişini ve bir seneden fazla evliyim hiç görmedim allahda karşılaşmak nasip etmesin o kadınla... görümce düşman başına kızlar... ha bu arada bende bizim gelinin görümcesiyim acaba da benimgibimi düşünüyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekötükedihüso:roflol:

2 taneler sağolsunlar.ama biri benden mümkün olduğunca uzak,diğeride hergün göreceğim kadar yakınımda olsun.bilmem anlatabildim mi

Görümcem Türkiyede yasadigi icin büyük bir sorunumuz olmuyordu gecen seneye dek. Taaki gecen sene esinden bosanip buraya temelli döndügünde. Cok zor günler yasadik, Rabbim kimseye yasatmasin. Burdada yapamadi 1 sene sonra geri döndü ve aramizdaki bütün baglar koptu. En hayirlisida buydu:delphin:

Back
X