Nedir bu kaynanaların derdi

Hira_nurb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
21
10
3
29
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzun süredir bu konuyla ilgili görüşlerinizi okuyordum. Bende derdimi paylaşmak istedim. 3 aydır evliyim eşim ailenin tek erkek çocuğu ve iki ablası var bu yüzdendir ki biz annesinin evinde birlikte yaşıyoruZ. Kaynanamı başlarda severdim iyi biri gibiydi ama şuan da ondan nefret ediyorum. Kadının hayatı oğlu başka evladı yok sanki. Kaynanam hayatımıza çok müdahale eder özellikle maddi konularda eşime destek çıkarak söz sahibi olma çabasındadır. Ben çalışmıyorum kaynanam emekli ayrıca çalışıyor ben evde temizlik yemek yapıyorum. Kocam annesine çok düşkün. Onunla ilgili kötü şeye tahammül edemez. Evlendiğinizden beri sürekli kavga ederiz. Ona artık aile olduğumuzu bizim üzerimizde kimsenin söz sahibi olmadığını söylememe rağmen yine de yok anlamıyor. Kaynanam hep alttan iş çevirme peşinde . Bize büyü yaptığını öğrendim oğlu sözünden çıkmasın diye aynı Zaman'da bu yüzden çocuğumuzda olmuyor. Ben ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim defalarca ama yok diyor annem hasta üzüntüden ölür onu bırakamam diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak var aklımda şöyle 1 sene kadar bekleyip olayların Nasıl gittiğine bakacağım. Ayrıca kaynanam eşimi çok bunaltır çok sıkar hep kavga ederler ama neden bu kadar sevgi var anlamıyorum. Babası küçükken vefat ettiği için annesini bırakmak istemiyor. Ne yapacağım ben Nasıl ikna edeceğim ayrı ev için onu çok seviyorum hayat zehir oldu

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzun süredir bu konuyla ilgili görüşlerinizi okuyordum. Bende derdimi paylaşmak istedim. 3 aydır evliyim eşim ailenin tek erkek çocuğu ve iki ablası var bu yüzdendir ki biz annesinin evinde birlikte yaşıyoruZ. Kaynanamı başlarda severdim iyi biri gibiydi ama şuan da ondan nefret ediyorum. Kadının hayatı oğlu başka evladı yok sanki. Kaynanam hayatımıza çok müdahale eder özellikle maddi konularda eşime destek çıkarak söz sahibi olma çabasındadır. Ben çalışmıyorum kaynanam emekli ayrıca çalışıyor ben evde temizlik yemek yapıyorum. Kocam annesine çok düşkün. Onunla ilgili kötü şeye tahammül edemez. Evlendiğinizden beri sürekli kavga ederiz. Ona artık aile olduğumuzu bizim üzerimizde kimsenin söz sahibi olmadığını söylememe rağmen yine de yok anlamıyor. Kaynanam hep alttan iş çevirme peşinde . Bize büyü yaptığını öğrendim oğlu sözünden çıkmasın diye aynı Zaman'da bu yüzden çocuğumuzda olmuyor. Ben ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim defalarca ama yok diyor annem hasta üzüntüden ölür onu bırakamam diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak var aklımda şöyle 1 sene kadar bekleyip olayların Nasıl gittiğine bakacağım. Ayrıca kaynanam eşimi çok bunaltır çok sıkar hep kavga ederler ama neden bu kadar sevgi var anlamıyorum. Babası küçükken vefat ettiği için annesini bırakmak istemiyor. Ne yapacağım ben Nasıl ikna edeceğim ayrı ev için onu çok seviyorum hayat zehir oldu

Annem üzüntüden ölür diyen bir adamı ikna edebileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Çok safsınız.

Doğum kontrolü uygulayın. Bu adamdan çocuk yapmayın.
Mümkünse 1 yıl beklemek yerine yarın davanızı açın.

iyi de canım insan kendisini tanımalı biraz. aynı evde oturmayı neden kabul ettin? benim hiç yapamayacağım bir şey. k.validem melek olsa istemem yani. bu şartlarda ayrılman zor. ayrıca k.validen emekliyse sen neden çalışmıyorsun? yıllar gelip geçiyor, sosyal güvenliğin olmalı. elinde paran olmalı. ayrılamıyorsan bir an önce niteliğine uygun işe gir, kalifiyesizsen kendini yetiştir yine işe gir.

Eeee işte bu kaynana ve aynı ev muhabbeti olunca 3 aylık evlilikte bdv de konu açarken buluyor insan kendini .

Baştan iyi hoş güllük gülistanlık geliyor ama dikenler sonra batıyor .

O yüzden hep yazıyoruz ya , bi oda olsun size ait olsun eviniz .

Baştan kabul etmişsin , bu saatten sonra eşinin fikrini değiştirmek zor .

Sende bi işe gir . Evde oturmak kendimi işe yaramaz hissettiyor de . Bak kadın hem emekli hem çalışıyor . Para kimdeyse onun borusu ötüyor maalesef .

Söz hakkı istiyorsan , taşın altına elini koy . İşe gir , çalış ki ayrı ev için diretme şansın olsun .

