Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzun süredir bu konuyla ilgili görüşlerinizi okuyordum. Bende derdimi paylaşmak istedim. 3 aydır evliyim eşim ailenin tek erkek çocuğu ve iki ablası var bu yüzdendir ki biz annesinin evinde birlikte yaşıyoruZ. Kaynanamı başlarda severdim iyi biri gibiydi ama şuan da ondan nefret ediyorum. Kadının hayatı oğlu başka evladı yok sanki. Kaynanam hayatımıza çok müdahale eder özellikle maddi konularda eşime destek çıkarak söz sahibi olma çabasındadır. Ben çalışmıyorum kaynanam emekli ayrıca çalışıyor ben evde temizlik yemek yapıyorum. Kocam annesine çok düşkün. Onunla ilgili kötü şeye tahammül edemez. Evlendiğinizden beri sürekli kavga ederiz. Ona artık aile olduğumuzu bizim üzerimizde kimsenin söz sahibi olmadığını söylememe rağmen yine de yok anlamıyor. Kaynanam hep alttan iş çevirme peşinde . Bize büyü yaptığını öğrendim oğlu sözünden çıkmasın diye aynı Zaman'da bu yüzden çocuğumuzda olmuyor. Ben ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim defalarca ama yok diyor annem hasta üzüntüden ölür onu bırakamam diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak var aklımda şöyle 1 sene kadar bekleyip olayların Nasıl gittiğine bakacağım. Ayrıca kaynanam eşimi çok bunaltır çok sıkar hep kavga ederler ama neden bu kadar sevgi var anlamıyorum. Babası küçükken vefat ettiği için annesini bırakmak istemiyor. Ne yapacağım ben Nasıl ikna edeceğim ayrı ev için onu çok seviyorum hayat zehir oldu