- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Adam orda kibarlik yapmış ne yapacaktık bi daha ayak izi çıkar falan diyecek değiliz heralde,ben şahsen o stada gomerdim bana yapan kişiyi.Konuya gelen cevaplardanda goruyosundur tahammulsuzlugü ordan oraya çekiyorlar herkes değil aslında geçen stada gittik eşimle maç izlemeye maçın heyecaniyla öndeki koltuğa ayaklarımı koydum koltuktaki adamda öne eğilmiş o arada yaslandi ayak izim adamın tisortunde çıktı dönüp adam pardon dedi yerin dibine girdim resmen özür diledim defalarca onun yerinde kadın olsaydı kavga çıkardı diye düşünüyorum
Konuya gelen cevaplardanda goruyosundur tahammulsuzlugü ordan oraya çekiyorlar herkes değil aslında geçen stada gittik eşimle maç izlemeye maçın heyecaniyla öndeki koltuğa ayaklarımı koydum koltuktaki adamda öne eğilmiş o arada yaslandi ayak izim adamın tisortunde çıktı dönüp adam pardon dedi yerin dibine girdim resmen özür diledim defalarca onun yerinde kadın olsaydı kavga çıkardı diye düşünüyorum
"Kusura bakmayın ayak hazretlerinizi rahatsız ettik biz böyle kambur dururuz ayaklarınız rahat etsin yeter ki" dememiz lazım lütfenZaten çıkarması gerekiyor,yaptığınız yanlış çünkü,ne yapsın o da mı özür dilemeli yoksa ?
Konuyu baştan sonra yanlış okumussunuzMetroda bir şeyler sorup yardım isteyeceğiniz kişi görevliler, sıradaki insanlar değil.
Işıklarda da yaya kırmızı olduktan hemen sonra araçlar için yeşil olmuyor. Arada vakit oluyor. Telefonla konuşurken fark etmediniz heralde.
Evet kavga ve sövmek için yeterli sebep mi, hayır.
Ama emin olun konu güzelliğiniz değil.
Tamda senin gibi kadınlar için açtım konuyu nasılda dikkatını çekmiş cevap vermedikce her mesajı alintilamissin maşallah siz yazmasanizda olur çokta zorlamayın istersenizAdam orda kibarlik yapmış ne yapacaktık bi daha ayak izi çıkar falan diyecek değiliz heralde,ben şahsen o stada gomerdim bana yapan kişiyi.
Kaynakçııııhaklısın konu sahibi, bu paspal kızlar seni beni anlamazhepiniz kıskanıyorsunuz kızaaam
haklısın konu sahibi, bu paspal kızlar seni beni anlamazhepiniz kıskanıyorsunuz kızaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?