Bende senle aynı durumdayım hemen hemen konumu okuduysan bilirsin. Gerçekten anlamıyorum insanları oğlunuz bu kadar kiymetliyse evlendirmeyin o zaman, ana oğul yaşayın ne diye gelinlerin hayatını mahvederler. Allah sana da sabır versin canım.
Sen de çalış belki biraz kafan dağılır tüm gün evde kalmak yıpratır,hem kk çalışıyormuş sorun çıkarmalar senin çalışmana.

her seye bastan eyvallah demissiniz. simdi mi akliniza geldi bunlar?
bu arada büyü ile ilgili yazdiginiz komik :) konuyu kibliyorum. yasak Mune Mune

Baştan kaynana ile yaşamayı kabul etmişsin. Hem kadın emekli olduğu halde çalışıyormuş.. Tabi ki maddiyatta lafı sözü olur. Demek ki eşin ayrı eve çıkacak kadar kazanmıyor belki de nedeni bu. En baştan kabul ettiğin şartları 3 ayda tam tersine çeviremezsin..

3 aylik evlisiniz buyuden dolayi cocugunuz olmuyor demek kv ye acidim simdi cok cahilsiniz buyu olayini da uydurdugunuzdan eminim

eşim ailenin tek erkek çocuğu ve iki ablası var bu yüzdendir ki biz annesinin evinde birlikte yaşıyoruZ.

Bu şimdi beraber yaşama sebebi mi ?
ailenin tek çocuğu ve anası dul kalmış adamlar Allah rızası için evlenmesinler böyle yapacaklarsa
anaları ölünce evlensinler kimsenin başını yakmasınlar

ayrı evden başka çareniz yok ne diyelim ki
sorun bakalım kendi biricik kızlarını verirler miymiş kaynana yanına
gencecik kızları yok anamı bırakamam yok dul anam bilmem ne deyip kandırıyorlar ya
ne oluyor bu dul kaynanaları evlerınde kurt mu kapıyo gelinlik kız mı bunlar laf söz mü oluyo otursalar evlerınde
illaki oğullarıyla mı yaşamalılar ?
ayrı ev , ayrı ev , ayrı ev başka caresi yok

Baştan kaynana ile yaşamayı kabul etmişsin. Hem kadın emekli olduğu halde çalışıyormuş.. Tabi ki maddiyatta lafı sözü olur. Demek ki eşin ayrı eve çıkacak kadar kazanmıyor belki de nedeni bu. En baştan kabul ettiğin şartları 3 ayda tam tersine çeviremezsin..
kocayi alana kadar hersey mubah sonra buyu muyu oluyor

Bende senle aynı durumdayım hemen hemen konumu okuduysan bilirsin. Gerçekten anlamıyorum insanları oğlunuz bu kadar kiymetliyse evlendirmeyin o zaman, ana oğul yaşayın ne diye gelinlerin hayatını mahvederler. Allah sana da sabır versin canım.
Sen de çalış belki biraz kafan dağılır tüm gün evde kalmak yıpratır,hem kk çalışıyormuş sorun çıkarmalar senin çalışmana.
Güzelim katılıyorum sana aynen öyle olan bize oluyor ama ben kendimce müddet verdim 3 ayda değişmez onun farkındayım biraz Zaman geçmesi gerek bu süre içinde ya boşanacağım ya da ayrı eve çıkmış olacağım

ev ev üstünde olmaz keske aynı apartmanda başka bi ev tutsaydınız.
daha çok yeni evlisiniz. bazı evlilikler 5. yıldan sonra rayına oturuyor. hemen çocuk yapmayın. büyü işine gelince zaten yakında sizi ayırmak için yapar öyle insanlar

eşim ailenin tek erkek çocuğu ve iki ablası var bu yüzdendir ki biz annesinin evinde birlikte yaşıyoruZ.

Bu şimdi beraber yaşama sebebi mi ?
ailenin tek çocuğu ve anası dul kalmış adamlar Allah rızası için evlenmesinler böyle yapacaklarsa
anaları ölünce evlensinler kimsenin başını yakmasınlar

ayrı evden başka çareniz yok ne diyelim ki
sorun bakalım kendi biricik kızlarını verirler miymiş kaynana yanına
gencecik kızları yok anamı bırakamam yok dul anam bilmem ne deyip kandırıyorlar ya
ne oluyor bu dul kaynanaları evlerınde kurt mu kapıyo gelinlik kız mı bunlar laf söz mü oluyo otursalar evlerınde
illaki oğullarıyla mı yaşamalılar ?
ayrı ev , ayrı ev , ayrı ev başka caresi yok
Aynen öyle Can'ım çok doğru söyledin. Bende anamın bitane kızıyım çok söyledi bana dinlemedim vicdan azabı çekiyorum şimdi . Ayrıca bir kızı boşanıp gelmeyi düşünüyor . Ona ayrı ev tutacakmış iki çocuklu dul kızına. Biz yine burda....

Sonra bi bakmissin benim gibi 2 yılı devirmissin. Yapma sakın daha başındayken biseyleri halletmeye bak sonra kurulu düzenimizi bozamam der eşiniz,işler daha çıkılmaz olur.

Back
X