• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu patronlardan çektiğimiz ?...

allah yardımcın olsun canım..seni çok ii anlıyorum.. bende iş yerinde benzer sorunlar yaşıyorum. maalesef özel sektörde patronlar böyle.. az eleman çok iş.. ve çalışan her zaman haksız.. ne yapsan değerin bilinmez..o yüzen en güzeli devlet diyorum ben. inş bende bu yıl kpss ile atanırım da kurtulurum diyorum. allah seninde gönlüne göre versin :5:

allah yardımcın olsun canım..seni çok ii anlıyorum.. bende iş yerinde benzer sorunlar yaşıyorum. maalesef özel sektörde patronlar böyle.. az eleman çok iş.. ve çalışan her zaman haksız.. ne yapsan değerin bilinmez..o yüzen en güzeli devlet diyorum ben. inş bende bu yıl kpss ile atanırım da kurtulurum diyorum. allah seninde gönlüne göre versin :5:

inşallah, evet devlette çalışmak herzaman daha iyidir.

sanırım çoğu özel işyerinde öyle, eleman eksikliği var ve bu eleman eksikliklerini diğer elemanlarla doldurmaya çalışıyorlar, maksat ceplerinden fazla para çıkmasın.
haftaiçi sabah 7 de çıkıyorum evden akşam 8 de dönüyorum,
cumartesi günleri saat 3 e kadar çalışıyorum, eve gidene kadar 4-4.30 oluyor
arefe günü bile zor gönderiyor bizi eve ya, geçen bayram arefesi akşam 4.30 da gönderdi bizi
yarım saat fazladan kalsak kar sayıyor

allah yardımcın olsun, inş yüksek puan alırsın kpssde

Son düzenleme:
inşallah, evet devlette çalışmak herzaman daha iyidir.

sanırım çoğu özel işyerinde öyle, eleman eksikliği var ve bu eleman eksikliklerini diğer elemanlarla doldurmaya çalışıyorlar, maksat ceplerinden fazla para çıkmasın.
cumartesi günleri saat 3 e kadar çalışıyorum
arefe günü bile zor gönderiyor bizi eve ya, geçen bayram arefesi akşam 4.30 da gönderdi bizi
yarım saat fazladan kalsak kar sayıyor

allah yardımcın olsun, inş yüksek puan alırsın kpssde

inş canım teşekkür ederim..
aynen dediğin gibi nerdeyse pazar günü de-bayram günüde çalışın diyecekler.. :53:

inş canım teşekkür ederim..
aynen dediğin gibi nerdeyse pazar günü de-bayram günüde çalışın diyecekler.. :53:

senin konunu hatırlıyorum ben
sen kpss ye odaklan, az daha dişini sık, kurtul bu hayattan

çalışma bakanlığına,bölge çalışmaya şikayet etsene senelerdir sigortasız çalışılır mı?
ver adresi ben şikayet edeyim..:34:

çalışma bakanlığına,bölge çalışmaya şikayet etsene senelerdir sigortasız çalışılır mı?
ver adresi ben şikayet edeyim..:34:

çalışılmaz ama, kaderimde varmış gacıcım :50:
dur hele bi vatandalşığımı halledeyim bakaruk :1:

canım bir çok şirket çalışma iznini kendi hallediyo zaten şuanda.Bizde çok sayıda yabancı uyruklu personel çalıştırıyoruz ve çalışma izinlerini de biz alıyoruz.Bu arada sende şikayetçi olmalısın diye düşünüyorum ancak şuda var şuana kadar neden çalıştın diye problemde çıkabilir gerçi sen daha iyi bilirsin avukatlık okuduğun için..

Ne diyelim devlet dairesi olmadığı sürece özel sektörler hep böyle.hani temizlik çay olmasa toplantılar oluyor geç saatlerde.
Çok bilirim gece 11'lerde evde olduğumu..Zor zor..

canım bir çok şirket çalışma iznini kendi hallediyo zaten şuanda.Bizde çok sayıda yabancı uyruklu personel çalıştırıyoruz ve çalışma izinlerini de biz alıyoruz.Bu arada sende şikayetçi olmalısın diye düşünüyorum ancak şuda var şuana kadar neden çalıştın diye problemde çıkabilir gerçi sen daha iyi bilirsin avukatlık okuduğun için..

Ne diyelim devlet dairesi olmadığı sürece özel sektörler hep böyle.hani temizlik çay olmasa toplantılar oluyor geç saatlerde.
Çok bilirim gece 11'lerde evde olduğumu..Zor zor..

benim annemde yurt dışında bi şirketin müdürlüğünü yaptı ve türkiyeden gelen çok insana çalışma izni aldı, ki bulunduğumuz ülke avrupa birliği üyesiydi ve daha zor veriyordu bu izinleri, ama ne yazıkki burda demek ki ben yanlış kişilerle karşılaştım, hep kötü niyetli
ama artık bunun savaşını vermicem, kendi işime bakacam, zaten bana güç verende bu oldu şimdiye kadar, sonsuza dek böyle kalmayacağını biliyordum, geçici gözüyle baktım hep

Bir şey merak ettim: Ailen Türk vatandaşlığından feragat mı ettiler de sen artık Türk vatandaşı sayılmıyorsun?

bu arada dediğin doğru, bende suçlu durumuna düşerim çünkü çalışma hukukuna göre sigortasız çalışan en az çalıştıran kadar suçludur

Bir şey merak ettim: Ailen Türk vatandaşlığından feragat mı ettiler de sen artık Türk vatandaşı sayılmıyorsun?

hayır, öyle birşey yok ama benim doğumumsadece ordaki nufus kayıtlarında görünüyor (ben doğduğumda annemler oranın vatandaşlığını kazanmışlardı), buraya gelip kaydetmemişler beni

Son düzenleme:
benim annemde yurt dışında bi şirketin müdürlüğünü yaptı ve türkiyeden gelen çok insana çalışma izni aldı, ki bulunduğumuz ülke avrupa birliği üyesiydi ve daha zor veriyordu bu izinleri, ama ne yazıkki burda demek ki ben yanlış kişilerle karşılaştım, hep kötü niyetli
ama artık bunun savaşını vermicem, kendi işime bakacam, zaten bana güç verende bu oldu şimdiye kadar, sonsuza dek böyle kalmayacağını biliyordum, geçici gözüyle baktım hep

tatlım çok araştırdın mı peki büyük şirketlere bak bide 5 yabancı dil bilmen senn için çook büyük avantaj gerçi avukat olarak devam ettiğinde avantajları çok daha fazla olacak büyük şirketlere danışmanlık yapabilirsin en basitinden..
özel olmazsa maaşın ne kadar? vede ne kadar sürecek işlemlerin..
bizim şirkete de dış ticaret departmanına eleman aranıyor istanbul avrupa yakası gerçi uluslar arası ilişkiler mezunu alıyorlar ama gene de sorabilirim senin için eğer dilersen ..

Back
X