nedir bunun benle çekemediği

ay inanmıyorum ya nasıl bir anne bu.çocugunun kötülüğünü istermi bir anne ya.bence çok gidip gelmeyin aranızıda bozar bu kadın.çocugunun kötülüğünü isteyen onuda yapar.allah seni kötülüklerden korusun.

Ben işaretli kısma takıldım.Nasıl bir zihniyet bu sözü söyler torunu için?Kız olursa çektirmeyecek, erkek olursa çektirecek bebeğiniz size öyle mi?Böyle insanları Allah bildiği gibi yapsın

Son düzenleme:
geri kafalı insandan ne beklersiniz ki
insan kendi çocuguna kötülük düşünecek kadar küçülüyorsa
ve kötüleşebiliyorsa uzak duurun zaten einizde kimin ne oldugunu biliyrdur

uzak durulması gereken insanlar bence. allahtan eşin onların ne olduklarını biliyor. çocuk senet mi? dünyaya getir, işin düşünce bozdur harca bu ne ya???? ayıp yani hele annenin çocuğa yaptıklarının hesabını yapıp karşılığını istemesi. inanılır gibi değil.
bence maddiyat değil arada sadece selam kalsın. çok zarar göreceksiniz gibi geliyor bana.

damadına borcu varmış yarısını ona verdi.diğer yarısınıda kaynıma salon takımı almış.sizce bu adaletmi.eşimden kaleşce alıyor bizi ezip geçiyor.istemekte haklı değilmiyiz sizce

damadına borcu varmış yarısını ona verdi.diğer yarısınıda kaynıma salon takımı almış.sizce bu adaletmi.eşimden kaleşce alıyor bizi ezip geçiyor.istemekte haklı değilmiyiz sizce

ailede kim sessiz, hakkını aramaktan acizse ona yüklenilir.adam yerine konmadığı gibi şikayet etmesine bile izin verilmez..bence size her yol mübah.istemek ne kelime söke söke alın.bazen hak verilmez,zorla alınması gerekir..

boşver canım ya başedilmez o kadınla,şaşkınlıkla okudum doğrusu,bu kadarınada pes...takma kafana ne yapabilirsinki,eşinle huzurunuz bozulur bu sefer..dedikleri bi kulağındab girsin öbür kulağından çıksın,allah yardım etsin arkadaşım

ben herseyden once esınızı tebrık edıyorum .
kayınvalıdenızın esınızden bılezıklerı sana sormadan danısmadan ıstemesıyle
esınızın "o bılezıkler beren'ın.beren'e sor" demesı cok ıyı bır yanıt olmus .
bazı erkekler bunu demeyı bılmez .ama esınız dusuncelı bır adammıs .
kayınvalıdenızın laflarına da aldırıs etmeyın .anlattıgınıza gore patavatsız
bır kadın .sızın cevap vermenıze bıle gerek yok .esınız anlattıgınıza gore arkanız da.
esınız gereken cevabı verıyordur emınım .
gecmıs borcları da bırakın sadakanız olarak gorun .
kendı huzurunuz ıcın ,bosverın .
kendılerı bılır .bu kadar guven kazandırılar ısde.
daha sonra ıstedıklerın de de rahatca "bız de zor durumdayız
daha once verdıgımızı de alamadık sımdı de veremeyız "dersınız
gerıle gerıle .

koyu olarak belirttiğim yeri görünce şok oldum.o kadından uzak durun,torununu bile beddualarına alet eden insan herşeyi yapar!!

Son düzenleme:
arkadaşlar bu olaydan sonra 1 aydır kaynanamların evine gitmiyoruz.eşime sen git diyorum.ben gitmediğim için kendide gitmiyor çünkü gitse beren niye gelmedi diye ona sorular soracaklar.eşim gidelim beren haklıyken haksız duruma düşmeyelim diyor ama hala hatalarını anlamıyorlar ona üzülüyorum.gidetsemde kimse için değil ALLAH RIZASI için gideceğim ama içimdende gelmiyor.bayağdan beri gitmiyorum diyede kaynanam 1 aydır niye gelmiyorsunuz diye kavga edecek.hatalarını söylesem kabulde etmiyecek.evlerine gitmiyorum hatalarını anlasınlar diye hala aynılar.gitmekte istemiyorum suçluymuşta özür dilemeye ayaklarına gidiyormuş gibi.sizce ne yapayım kızlar?

ne bu dünyada ne öbür dünyada hakkımı helal etmiyorum.benim içimi hergün yakıyor kaynanam.bazen çok çaresiz kalıyor insan,birşey diyemiyorsun.allah bildiği gibi yapsın.kendinden tiksindirdi.kocaman kadın.ben bunun kadar ahlaksız tanımadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…