• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir bu evliliklerde 3.senede yaşananlar?

canım o cinsel konuda isteksiz olsaydı sen onu aldatsaydın affedermiydi , bu kadar acımasız olmasın demekki seni sevgi yönünden doyuramıyo sen de ona karşı isteksizsin , sana boşan demiyorum ama onun aklının başına gelmesi şart bu ne rahatlık böyle çok sinir oldum

evet haklısınız ...neyse konuyu fazla uzatmayacağım beni dinlediğiniz için teşekkürler en doğru sonuç bu konu hakkındaki kararı kendim vermem..asla affetmem diyenlerin yerinde olmayı çok isterdim..

hakkında hayırlısı olsun
ama bu dunyada bır kere gelıyoruzz...

dılerım en mutlu olacagın kararı verırsın

evet haklısınız ...neyse konuyu fazla uzatmayacağım beni dinlediğiniz için teşekkürler en doğru sonuç bu konu hakkındaki kararı kendim vermem..asla affetmem diyenlerin yerinde olmayı çok isterdim..

bişey anlatmadın ki, ne olursa olsun kararı kendin vereceksin zaten, hakkında hayırlısı olsun:hulya:

evet ben diyorum büyükte konuşmuyorum asla affetmem bu insanın yapısıyla alakalı ben aldatılmayı kabul edemem gidicek yerim dahi olmasın yenede affetmem çok şükür kendimede bakarım çocuğumada allah hakkınızda hayırlısını verir inş herşey gönlünüzce olsun:Saruboceq::Saruboceq:

Hatasını kabul etmemesi de cabası sanırım :delphin:

Size açık bir şekilde söylemesi boşanma davasını ilk açanın siz olmanızı istediğinden olabilir mi acaba ?

bosanip bosanmamak sizin karariniz ama bence bu saatten sonra o adamdan ne sana koca olur ne kizina baba.hep aklina gelicek hep supheyle yasiyacaksin.zor cok zor.

Çok ilginç yakafamçokkarıştı

Valla K.K da böyle konuları okudukça soğuyorum bazı şeylerden.

Adam karısını aldatıyor ama pişman değil. Sen beni tatmin et benimde gözüm dışarda olmasın diyor, pişkinliğin bu kadarınada az rastlanır sanırım.

Adam pişman olsa, ayaklarına kapansa, yeminler etse bir daha olmayacağına dair, kul köle olsa tamam anlarım bir nebze söylediklerinizi, ama adam baştan ofsayt ya:umursamaz:

Siz böyle yiyin bitirin o zaman kendinizi adamda zevkü sefa içinde aldatsında aldatsın.:delphin:

canım çalışıyorum zaten bu sayede çok az da olsa kısa süreliğine unutuyorum yaşadıklarımı
işin kötü tarafıda bu zaten o yüzden pişkin diyorum pişman değil bendeki eksiklik yüzünden bunu yaptığını söylüyor dışardaki tek gecelik ilişkilerin hiçbir önemi olmadığını önemli olan bu ailenin devam etmesi diyor sürekli çelişkili ifadeler kullanıyor..

sizi kızdırmak için bu şekilde konuşuyor olamaz mı?

belki size kızgınlığını öyle ifade ediyordur aslında aldatma olayı yokturbilmiyorumkismile

arkadaşlar evlilik cinsellik midir? tamam cinsellik bir evlilik için önemli evet ama mutlaka bir problem varki bunları yaşamışsınız.böyle belkide ufak bir problem yaşadığınız bir dönemde sizi arkanızdan vuran bir adamın yüzüne bakmayın.belkide size destek olsa bir şeklde beraber atlatacaktınız bu mevzuyu.ama böyle onun yaptıklarını hiçbir zman unutamayacaksınız.o sizi hak etmiyor."bekara karı boşamak kolay diyeceksiziniz belki" ama arkadaşım böyle düşünüyorum.yani en azından yaptıklarından pişman olsa belki bir nebze bir şans daha ver denir de...böyle olunca...Allah yardımcın olsun...

valla çogu erkek bazı şeyleri güzellikle istemeyi bilmiyor, belkide cinsel hayatınızda hoşuna gitmeyen bişey var ve bunu "bak sende bulmazsam başkasınsa bulurum haaa ona göre" diyor, yani kendince seni motive etmeye çalışıyor olabilir tehtid ederek, saçma ve yanlış bi yol ama bence bu da olabilir
aldatan erkeğin bu kadar pişkin bunu söylemesi entersan, belkide aldatmadı da ondan, sadece ağzında yani belkide
sonuçta bu problemlerde konuşarak aşılır, küserek kim hangi problemini halledebilmiş
:hulya:

gerçekten ne diyeceğimi bilemedim ya.
aldatılan bi kadın olarak geçici bi hevestir diye umut ettim çocuğum ve düzenimi bozmak istemiyorum diyorsun.
aldatan adam ise ne çocuğunu nede kurduğu düzeni düşünüp seni aldatıyor.
bu kadar olur yani.
hakkınızda hayırlısı olsun.

