Nedir Bu Kaynanadan Çektiğim

yangına körükle gitmemek lazım...ortada aman aman bir sorun da yok yani..tipik kaynana modeli...

zaten bizim milletimizin aile yapısı bu..oğulları 50 yaşına da gelse aman oğlum canım oğlum derler ve sanki gelinleri onların paşalarının bakıcısıymış gibi davranırlar...

en iyisi görmemek duymamak..böyle kendiniiz doldurmayın hele hele eşinize hiç anlatmayın çünkü o hep annesini tutacak ve ters etki yapacaktır...

aman senin ki de biişii mi arkadaşım

biz anneler gününde kaynanamın evindeydik

gittik eve gircem daha ilk adımımda kadın gözlerini pörtletmiş

kıpkırrmızı pantolon giymiş şuna bakın: dio beni görünce

bide demez mi çok zayıflamışsın biraz kilo al insana benzemiyosun hiç die:52::52::52:

çocuklarıma çok zayıf der

bana zayıfsın insana benzemiyosun der

eşime çok yeme zayıfla der

der der der der dır dır dır ooooooooooffffffffffffffffff

yazarken bile boğuldum yaaa

kadın boğuyo beni vallahi

ufaktan bazen veriyorum bende cevabını napiim

çatlıycam yoksa

cnm ne kadarlık evlisin merak ettim.
ayrıcada sen beraber oturduğun sürece bu boyle devam edecek. çoocugun yok galiba bence
ayrı eve cık yakın olsun ama ayrı olsun. kayınpeder baska kardeşler falan yokmu?

Kaynananın telefonda sesini kayıt et. Sonra eşine söyle bak böyle böyle yapıyor diye. İnanmazsa, inanmıyacağını biliyordum kayıt ettim de dinlet.
Herkesin gerçek yüzü çıksın. :34:

Benim eşimde eltim konusunda bana inanmazdı. Yok demez etmez derdi. bende senin dediğini yapmıştım bir kere, o zaman özür dilemişti haklıymışsın demişti. Kimin ne olduğunu anlamıştı.

ben olsam "valla annem bana ne yemek ne temizlik hiçbir şey yaptırmıyor, elimi bile sürdürmüyor." derdim :33:

Çok doğru söylemiş. sağolsun annem ne iş yaptırıyor ne yemek de. Ama oda laf olsun torba dolsun diye soruyordur. Ama ne yaşadığını biz bilmediğimizden, ne çektiğini bir sen bir Allah bilirsiniz. İlla ki sana yaptığı ters şeyler vardır. Allah yardımcın olsun.

Back
X