- Konu Sahibi desertdaisy
merhaba ben bir yere gitmedim ama konuyu fazla uzatmak istemedim benden sonra bayağı yazan olmuş hepsine teşekkürler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım
1-eşinin böyle bırsey yaptıgından emın olmalısın once
2- eminsen eşine neden böyle oldugunu evlılıgınız kurtula bılırmı yada kurtarmak ıstıyomu devamö edecekmıyız boyle gıtmeyecegı asıkar dıye bı konusma yapman gerek
3- esın devam etmek ıstıyorum ve elımden gelenı yapacagım tarzı bır konusma duyarsan sartları daha nasıl ıı yapabılecegınızı evlılıgınızle ılgılı sorunları konusursunuz belkıde evlılık terapıstıne gıder yardım ıstersınız ama adam yok ben ıstemıyorum senı baskasını sevıyorum vs gıbı seyler solerse pekı hersey ıcın tesekkur deyıp ayrılmaktan baska yol yok gıbı. alsın valızını evden gıtsın. sende kendıne yenı bı yok çizersin.
bazı seyler dısardan gorudugu gıbı olmuyo hemen bosanmakta care degıl hıcbırsey yapmadan herseyı kabullenıp oturmakta dopru degıl. önce ıletısım kurup sorunu bulman lazım mesela cocuk olunca esınle ılgılenmemıs olabılırmısın kı olebıle olsa bunun sonucu alfdatrma olmamalı.
genel olarak 3 senenın sonunda evlılıkede bı catırmadam olur cunku artık ask bıtmıstır. bırbırıne tahammul surecı baslamıstır. bu surecı asıp bırbırını sevmeyı saygı duymayı ogrenen ınsanlar mutlulugun kapısını aralar. bazılarıysa sadece ask la ayakta tuttukları bırlıktelıgı ask gıdınce yıkılır.
umarım bu surecı en dorgu sekılde asarsınız. bu durumda onemlı olan sen veya esın degıl. ıkınızde bır sure sonra baskalarıyla mutlu olabılecekken cocugunuz baska anne baba bulamayacaktır. cocuk ıcın ayrılırken bıle medenı bır sekıldeayrılmalı kırıp dokmeden
ben de evliliğimin üçüncü senesindeyim ve bir kızım var evliliğimiz bitme noktasında..yardımınıza ihyiyacım daha doğrusu tavsiyenize bu saatten sonra Allah yardım etsin bana.. önceleri uyumlu evlilik şöyle olur böyle olur nutuklar atardım biz çok uyumluyuz şöyle anlaşıyoz böyle anlaşıyoz der dururdum ama üçüncü seneden sonra ne bozulmaya başladı bilmiyorum sürekli tartışmalar..ben de sürekli eksikler bulmaya başlamalar..en sonunda sana karşı hiçbirşey hissetmiyorum dedi çok geçmeden başka bir kadın açığa çıktı bunu da gayet açık bir dille söyledi.beynimden vurulmuşa döndüm pişkinliğin de bu kadarı..soğukkanlılıkla karşılamaya çalıştım geçer belki hevestir diye..fakat hiçte kolay olmuyormuş..şu an bir ikilemdeyim bir taraftan kendimi gurursuz onursuz hissediyorum neden boşanmıyorum diye bir taraftan da çocuğum var aile düzenimi bozmayayım diyorum ama çok zor..şu aralar hayalet gibi dolaşıyorum ben ben değilim artık..birilerinden yalnız değilsin biz varız cümlesini duymaya ihtıyacım var..etrafımdaki kimseyle konuşamıyorum kilitlendim kaldım..içime ata ata çok kötü hastalanmaktan korkuyorum...
merhaba ben bir yere gitmedim ama konuyu fazla uzatmak istemedim benden sonra bayağı yazan olmuş hepsine teşekkürler..