chessim valla eşimle cinsel problemim olacak kavga gürültüden konuşmayacağız bi türlü,herşey yoluna girsin diye ,adam beni tedit eder gibi senle olmazsa bak başka kadınla olur diyecek varya ben o kocayı işte ne yaparım.
işte o zaman yapacağım varsada asla ve asla yapmam o zaman görür anyayı konyayı..
[/B]

gerçekten ne diyeceğimi bilemedim ya.
aldatılan bi kadın olarak geçici bi hevestir diye umut ettim çocuğum ve düzenimi bozmak istemiyorum diyorsun.
aldatan adam ise ne çocuğunu nede kurduğu düzeni düşünüp seni aldatıyor.
bu kadar olur yani.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Katılıyorum

canımcım

1-eşinin böyle bırsey yaptıgından emın olmalısın once
2- eminsen eşine neden böyle oldugunu evlılıgınız kurtula bılırmı yada kurtarmak ıstıyomu devamö edecekmıyız boyle gıtmeyecegı asıkar dıye bı konusma yapman gerek
3- esın devam etmek ıstıyorum ve elımden gelenı yapacagım tarzı bır konusma duyarsan sartları daha nasıl ıı yapabılecegınızı evlılıgınızle ılgılı sorunları konusursunuz belkıde evlılık terapıstıne gıder yardım ıstersınız ama adam yok ben ıstemıyorum senı baskasını sevıyorum vs gıbı seyler solerse pekı hersey ıcın tesekkur deyıp ayrılmaktan baska yol yok gıbı. alsın valızını evden gıtsın. sende kendıne yenı bı yok çizersin.
bazı seyler dısardan gorudugu gıbı olmuyo hemen bosanmakta care degıl hıcbırsey yapmadan herseyı kabullenıp oturmakta dopru degıl. önce ıletısım kurup sorunu bulman lazım mesela cocuk olunca esınle ılgılenmemıs olabılırmısın kı olebıle olsa bunun sonucu alfdatrma olmamalı.
genel olarak 3 senenın sonunda evlılıkede bı catırmadam olur cunku artık ask bıtmıstır. bırbırıne tahammul surecı baslamıstır. bu surecı asıp bırbırını sevmeyı saygı duymayı ogrenen ınsanlar mutlulugun kapısını aralar. bazılarıysa sadece ask la ayakta tuttukları bırlıktelıgı ask gıdınce yıkılır.
umarım bu surecı en dorgu sekılde asarsınız. bu durumda onemlı olan sen veya esın degıl. ıkınızde bır sure sonra baskalarıyla mutlu olabılecekken cocugunuz baska anne baba bulamayacaktır. cocuk ıcın ayrılırken bıle medenı bır sekıldeayrılmalı kırıp dokmeden

chessim valla eşimle cinsel problemim olacak kavga gürültüden konuşmayacağız bi türlü,herşey yoluna girsin diye ,adam beni tedit eder gibi senle olmazsa bak başka kadınla olur diyecek varya ben o kocayı işte ne yaparım.
işte o zaman yapacağım varsada asla ve asla yapmam o zaman görür anyayı konyayı..
[/B]

olabilir valla canım, bazı erkekler neyi nasıl isteyeceğini bilmiyo, okuyoruz burda bunları hep:hulya:

aldattığı için pişman olmak yana suçu bir de sizin üzerinize atan bir adamla nasıl bir arada kalınır bilmem.
tek gecelik çok gecelik umrumda değil.
ben kocamın teninde başka bir kadının dokunuşlarını hazmedemem..
beni öpmesi gereken dudakları başka kadınları öperse, daha da öpmem ben..

Hangi aile düzeninden bahsettiğinizi anlıyamadım doğrusu. . . :bbo:
Bi düzen olsaydı zaten bu gibi bir problem çıkmazdı ortaya heralde. .
Siz çocuğunuzun o bahsettiğiniz düzende mutlu olabileceğinimi zannediyorsunuz kuzum Güldürmeyin lütfen !!! :delphin:
Sizde mutlu değilsiniz .yavrunuzda ileride sizin mtsuzluğunuzu hissettiği anda oda kendini kötü hissedecektir

Kaba Tabir ile "Bekara karı boşamak kolaydır" derler. Benim söyleyeceklerimde sanırım bu tabir içine giriyor çocuğum olmadığı için yaptığım yorumlar sana uygun gelmeyebilir ama benim başıma gelmiş olsa herşeyden önce senin gibi çocuğumu düşünürdüm fakat çocuğumun sevgisiz ve kavga dolu bir evde büyümesi yerine anne babasının ayrı fakat huzurlu olduğu bir yerde büyütmeyi tercih ederdim. Neticede ettiğiniz kavgalar çocuğa ters etki yapacaktır ayrıca çocuk sevgiyide anlar sevgisizliğide. Allah yardımcın olsun canım benimde 3. yılım bitiyor 4. yıla giriyoruz bizde ilk yıl çok kavga ettik boşanma noktasına geldik ama allaha şükür şimdilik iyiyiz umarım sende en kısa zamanda mutluluğa kaldığın yerden devam edersin eşin ve çocuğunla beraber.

Back
X