• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu hastalikmi ??

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Tuvaletten 20 dakikada cikan.. Ev isi yapamayan . 3 saatte anca yemek hazirliyan .. O mutfagi anca iki günde toplayabilen.. Bi yere gidince en az yarim saatte cikabilme.. Kasini bile alamayan.. Ve neden ben is yapamiyorum diye sikinti yapip sabaha kadar uyuyamayan. Ertesi gün uykusuzluktan cocuguna bakamayan.. Alis veris yapamayan eviyle ilgilenemiyen.. Misafir alamayan biri .. Ve bu halleri kücüklükten olan biri hastamidir yoksa karakterimi bu ?????

beceriksizdir benim gibi.
bi yemek yapıyorum mutfaktan tornado geçmiş gibi oluyor.
evim 3+1
1.5 sene oldu hala 4 odanın aynı anda temiz, düzenli olduğu bir gün olmadı.
elim çok ağır yemek yapmam 2 saat sürüyor neredeyse.
falan filan.
eşim bile diyor senin elin yavaş diye, temizlik yaparken ben 1 odayı toplayana kadar o bütün evi süpürüp, mopla silip, dağınıklığı toplayabiliyor. ben salata ile boğuşurken o 2 çeşit yemek hazırlıyor.
kısacası pratik değil bu bahsettiğin kişi, hastalıkla ilgisi yok.

beceriksizdir benim gibi.
bi yemek yapıyorum mutfaktan tornado geçmiş gibi oluyor.
evim 3+1
1.5 sene oldu hala 4 odanın aynı anda temiz, düzenli olduğu bir gün olmadı.
elim çok ağır yemek yapmam 2 saat sürüyor neredeyse.
falan filan.
eşim bile diyor senin elin yavaş diye, temizlik yaparken ben 1 odayı toplayana kadar o bütün evi süpürüp, mopla silip, dağınıklığı toplayabiliyor. ben salata ile boğuşurken o 2 çeşit yemek hazırlıyor.
kısacası pratik değil bu bahsettiğin kişi, hastalıkla ilgisi yok.

Hmmm anliyorum.. Bende dedim hasta degilsin gamsizsin. Deyincede hemen agliyo.. Ben istemezmiyim yapamiyorum diyo..

Depresyonda da olabilir. Yada ev işi sevmiyordur. Kimi insan ev hanımı olmayı sevmiyor benim çevremde şe anlattığın tarzda insanlar var sevmiyorlar. Ev işi yemek yapmak külfet gibi geliyor. Olabilir yani herkes aynı olmak zorunda değil. ;)

Kim ki bu peki?
Hayatı çok monoton geçiyorsa, hayattan zevk almaması normal.
mesela hareketli bi hayatı olsa eve geldiğinde de durmaz sürekli aktif olur.
Ablam olur kendisi.. Disarda ne kadar hareketli olsada evde ayni.. Hayati güzel ce güzel bi evliligi var.. Ben cok üzülüyorum haline

Hmmm anliyorum.. Bende dedim hasta degilsin gamsizsin. Deyincede hemen agliyo.. Ben istemezmiyim yapamiyorum diyo..

ben de çok istiyorum yapmayı, insan kendini eksik hissediyor ben beceriksiz miyim diyor, evi çekip çeviremiyorum diye ağlıyor :( ben ağlamıştım ilk evlendiğim zamanlarda.
ama bazı insanlar böyle bence.
o da daha pratik çözümler geliştirsin.
mesela eşim benim dağınıklığımdan illallah dedi ve buradan taşınırken 1+1 e geçmeye fazla eşyaları satmaya karar verdik. böylece daha küçük bi evi daha kolay çekip çevirebilirim.

her dediğiniz için aşırı üşengeçmiş dedim deeee
tuvalette 20dk naptıgını hem çözemedim hem de buna bi isim bulamadım :KK14:

Back
X