Nedir bu kv lerden cektigimiz

Evet basliktan da anlasildigi uzere nedir bu kvlerden cektigimiz?
Aksam oyle oturup konusurken laf bi akrabasinin gelininden acildi. Amanin kizi bir övuyor, bebegine cok iyi bakiyor da, karisimlarla cok guzel corbalar hazirliyor da, meyvelerle tatlilar yapiyor besliyor diye sanki nispet yapar gibi konustu. E valla bende hazirladim zamaninda ama yemeyen cocuk yemiyor dedim. Evet kizim diyemiyor kadin, hala o cok iyi besliyor diyo.
En sonunda gozlerimi devirdim de susabildi. Bozuldu ama kasindi yani.
Aynısına benzer olayları yaşadım ara ara da yaşıyorum geçenlerde çocuklarımı yetersiz besledigimi ima ederek laf soktu tabi herzamanki gibi eşimin annesidir diye saygısızlık yapmadım ama bıçak kemiğe dayandı dayanacak..

Aynısına benzer olayları yaşadım ara ara da yaşıyorum geçenlerde çocuklarımı yetersiz besledigimi ima ederek laf soktu tabi herzamanki gibi eşimin annesidir diye saygısızlık yapmadım ama bıçak kemiğe dayandı dayanacak..
Bu insanlar nasil kadin nasil bir anne anlayamiyorum. Bir kadini anneliginden vurmaya calisan insallah anneligiyle sinanir gun gelir.

Aksam oyle oturup konusurken laf bi akrabasinin gelininden acildi. Amanin kizi bir övuyor, bebegine cok iyi bakiyor da, karisimlarla cok guzel corbalar hazirliyor da, meyvelerle tatlilar yapiyor besliyor diye sanki nispet yapar gibi konustu. E valla bende hazirladim zamaninda ama yemeyen cocuk yemiyor dedim. Evet kizim diyemiyor kadin, hala o cok iyi besliyor diyo.
Ben mesela böyle durumlarda direk kendime yormayıp SEN niye bakmadın böyle ogluna,bana geldiğinde bi deri bi kemikti der kahkaha atarım 😂

Esimin ozellikle anne tarafinda sevilirim,teyzesi bir donem yanimiza geldi kadin beni anlata anlata bitirememis,yemeklerimi cok severdi vs. lakin gelde beni kayinvalideme sor 🤣 sorsan oglusu dunya yeryuzune gelmis en talihsiz erkek benimle evli oldugundan.🤭😄 bu hep boyle olmus boyle de gidecek.Cunku kendi buyuttukleri cocuklar kendilerine cok kiymetli ve degerli geliyor.Yanina da kolay kolay kimseyi yakistiramiyorlar.Zihinleri surekli karsiki tarafta kusur bulmaya programli ne yaparsan yap bu onyargiyi dagitmak cok zor.

Allah bilir akrabasının gelini onun kim olduğunu adını bile bilmiyordur🤣🤣🤣

Hehe yahu resmen kabusumuz olmuş ha bu kv görümce giller keşkem oğullarını eteklerine bağlasalarda vermeselerdi bize :KK11:
Niye vermesinler onlar elden gidince kıymetlenen şeyler elden gitselerde birine imtihan olsak diye kenarda bekliyorlar amaçsızca biride tokat atıp şunları kendine getirmiyor ya en çok buna uyuz oluyorum 🤣

14 yasinda oglum var benim. Sanki bu yasa ben getirmemisim gibi bugun mesela biri kendi oglunun ergenliginde yasadiklarini ornek vererek akil verdi guya bana. Ben ondan akil istememistim ki. Bir de her cocuk bir degil ki, bu unutuluyor hep. Sanirim akil vermeyi ya da elestirmeyi cok seviyoruz. Biz hepimiz mukemmeliz, en iyi cocugu da biz yetistiririz. Karsimizdaki bu isi bilmiyor bizim aklimiza ihtiyaci var diye mi dusunuyoruz nedir? Ya da iyilik yaptigimizi saniyoruz sanirim. Oysa bir anne icin anneliginin elestirilmesi en hassas konulardan birisi.
Doktorum bana "kizim anneligin kitabi yok" demisti. "Icgudulerine guven o sana yardim edecektir" demisti. Biliyorum bir anne icin ozellikle anneliginin elestirilmesi insani cok uzuyor. Sen evladin icin kendini paralarken, karsidaki kisinin, amaci o olmasa da, seni yetersiz hissettirmek ister gibi elestirmesi insanin sinirlerini ziplatiyor bazen. Sanirim onlara bunu yapma haddini kendinde bulmalarini sagladigimiz icin asil suclu biziz.

Benimki de destekli sallıyor alıştım artık.

Buraya artık kv deler konu açsın. Gelinim böyle yaptı, şunu dedi alındım. Gelinin annesi sinirimi bozdu diye.
Böyle olmaz hep sömürülen biz bak bir kv var mı sinirini bozan yapıp geçiyorlar demek ki. :eğlence:

Benim anneannem anneme yapıyordu illa ki kayınvalidenle yapmıyor :D
He he deyip geçin diğer odada aniden işiniz çıksın vs. Onun derdi zaten sizin için içinize dert salmak :D hiç umursamayın daha iyi cevap olur.

Sizde deseydiniz ya, ay bilmemkimin kv si var torunu yemek yemiyordu annesi neler yaptı kv si torunu yemek yesin diye hergün eline bı kukla alip geliyormuş bebeğe şaklabanlık yapa yapa yemek yediriyormuş.
Bak o zaman onun tansiyonu kaç olurdu?

E bu benim oz annem.. 🤷🏼‍♀️
Surekli kiyaslar, onu bunu over, ben lafi gedigine koyunca bide annelik hakkindan girer hayirsiz evlattan cikar 🤦🏼‍♀️
Bence kv ile bu konuda daha kolay mucadele edilir, anne versiyonu hic cekilmiyor 🙊

Back
X