Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şey yazdım ama sildim....
Bazı insanlar olaya sadece kendi penceresinden bakmayı seviyor...
Siz yorulmuşsunuz hergün 10-12 saat beraber olamktan bari loğusalığımın ilk günlerinde biraz sukunet olsun diyorsunuz...
Olmayacağı aşikar, dişinizi sıkmaya çalışacaksınız...
Annenizden rica edin şuanda çalışmıyorsa 1 hafta değil gerekirse 1 ay kalsın... Mutlaka sohbet edecek, eski günleri yad edecek zaman bulursunuz...
Bir de şu oğlunun evi istediği gibi gelir kalır lafını bırakın artık, oğlunun geli oğluyla gelinin evi ve sadece onları rahatsız etmediği ölçüde kalabilir...
Öyle her canı istediğinde gününü orda geçiremez...
Geçirirse de işte böyle laf konusu eder kendini, bu da gelinin suçu olmaz...
evet oğlumun evi kızımın evi konusunda haklısın onların da bi aile olduğunu kabul etmesi ona göre davranması gerekiyor
ama konu sahibinin asıl sorunu loğusalığının ilk günleri gelmemesini istemesinden daha çok normal günlerde ki geliş zamanlarının azalmasını istemesi olmalıdır
ve bu konuda çok haklı insan kendi evinde yalnız kalmak kafa dinlemek rahat olmak ister
buna bi çözüm bulması lazım bu zamana kadar hiç sesini çıkarmamış
doğum zamanımı eşine veya kayınvalidesine doğumuma annem geldi sende sadece sevmeye gelirsin diyecek konusu bile yapılamaz bana göre
en azından benim bakış açım bu
kadinin yeyip icip yatmasi bile gözünüze batmis!
Sabahtan aksama kadar evinizi temizlese o zaman severmiydiniz?
Zaten uzakta yasiyorlarmis, neden bu kadar tahammulsüzsünüz?
Adi cikmis dokuza inmez olmus sekize!
Kaynana olmak yetiyor anlaşılan sevilmemek icin!!!
kızın yazdıklarını hiç ama hiç anlamamışsınız bu ne büyük önyargı böyle![]()
Ben hic ama hic anlamamis olsamda bu sizi niye alakadar ediyor??
Siz yapın yorumunuzu, yardimci olun konu sahibine.
Düsüncelerimde sizin bu yorumunuzla degismedi.
bende kayinvalidemle birlikte oturuyrm ve 32 haftalik hamileyim ayni evin icindeyiz cok zor bide ablamla eltiyimm aslinda guzel ama heo bizi eziyolar kaynanam anca is yaptirma dersindee burdan tasinmak istiyrm bana ne yaomma gerektigiyle ilgili fikir verirsen sevinirikmm''Bir derdim var'' başlığı ''birkayınvalidem var'' başlığıyla değiştirilmeli. :)
bestdream, belki dile kolay diyeceksiniz ama onlarında torunlarını görmeye hakları var..
Bırakın gelip kalsınlar bu süre zarfındada annenizle görüşürsünüz zaten.
Yalnız kalacağınız zamanda gelir elbet.. Kalsa kalsa ne kadar kalacak ki ?
Sizde şimdi anne oldunuz.Önce bir gelin olarak bakıyordunuz olaylara belkide şimdide bir anne olarak bakın..
Eşinizle mutluysanız, yavrunuz sağlıklıysa görmemezlikten gelin bazı durumları. Bence eşinizlede konuşmayın, boşyere huzursuzluk çıkar.
Sanıyorum annenizle aynı şehirdesiniz, k.validenizle farklı şehirlerde öyle mi ?
Konu açarsanız size fikir verebilirler.bende kayinvalidemle birlikte oturuyrm ve 32 haftalik hamileyim ayni evin icindeyiz cok zor bide ablamla eltiyimm aslinda guzel ama heo bizi eziyolar kaynanam anca is yaptirma dersindee burdan tasinmak istiyrm bana ne yaomma gerektigiyle ilgili fikir verirsen sevinirikmm
Konu açarsanız size fikir verebilirler daha dogrusu suan kaydoldum ve nasil yapacam hicbir fikrim yok direk bir yerler buluo yazim istedim artik sıkıntı dan catlayacam nerdeyse
ah tatlimm ben bilsem acardimm bilmiurm ki ne yaziikki ac bulursam oralari gelriim bende :Hakkinizda hayirlisi olsun . .
Gidip kayinvalidesini cookk sevenler ann kiz gibi olanlar herseyini paylasanlr diye bir konu acmak istiyirum nereye acabilirm acaba biraz icimiz acilir belki varmidir denmek istiyirum
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/create-threadbana yardimci olac
bende kayinvalidemle birlikte oturuyrm ve 32 haftalik hamileyim ayni evin icindeyiz cok zor bide ablamla eltiyimm aslinda guzel ama heo bizi eziyolar kaynanam anca is yaptirma dersindee burdan tasinmak istiyrm bana ne yaomma gerektigiyle ilgili fikir verirsen sevinirikmm
Hakkinizda hayirlisi olsun . .
Gidip kayinvalidesini cookk sevenler ann kiz gibi olanlar herseyini paylasanlr diye bir konu acmak istiyirum nereye acabilirm acaba biraz icimiz acilir belki varmidir denmek istiyirum