Nedir bu kaynanaların derdi

Allahım bnde mi böyle olcam :KK43: bnim nişanlım da tek erkek ayrı istediğimi belirttim yok kv ağlaya ağlaya suan aynı ewe gelin gitcem 6 ay sonra ayrilin evinizi tutalim dediler inşallah yalan olmaz biz gerçekten iyiniyet kurbaniyiz hiç kimseye acimiycan acıncak duruma düşüyoruz ya şu büyü olayina takıldım gerçekten büyü diye bişey var bnce araştırın sizde bozdurun bişeler yapın allah yardimciniz olsun :KK69:

Neden 6 ay sonra? Neden hemen değil? Bu bile sizin de sorunlar yaşayacağınızı gösteriyor...

Misk-i amber Misk-i amber Yanlış anlamayın ama şartlarını kabul etmeyeceksiniz diye üzülüyor olmasın. Lütfen buradaki yorumları ciddiye alın, yarın yaşadığınız sorunlarda size "baştan kabul etmeseydin" denilecek.
Ciddiye almaz olurmuyum sizin dedikleriniz sayesinde gozum açıldı
Allahın izniyle güzel haberlerle gelicem bn nisanlima güveniyorum

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzun süredir bu konuyla ilgili görüşlerinizi okuyordum. Bende derdimi paylaşmak istedim. 3 aydır evliyim eşim ailenin tek erkek çocuğu ve iki ablası var bu yüzdendir ki biz annesinin evinde birlikte yaşıyoruZ. Kaynanamı başlarda severdim iyi biri gibiydi ama şuan da ondan nefret ediyorum. Kadının hayatı oğlu başka evladı yok sanki. Kaynanam hayatımıza çok müdahale eder özellikle maddi konularda eşime destek çıkarak söz sahibi olma çabasındadır. Ben çalışmıyorum kaynanam emekli ayrıca çalışıyor ben evde temizlik yemek yapıyorum. Kocam annesine çok düşkün. Onunla ilgili kötü şeye tahammül edemez. Evlendiğinizden beri sürekli kavga ederiz. Ona artık aile olduğumuzu bizim üzerimizde kimsenin söz sahibi olmadığını söylememe rağmen yine de yok anlamıyor. Kaynanam hep alttan iş çevirme peşinde . Bize büyü yaptığını öğrendim oğlu sözünden çıkmasın diye aynı Zaman'da bu yüzden çocuğumuzda olmuyor. Ben ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim defalarca ama yok diyor annem hasta üzüntüden ölür onu bırakamam diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak var aklımda şöyle 1 sene kadar bekleyip olayların Nasıl gittiğine bakacağım. Ayrıca kaynanam eşimi çok bunaltır çok sıkar hep kavga ederler ama neden bu kadar sevgi var anlamıyorum. Babası küçükken vefat ettiği için annesini bırakmak istemiyor. Ne yapacağım ben Nasıl ikna edeceğim ayrı ev için onu çok seviyorum hayat zehir oldu

kaynanalar hep böyle sanırım başta iyi ama sonra herkes nefret ediyor keşke baştan oturmasaydınız beraber.eşinizin babası küçükken vefat etmiş anneside böyle büyü olaylarına giriştiğine göre ne eşiniz annesini nede annesi eşinizi kolay kolay bırakmaz boşanmayı düşündüğünüzü söyleyin derim o zaman belki işin ciddiyetini anlar

Neden 6 ay sonra? Neden hemen değil? Bu bile sizin de sorunlar yaşayacağınızı gösteriyor...
Durumları yokmuş ağlıyorlar nisanlimin maaşı bize fazlasıyla yetiyor ama kv oğlundan ayrılamiyor oğluna evde ağlıyor arıyor kendi anneme ağlıyor bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor zorla bizi o ewde tutacak hali yok ya nişanlım da istemiyor oturmak ayrıca kp de istemiyor tamam ayrilin diyo herkes bnim yanımda kisacasi ilk 6 ay oturmak zorunda bıraktı kv .....

bnim evimi.şu son günlerde döşeyemezlermiş bahane bahane kendileri bilir kötü olur öyle çıkarım gerekirse. ..
6 ay sabırla bekliycem bakalım neler olucak

Hangi nişanlıya güveniyorsunuz?
Ayrı ev istiyorum dediğinizde ağlayan nişanlıya mı?
Ayrı eve aglamadi sadece düğünü erteleyelim dediğime ağladı biz 4 senedir düğün yapmayı planlıyoruz dahada ertelemek isteyince ayrılacağımi sandı zor arkadaşlar çok zor ya

Durumları yokmuş ağlıyorlar nisanlimin maaşı bize fazlasıyla yetiyor ama kv oğlundan ayrılamiyor oğluna evde ağlıyor arıyor kendi anneme ağlıyor bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor zorla bizi o ewde tutacak hali yok ya nişanlım da istemiyor oturmak ayrıca kp de istemiyor tamam ayrilin diyo herkes bnim yanımda kisacasi ilk 6 ay oturmak zorunda bıraktı kv .....

bnim evimi.şu son günlerde döşeyemezlermiş bahane bahane kendileri bilir kötü olur öyle çıkarım gerekirse. ..

