Beni değil bakımlı kadınlari fikir amacli actim konuyu merak ediyorum baskalarinin basina geliyor mu özellikle belirttim bakımsız çıktığımda böyle şeyler başıma hiç gelmiyor bakın nekadar güzelim diye açmadım konuyu ki güzel bile değilimbakımlı olmak ve dekolte giymekle ilgisi olduğunu düşünmuyorum
kadınlar sizi kıskanıyor mu yani anlamadım açıkcası
Konuya gelen cevaplardanda goruyosundur tahammulsuzlugü ordan oraya çekiyorlar herkes değil aslında geçen stada gittik eşimle maç izlemeye maçın heyecaniyla öndeki koltuğa ayaklarımı koydum koltuktaki adamda öne eğilmiş o arada yaslandi ayak izim adamın tisortunde çıktı dönüp adam pardon dedi yerin dibine girdim resmen özür diledim defalarca onun yerinde kadın olsaydı kavga çıkardı diye düşünüyorumİnsanların birbirlerine tahammulleri kalmamış en ufak seylere tepki gosterir olmuş herkes. Ruh hastasi olanlar da vardır muhakkak ama bence tüm mesele tahammülsüzlük.rujj
Dediğiniz gibi olsa özellikle süsü dekolteyi belirtmezdim doğal güzellik demiyorum oraya buraya çekmeyinözguven tavan yapmış sizde ona baglıyorsunuz
Konuya gelen cevaplardanda goruyosundur tahammulsuzlugü ordan oraya çekiyorlar herkes değil aslında geçen stada gittik eşimle maç izlemeye maçın heyecaniyla öndeki koltuğa ayaklarımı koydum koltuktaki adamda öne eğilmiş o arada yaslandi ayak izim adamın tisortunde çıktı dönüp adam pardon dedi yerin dibine girdim resmen özür diledim defalarca onun yerinde kadın olsaydı kavga çıkardı diye düşünüyorum
Bende tepki verirdim karşımdaki insanın davranışlarına görede sekillenirdi ama adam pardon dedi özür diledi bahsettigim istisnalar hariç kadınların tahammülsüzluguTüm kadınlar adına cevap vermeyeyim ama kendi adıma kavga çıkarırdım elbette, öyle şey mi olur
Ben konuda ne demek istediğini anladım. Insanlar seni tanimadiklari icin baska yerlere cekmisler sen sikma canını.Konuya gelen cevaplardanda goruyosundur tahammulsuzlugü ordan oraya çekiyorlar herkes değil aslında geçen stada gittik eşimle maç izlemeye maçın heyecaniyla öndeki koltuğa ayaklarımı koydum koltuktaki adamda öne eğilmiş o arada yaslandi ayak izim adamın tisortunde çıktı dönüp adam pardon dedi yerin dibine girdim resmen özür diledim defalarca onun yerinde kadın olsaydı kavga çıkardı diye düşünüyorum
Bunada benim tahammulum yok burda cemkirenler arkadaşım olsa belki dakikalara bu konuyu konuşup üstüne saydircagimiz konularda burda duyar kasiyorlar bunu sevmiyorum işte okeanosBen konuda ne demek istediğini anladım. Insanlar seni tanimadiklari icin baska yerlere cekmisler sen sikma canını.
Aslina bakarsan cogu zaman birilerine sesini duyuramayip susmak zorunda kalan insanlar tanimadiklari insanlardan cikariyor hirslarini, sesleri daha bir gür çıkıyor. Sabretmekten tahammülü kalmamış disarda en ufak şeye bile parlıyorlar diye düşünüyorum. Yani gozlemlerim bu yonde. Cok da takmamak lazım. Sen de arkasindan say sov rahatla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?