Nedir bu çektiğimiz görümcelerden.....

ay sen hem kardesını kap elınden elın kızı hemde burda cekıstır kadını
yanı pes dıyorum sana:roflol::roflol:
ay canım benım;
kımmıs kıs benım canım arkadasımın sınırını bozan.kötükedihüso
benıde bekle sekerım ıkımız yolalım saclarını:roflol:
opuyorum canım benım senı kocaman.
ısmı lazım degıllerle gorusmedıgımden sorun yasamıyorum cok sukur :roflol:

kaydirigubbakcemile ben böle saçlarını yolatım
sende :oklava: böle döv
:roflol: :roflol: :roflol:

2 tane var
biri kuçuk zaten ona soyleyecek birseyim yok
digerini de guzelce terslerdim bu haftasonu, kendisini padisahin kizi saniyordu, bi kaç zamandir da kasiniyordu, guzel bir kasidim
ohhh rahatladim
simdi ne o beni gorsun nede ben onu

2 tane var
biri kuçuk zaten ona soyleyecek birseyim yok
digerini de guzelce terslerdim bu haftasonu, kendisini padisahin kizi saniyordu, bi kaç zamandir da kasiniyordu, guzel bir kasidim
ohhh rahatladim
simdi ne o beni gorsun nede ben onu

evet ya kendilerini bişiy sanıyolar ya sinir oluyorum valla:oklava:

Arkdaşlar en güzeli mesafeli olmak.benim 4 tane görümcem var ikisi iyi ama ikisi çok patavatsiz.ben saygida hiç kusur etmem ama ortan ca görümcem bana bir eşyayi bulamadiğim için nasil öğretmensin? Kafan basmiyor mu? Diyebilecek kadar ileri gitti? Bana gerizekali demek isteyen bir insan...eşim korumuyor ama ne yapayim ablam bu,değiştiremem istemiyorsan görüşme samimi olma dedi...ama söylenince de uzatma tamam deyip kapatiyor.hem hakli buluyor beni hem de uzatma konuyu diyor? Bunun anlami nedir sizce?

walla aynen öle ....bu görümceler kıskanc mıdır nedir:1closedeyes: ama benimki Fikirsiz!lülülülülülü beni nişanlıyken sözlüyken hatta evliyken bile aramışlıgı yok,gecen geldi bu tarafa,yemege cıktık ama yanında 2 tane kız arkadasıyla! ben daha yeni evliyim sen nasıl yanına 2 kız alıp cıkıosun !en nihayeteinde beni tanıstırmadı bile,kendi aralarında döndü muhabbet!en sonunda eşimi aldım kalktık!ve kıyameti kopadım.sonunda eşim aradı onu ve özür dile dedi.bu kadar basit!!!benden de 2 yaş büyük üstelik ama görgü yok!kazancının cok ii olmasına raagmen bana bi patik yollamış,ben utanırdım vermeye!...ama nolduuuuu,elimi suya sabuna sokmadan,muhattab olmadan cvbnı verdirdim!:lepi: hiçbişi sizden kıymetli diil.karısısınız siz onun,ötesi yok1

senin görümcelerinle aran iyi değil miydi benle mi geyik yapıyodun kız :uhm:

Arkdaşlar en güzeli mesafeli olmak.benim 4 tane görümcem var ikisi iyi ama ikisi çok patavatsiz.ben saygida hiç kusur etmem ama ortan ca görümcem bana bir eşyayi bulamadiğim için nasil öğretmensin? Kafan basmiyor mu? Diyebilecek kadar ileri gitti? Bana gerizekali demek isteyen bir insan...eşim korumuyor ama ne yapayim ablam bu,değiştiremem istemiyorsan görüşme samimi olma dedi...ama söylenince de uzatma tamam deyip kapatiyor.hem hakli buluyor beni hem de uzatma konuyu diyor? Bunun anlami nedir sizce?

Canım benim ne olabilirki.
Eşinin yerinde kim olsa öyle davranır.
İnsan ailesine toz kondurur mu hiç?:1closedeyes:
En azından sana hak veriyor eşin.
Kızlar bence ne kendi ailenize laf ettirin ne de eşinizin ailesine laf edin.
Karşı taraf haklı bile, olsa insanın zoruna gidiyor ailesi hakkında söylenen olumsuz sözler.