Tamam da 6 ay gec evlenmenin nesi kotu? Ciddi ciddi kandiriliyorsun. Ayri eve niyetleri varsa ne geregi var bastan beraber oturmaya?

Tamam da 6 ay gec evlenmenin nesi kotu? Ciddi ciddi kandiriliyorsun. Ayri eve niyetleri varsa ne geregi var bastan beraber oturmaya?
Beni anlamiyo hiç kimse yada bn anlatamıyorum ya millet bir olmuş tek oğlan ayıp olur neyi ayıp olacaksa daraldım iyice zorla aynı eve sokacaklar neyse muratlarina ersinler ama bu mutluluklari Kisa sürecek hemde daha çok acitarak çıkcam o evden

Sen ne biliyorsun da konuşuyorsun acaba ? Burda kimseye yargı Hakkı verildiğini sanmıyorum. Emin ol senden çok daha fazla şey biliyorum iyi niyet denilen şey bende mevcut olduğu için ben bu durumu yaşadım. Sen de yaşarsan anlarsın diyeceğim ama bunları yaşamak için vicdan sahibi olmak gerekir

Vicdan ve iyi niyet sahibi olmak akılını biyerlerde unutmayı gerektirmez. :)
O aklı kullanamayanında hemen bahanesi hazır olmuş bakıyorumda " cok iyi niyetliyim" he he... Sizin durumunuza düşmeyenlerde seytanın oglu zaten..

Maddi durumlar elverişli olana kadar evliliği ertelemekte ısrarcı olsaydınız keşke. Kayınvalidenizin ağlaması sorunun maddi sebeplerden kaynaklanmadığını anlatıyor zaten. "Bugün, yarın" diyerek sizi oyalamaya çalışacaklarından neredeyse eminim. Altı ay bekleyip sorunlar yaşayarak ayrılmaktansa en baştan sınırlarınızı bildirmeniz daha iyi olurdu. Zira bu süreçte eşinizle ilişkiniz büyük ölçüde yıpranacak. O yüzden, "kötü olur, öyle çıkarım" yaklaşımınızı da hiç doğru bulmadım. Olan size ve evliliğinize olacak.

Dilerim her şey gönlünüzce olur.

Maddi durumlar elverişli olana kadar evliliği ertelemekte ısrarcı olsaydınız keşke. Kayınvalidenizin ağlaması sorunun maddi sebeplerden kaynaklanmadığını anlatıyor zaten. "Bugün, yarın" diyerek sizi oyalamaya çalışacaklarından neredeyse eminim. Altı ay bekleyip sorunlar yaşayarak ayrılmaktansa en baştan sınırlarınızı bildirmeniz daha iyi olurdu. Zira bu süreçte eşinizle ilişkiniz büyük ölçüde yıpranacak. O yüzden, "kötü olur, öyle çıkarım" yaklaşımınızı da hiç doğru bulmadım. Olan size ve evliliğinize olacak.

Dilerim her şey gönlünüzce olur.
Haklısıniz bunlar olacak eminim ama ne yapayım en baştan ayrı ev demedim son dk ayrı istedim diye bunlar başıma geldi kv zorluyor zaten hasta psikolojik rahatsiz her lafima alınıyor kesin bişeler olacak hala bni o eve istiyorlar bnde tamam kendileri bilirler dedim kesinlikle maddi değil biliyorum yoksa çok şukür nişanlımın parası yeterdi bize .. düğünü ertelemek bnde istemedim artık bizim buralarda olay oluur ismimiz dedikoduculara meze olur ya tek istediğim nişanlımla aramda bu konuların Problem olmamasi. . Şimdi nasıl bni destekliyorsa o günde desteklerse hiç bi sorun olmaz allahın izniyle

Merhaba arkadaşlar kaynanam esimle bana 3 tane büyü yapmış biri papaz büyüsü biri de domuz yağı sürmüş birde benden soğutma büyüsü yapmış eşimin gözü beni ve bebeğimi görmüyor hiç bir şekilde sebepte yok suçum da yok boşanmak istiyor ne yapacağımı bilmiyorum tam 5 hocaya gösterdik hepside aynısı söylüyor ömür boyu surermis bu büyü aramıyor sormuyor beni deli gibi seviyorduk birbirimizi

Back
X