Nedir bu kaynana sorunu!! onlarda hic gelin olmadi mi :-((

bestdream

Mutluluk Sebebim 2 oldu
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.587
43
113
Fransa
bu sabah dusunmekten uyuyamadim benim dogum yapmama az kaldi, kaynanam turkiyede suanda ama ramazan ayinin ortasinda buraya gelecek bunlar bebegin cinsiyetinin kiz oldugunu ogrendiklerinde kaynanamda kayinpederimde hayirli olsun demediler soguk davrandilar ben ne kadar uzuldum agladim sanki benim mi elimde cinsiyet secimi ahirette versinler bakalim bana yaptiklarinin hesabini ne haklari var beni uzup kirmaya nefret ettirmeye bende dogumdan sonra annemin gelip bi kac gun yanimda kalmasini bana bakmasini planliyorum ama hal boyle olunca annemle bizi yalniz birakmaz sabah erkenden gelir gece evine gider o zman ben ne anladim annemle basbasa kalamadiktan sonra zaten annemle farkli sehirlerdeyiz o kadinda bir gram dusunce yok ki demez hic annesi gidene kadar yalniz birakiyim !! yuzunu gormeye tahammulum kalmadi hamileligimi hep stresli gergin gecirdim ve hala o sekil devam ediyorum. 1 -2 hafta sonra annemi cagircam buraya buzluga biseyler yapip koymak icin hafif yemek, borek tarzi seyler son aylarda bana kolay olsun diye bunu bile kaynanam gelmeden yapiyorum kuzenim anlatiyor gecen gun; kayinvalidesi yemegini isini yapip kizi annesiyle yalniz birakiyormus nasil gipta ettim ozendim esime bu konuyu acmadim ne diycem ki ne sekilde soylersem soyleyim sonucta kisaca annen gelmesin demek olacak dusunuyorum atiyorum tutuyorum bu kadin niye hic beni anlamiyor o da bir gelin olmustu ve kayinvalidesi ona cok ama cok iyi davraniyormus buraya cat kapi kac kere geldiginde rahatsizligimi iyice belli ettim ama tinlamadi bile sabah erkenden gelip gece 11de gitti gun icinde yedi icti yatti uyudu yanimda deli oldum :s suanda gorumcesinin kizi evleniyormus ona oturmus ceyiz icin biseyler hazirliyormus bana bir mendil yapmadi kendi gelini oldugum halde ve suan demiyor torunum olacak orgu yapim hirka fln gibi.. ama baska biri icin ceyiz yapmasini biliyor isde boyle vurdumduymaz bi insan ne yapiyim ben

Son düzenleme:
''Bir derdim var'' başlığı ''birkayınvalidem var'' başlığıyla değiştirilmeli. :)

bestdream, belki dile kolay diyeceksiniz ama onlarında torunlarını görmeye hakları var..
Bırakın gelip kalsınlar bu süre zarfındada annenizle görüşürsünüz zaten.

Yalnız kalacağınız zamanda gelir elbet.. Kalsa kalsa ne kadar kalacak ki ?
Sizde şimdi anne oldunuz.Önce bir gelin olarak bakıyordunuz olaylara belkide şimdide bir anne olarak bakın..
Eşinizle mutluysanız, yavrunuz sağlıklıysa görmemezlikten gelin bazı durumları. Bence eşinizlede konuşmayın, boşyere huzursuzluk çıkar.

Sanıyorum annenizle aynı şehirdesiniz, k.validenizle farklı şehirlerde öyle mi ?

kayinvalidem suanda turkiyede, ben fransadayim annemde bana 1,5 saatlik uzak bi sehirde ama k.validemle ayni sehirdeyiz evlerimizde maalesef ki yakin kisaca gurbet icinde gurbetteyim

Kadinin yeyip icip yatmasi bile gözünüze batmis!
Sabahtan aksama kadar evinizi temizlese o zaman severmiydiniz?
Zaten uzakta yasiyorlarmis, neden bu kadar tahammulsüzsünüz?

Adi cikmis dokuza inmez olmus sekize!
Kaynana olmak yetiyor anlaşılan sevilmemek icin!!!

Allah kolaylik versin cnm oncelikle.
Birde Rabbim ins bebisini hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin.
Tum bunlari kendi kendine kurarak, strese sokma kendini de, bebegini de.
Esinin bu konularda tutumu nasildir sana karsi?
Hani rahatsizligini ona dile getirsen, sana yardimci olmaya calismaz mi?
Senin durumunu ben yasamadim ama en yakin arkadasimdan biliyorum.
Ayni sehirde hem annesiyle, hemde kayinvalidesiyle birlikte yasiyor.
Her iki ailenin de ilk torunu.
Tamam herkes yaninda olmak istiyor, ilgilenmek vs.
Doguma kadar arkadasimin kayinvalidesiyle sikintisi yoktu.
Ama ne zaman dogum yapti ki, sorun yasamaya basladilar.
Kayinvalidesi geceleri bile evine gitmiyordu.
Arkadasim bebegini emzirir, kucagindan alirdi hemen cocugunu.
Uyuturdu, uzerini degistirir.
Yardimin otesine geciyordu yani artik. Arkadasima hicbir seyi yapma firsati vermiyordu.
Ayni sekilde arkadasimin annesine de el gibi davraniyordu evinde.
Kadincagiz 2saat zorla oturuyordu kizinin evinde.
Cok zor isler bunlar.
Esinle konusmayi dene cnm benim.

