• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu çözemedim ben?birde siz bakın

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
kızlar benim midemde böyle ağırlık şişkinlik gibi birşey var bundan dolayı ben çok sinirlide olsam sinirlenemiyorum ders anlatırken bağıramıyorum bir anda ses tellerim kopacak gibi oluyor sabahları hep bu şişkinlikle uyanıyorum gaz desem değil çünkü hiç geçmiyor hep var bu durum ve duygularımı etkiliyor duydularımı gösteremiyorum eskiden böyle değildim sonradan oluşan bir durum hastalıkmı bu hastalıksa adınıda koyamıyorum nasıl bişey bu bir fikri olan varmı yardımcı olun bana:(

:(off birşey söyleyin bana nedir bu psikolojikmi bu endoskopi bile yaptırmayı düşünüyorum

Yediğiniz bir şey dokunuyor olabilir.Kahve,acı,bazen alerji oluşturan ama farkına varmadığınız bir gıda.Bence yediklerinizi bir gözden geçirin.

Ayrıca psikolojik olma olasılığı da yüksek.Mide psikolojinin etkisinin aynen görüldüğü organlardan biri.Çok hassas.Sinir,stres,bir türlü bağlarını koparamadığınız kısır fikirler ve kötü olaylar bu şişkinliği yaratıyor olabilir.Ben de eskiden bağırsak problemleri yaşardım sürekli.İnatçılık ve bazı konularda takıntı huyumu bırakınca düzeldi.Kendinizi çok kasıyor olabilirsiniz.

Belki de duygularınızı bastırıyorsunuz.Birilerine anlatmak ya da içinizden geldiği gibi yazmak rahatlatabilir.Son olarak, hareketsizlik bile bu durumu yaratıyor olabilir.Bu anlamda insanın bir süre kendini gözlemlemesi ve kendine iyi davranması çok önemli.Geçmiş olsun.

hemen cvp veriyorum çünkü aynı şikayetten 1 yıldır sürünüyorum bazen nefes bile alamıyorum bu yüzden 2 kere endoskopi oldum şimdi kolnoskopi deniliyor hayatta olmam dedim doktora ama bağırsaklarımda kolit varmış ve benim midemde reflüde var ama bu bağırsakla ilgili bişey gaz çıkartmayı beceremem ben hiç zamanla bu durma geldi bu yüzden gaz giderici ve spazm çözücü ilaçla birlikte bağırsak çalıştırıcı bi ilacım var ama onlarda bünyed alışkanlık yapıyormuş...hareketsizlikte bunun en büyük sebebi ama siz çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla hemen bi endoskopi olun uyutarak yapan bi hastaneye gidin korkucak bişey yoktur inş.çok geçmiş olsun anlarım szi bazen öyle bi şişiyorumki 6 aylık hamile gibi oluyor göbeğim sinir stres yapıyo buda insanda ama bu rahatsızlığın sebebide sinir stres...

Back
X