Ben de evlenince müstakbel görümcemle yakın olamayacağım sanırım.
Çünkü yapı itibariyle soğuk ve bencil bir insan.
Ben bunları gözlemleyerek çıkardım.
Erkek arkadaşımla 7. senemize gireceğiz. Bu zaman zarfı içinde görüşmemiz sayılıdır.Ama ben her zaman üzerime düşeni yaptım. Düğününe gittim, bebeği olduğunda hediyesini aldım.
ilerde aramızda bir tatsızlık çıkacak olursa hiç önemsemeyeceğim. Biliyorumki onun karakteri böyle.
Çok isterdim görümcemle kardeşim gibi yakın olabileyim. Benim ablam yok çünkü, ablam yerine koyayım.
Ama elin kızı için de kendimi yıpratamam yanii.:1closedeyes:

bendede var bir adet yıllarca sorunlarıyla uğraştım evin küçük çocuğu olduğundan epey bi şımarık yetiştirilmiş.en sonunda evlendi ve son ana dek eltimle elimizden geleni yaptık annesi olmadığı için adeta annesi olduk ama o bizi sadece işi olduğunda aradı ve sonra 1 aylık evliyken son derece sıkıntılar yaşatarak geri geldi abilerinin kesinlikle ayrılmalısın demelerine karşın haber vermeden geri gitti şimdi ne abileriyle nede bizlerle görüşemiyor ne yazıktırki zaman beni haklı çıkardı huysuzluğu kanıtlanmış oldu ee ne ekersen onu biçersin dimii amaa...

iki gorumcem vardir pirlantadan degerli tas varsa onlar o tastir ikisinide kizkardes gibi severim esleride ayni sekilde super insanlardir malesef ben yurtdisinda oturuyorum keske yakin oturabilsek onlari ozluyorum ben hamileyken canim fistikli lokum istemisti esime soylemistim ingilterede pat diye bulamazsin iki gun sonra esim lokum pakediyle geldi kucuk gorumcem buraya gelen bir tanidik bulmus arayip tarayip o kadar kisa surede lokumu ulastirmis aglaya aglaya yemistim canim ya Allah ikisinide iki dunyadada mesut mutlu etsin

Arkadaşlar benim görümcemden neler çektiğim ilişkiler bölümünde var,okumayanlar okuyup yorum yaparlarsa sevinirim.''Görümceniz sizi aşağılayıp rencide ederse...''başlıklı...

baslarda hayatima cok müdahele ettirdim tepemize cikti,simdi coooook önemli bisey olmadikca aramam.o arar arada sirada,canim istemeyincede cikmam telefona,cünkü zamamninda oda hic cikmiyordu sordugumda canim istemiyor seninle konusmak demisti :1closedeyes:
simdide acikcasi telefon calinca dua ediyorum insallah o degildir diye,mesafemi koydum kafam rahat :kahve:
himm ayrica artik lafimida cekmeden söyleyebiliyorum,kirilacakmi falan umrumda degil şakkıdı
eee herkes ektigini bicermis...
bende görümceyim ama yengem en ufak bisey oldugunda beni arar kücük olmama ragmen benden akil alir,abimle sorunu olsa bana danisir anlatir rahatlar...iyi gecinmek kardes olmak varken kiskanclik ne diye anlamiyorum ki.... mirmirmirmir

görümceler kaynanaların veliahtları,haklarını yememek lazım görevlerini üstün başarıyla yerine getiriyorlar.şu kaynanam görümcem çok iyi diyenlerle biz aynı gezegendenmiyiz merak ediyorum.

Son düzenleme:
görümceler kaynanaların veliahtları,haklarını yememek lazım görevlerini üstün başarıyla yerine getiriyorlar.şu kaynanam görümcem çok iyi diyenlerle biz aynı gezegendenmiyiz merak ediyorum.

Benim kayınvalidem ve görümcem çok iyi..:lepi:

Hangi gezegene alayım biletimi şekerim?:lepi:

Bu arada görümcelerin genelde hatalı olduğunu savunan sayın site üyeleri, aranızda hiç mi görümce olan yok?hihoyyyt

Tabii eminim ki siz iyi görümcelerdensinizdir ve gelinleri el üstünde tutuyorsunuzdur ailecek.-tatlicadiarzu-.hihoyyyt:lepi:

Bilemiyorum yani...
Valla benim görümcem çok iyi, ayrıca ben de çok iyi bir görümceyim..

Şanslı kesimdenim yani..hihoyyyt

Back
X