Nedir bu kadınların derdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rujj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adam orda kibarlik yapmış ne yapacaktık bi daha ayak izi çıkar falan diyecek değiliz heralde,ben şahsen o stada gomerdim bana yapan kişiyi.

Zaten çıkarması gerekiyor,yaptığınız yanlış çünkü,ne yapsın o da mı özür dilemeli yoksa ?

Zaten çıkarması gerekiyor,yaptığınız yanlış çünkü,ne yapsın o da mı özür dilemeli yoksa ?
"Kusura bakmayın ayak hazretlerinizi rahatsız ettik biz böyle kambur dururuz ayaklarınız rahat etsin yeter ki" dememiz lazım lütfen

Konuyu baştan sonra yanlış okumussunuz
Gişede çalışan görevli kadınla tartışma yaşadık
Evimin önündeki ışık ve evet yaya ışığı kırmızıya döndükten hemen sonra arabalara sarı yanıyor evimin önündeki ışık ya ordan biliyorum hani
Konu guzelligim değil güzelde değilim özellikle belirttim bakımsız çıktığımda böyle birşey yok konu güzelliğim olsa bunu yazmazdim değil mi

Hii... Bir bakımlı, makyajlı dolaşan sizsiniz ya zaten herkes güzellığiniz karsisinda size dusman olmuş. Bu güzelliginizle ülkeden sürulmeseniz bari. Guzellik basa bela tabi.

Adam orda kibarlik yapmış ne yapacaktık bi daha ayak izi çıkar falan diyecek değiliz heralde,ben şahsen o stada gomerdim bana yapan kişiyi.
Tamda senin gibi kadınlar için açtım konuyu nasılda dikkatını çekmiş cevap vermedikce her mesajı alintilamissin maşallah siz yazmasanizda olur çokta zorlamayın isterseniz

Bakımla ne alaka ya öyle gıcık kadınlar heryerde var sizinde bakımlı gununuze denk gelmiştir ben herzaman bakimlym çokta güzelim benim başıma hiç gelmedi

Siz bu tahammulsuzlugun makyajli ve bakımlı olmaktan kaynaklandığını düşünüyorsunuz. Bence yanılıyorsunuz.

Mune konuyu kapatabilirmisin
Kk nin anlayissiz tahammulsuz okuduğunu anlamayan kişilerini unutmuşum

haklısın konu sahibi, bu paspal kızlar seni beni anlamaz hepiniz kıskanıyorsunuz kızaaam

Bazen aksilikler ust uste geliyor. Sizin icinde oyle bir gun olmus.
Trafikle ilgili kismina ozellikle dikkat etmenizi rica ederim. Caniniz soz konusu.
Araba kullaniyor musunuz bilmiyorum ancak sizin o bahsettiginiz 1saniyede ne canlar gidiyor. Trafikte saniyeyi birakin salise bile onemli.

Her tip insan var. Bazende insan hep kötü günlerine denk gelir etrafın. Çok fazla insan çok fazla karakter çok fazla duygu düşünce davranış.

Bu arada bende ne zaman papatya çayı içsem o gece uyuyamam. Öyle işte...

Demek ki sizden gözlerini alamıyorlar.
Kıskançlık yapıyorlar fesatlar

Tamamen o gün yorgunluğu ile alakali olabilir herkeste olur bazen hersey üst üste gelir ve ister istemez bir an patlayabiliyorsunuz ha bide karşıdaki insanın tavrıda önemli, giyimi degil.

Bakimli, makyajli oldugunuzu hatta dekolte giydiginizi okuyunca resmenn taa buradan kıskandım ben mesela birde görsem ortaligi yıkardım kesin

Insanlar cok tahammulsuz rujjcum.
senin yerinde olsaydim okadar sakin davranmazdim sanirim o kornayi susmaksizin calana en azindan gozlerini portletseydin:)
Gecen yil atmde arkamda sira bekleyen teyze acelem var hemen cabuk diye sizlaniyordu gel teyze gec dedim isi bitmiyir bi turlu en son atm bozuldu:) hah gozun aydin bunun icinmi yedin bitirdin beni bir dak.lik isim vardi yerimi verdim atm nin basini yedin dedim:)
Sus olayi sanirim totemin olmus bendede vardir bazi kiyafetleri giyince gunum kotu gecer yada ben oyle inaniyorum o kiyafetleri onemli isim varsa giymem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…