benim evimi temizlemesin cok sukur ben yapyorum, ayni evde 14 saati gecirmek zor geliyor kocamla ozelimiz kalmadi ayrica uzakta degil ayni sehirdeyiz evlerimiz yakin diye belirttim

bak şimdi hamile hamile bunları düşünüyorsun, yapma bunu... bebeğini de kendini de germe.

anneciğini çağır, kayınvaliden de gelir gider. yanlız kalamayız diye hiç düşünme.

seni üzen, strese sokan düşünceleri at çöpe gitsin. düşün düşün nereye kadar?

samimi bir tavsiye istersen eğer; doğum sonrası ve bebek bakımı konularına yoğunlaş.
çocukları 1-2 yaşında olan annelerden bilgi almaya bak. çünkü anneanneler ve babaanneler bebek bakımını unutmuşlar.

buzluğa; zeytinyağlı dolma, köfte, börek gibi şeyleri yapıp koymak güzel fikir.
işte böyle yapıcı, seni oyalayan, hayatını kolaylaştıracak konulara yönel...

o bunu yapmış, şunu takmış gibi konuları boşver. yoksa hayat hep buruk geçer...

ben demiyorum ki asla bana gelmesin bebegi gormesin demiyorum, gelecek tabi ama haftada 2 gun aksam uzeri esim gelecegi saate yakin gelsin hem oglunu hem torununu gorsun sabahin korunden gece yarisina kadar ne manasi var

kayinvalidem suanda turkiyede, ben fransadayim annemde bana 1,5 saatlik uzak bi sehirde ama k.validemle ayni sehirdeyiz evlerimizde maalesef ki yakin kisaca gurbet icinde gurbetteyim

Kayınvaliden türkiyede sen fransadasın. Öyle yazmışsın ama daha sonra kayınvalidemle aynı şehirdeyiz evlerimiz yakın demişsin anlamadım. Kayınvaliden türkiyede sen fransadamısın yoksa aynı şehirdemisiniz? Kaç tane kayınvaliden var :44:

bu kötü öcü kaynanaların kızları yok galiba,hiç çıkıpta benim annem şöyle kötü böyle kötü demiyo ,yani gelinlerin annellerinde hiç kusur olmaz ya

Hak veriyorum cnm sana bu konuda.
Insan annesiyle bile zaman zaman cok fazla bir arada kalmak istemiyor.
Arkadasin dedigi gb bunlara takilipta uzme kendini, bebegini de.
Oyalanacak birseyler bul kendine.
Bunlari da cok dert ediyorsan da esinle paylas.

normalde o da burada yasiyor bana yakin, 2 ay icin turkiyeye gitti ve ramazan ortasinda gelecek

Beni anlatmışsın resmen ya.benim kaynanada erkek olucak die tripleniyor..kızının 2 tane kızı var.kızımın oğlu yok gelinin neden oğlu oluyor ki o kim dercesine imalar.bebeğime 1 peçete bile yapmıyor.kendimi geçtm gelinken bir şeyini görmedim torununa bile bir mendil yapmıyor.yazıklar olsn hakkım helal değil.annemi çekemez.annem olmadığında da bir kere aramaz iyimisin yardıma ihtiyacn var mı die.ama annem geldiğinde kurtlanır hemen gelir göz boyamaya.rahatsız etmeye

İnsan su anlattiginiz nedenlerden dolayi, hakkimi helal etmiyorum dermi hic yaa.
Kul hakkina girmezmi bu.
Kadini (Allah bilir) cehenneme yaklastiriyorsunuz belki.

cnm merhaba hamileliğini güzel geçir bunları düşünme sen ama nacizane fikrim doğuma annenin gelmesi ve devamında bir süre yanında kalması yönünde benimde bir oğlum var ve doğumda annem geldi tam 45 gün yanımda kaldı elimi sıcak sudan sağouk suya değdirmedi annenin yanında olması bambaşka

e yuh artık,bu kadar da kötü olamaz sanırım? cinsiyeti belirleyen kadın değil erkektir.bu durumda sana değil oğluna imalarda bulunsun.daha neler duyacağız!!

e yuh artık,bu kadar da kötü olamaz sanırım? Cinsiyeti belirleyen kadın değil erkektir.bu durumda sana değil oğluna imalarda bulunsun.daha neler duyacağız!!
vala ilk erkek oldunu duydunda suratı düştü görumcemnde aynı şekilde.kaç kere dedi bana git baktr kız olmasn.vücut tipim kız bebeği işaret ediyormuş.kız bebek ayrı olurmuş kız evlat hayrlı olurmuş.ve sülalernde tek erkk bnm kocam ve tek eerkek bebek bizimkisi.resmen yediremediler bnden nasıl olur bu erkek bebek.
Ha düşünmezler cinsiyet kimin tarafından belirlendiği.sorun sadece ben olduğum için bu bebeğin erkek olmasını istemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…