​Umarım benim gibi, ilk aşkının adam olma şerefine erişemediğini yıllar yıllar geçtikten sonra anlayacağın bir tecrübe yaşamazsın. Sadece bunu yazmak istedim ...
Yaş kaç
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eğer yaşanmışlıkların yarım kalmışsa böyle olman normaldir.
Benim de takık olduğum bir çocuk vardı geçmişte.
Baktım ki olmuyor, kafamdan atamıyorum buldum, görüştüm, buluştum ve hiç de sandığım gibi biri olmadığını görünce tiksindim.
Ve kafamda büyüttüğüm o kişi yerle bir oldu benim için.
Sen de fırsatın varsa bir şekilde ulaş aklındaki kişiye. Kendi iyiliğin için.
Sonu da benimki gibi zaferle bitsin inşallah.
nasil yani? anlamadim.
Şöyle ki ilktir diye ondan başkasıyla olamayacağını düşünür, yere göğe sığdıramazsın o adamı. 11 sene boyunca seversin yaşının da bir o kadar küçük olmasına rağmen. Senin hayatında bir ayı geçmeyen ilişkiler olur her defasında sen O değilsin deyip ayrılırsın. Onun uzun veya kısa birçok ilişkisi olur. Sonra 11 sene geçer , 12. senede bir mucize gerçekleşir ve sevdiğin o adamla tekrar başlarsın . Mucize gibi gelir, sizin olmanız imkansızdır çünkü. Kendini uçacakmış kadar mutlu hisseder , bu aşk hiç bitmeyecek sanırsın. Yükselir de yükselir o gözünde. Sonra ne mi olur ? Senelerce yere göğe koyamadığın adamın , aslında sadece doğumuyla erkek olduğunu fark edersin. Erkeklik doğuştan gelir ama adam olmak herkese kısmet olmaz. Hikayen çok tanıdık geldi, kendi hikayemi daha fazla konuşmaya değer bulmadığım için daha da uzatmıyorum. Umarım aynısını yaşamazsın. Hoş bir tecrübe olmaz eğer benim kadar şanslı değilsen. Ben şanslıydım çünkü , adam olmayışını görerek ondan kendi kendime vaz geçişim bana hayatımın aşkını getirdi, şimdi iyi ki ayrılmış benden diyorum. Umarım bir gün sen de dersin. şansın yaver gitsin ...
Cok gencsin.bu yaslarda cok normal.ama unutucaksin ve yeniden seviceksin ve oyle bisey olucakki bunun ask olmadigini bile dusunuceksin cunku eger yeniden sevip asik olabilirsen benim gibi gecmisteki onemini yitiriyor.ben ikincidede kaybeden oldum ama seviceksin emin ol sadece zaman iste ..her yerde cikip beni sinir eden soz zaman!!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de var seviyor muyum sevmiyor muyum bilmediğim. İçimi cayır cayır yakan asla değişmeyecek huyuna rağmen durduk yere aklıma gelip beni ağlatan, ama beni üzmekten başka işe yaramayan. İşin kötüsü o da beni seviyo. Ama kaderde anlaşabilmek yoksa sevmek yetmiyo. Çok üzgünüm çok canım yanıyo. Şuan da mesela fena oldum baya bi kkya giriym dedim konunu gördüm. Beni severdi o da. ağlamışlığı canım çok yanıyo demişliği de olsa doymayan gözüyle aşamadığı egosu bırakmadı yakamızı. Seviyorum ama barışınca nolucağnı biliyorum. Bu nasıl kötü bişey yaşayan bilir.. Oooof of ne desem allahım..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ilk asklar zaten herkes icin bi baskadir ya
Coook seviyosan ve kavusma durumu yoksa, Allah sabir versin.
15 yildir hala ilk askini Seven biliyorum. ( erkek)
Iki cocuklu bir abla taniyorum biri 19 biri 17 yasinda cocuklari, Hala ilk askini
Anlatiyo gözleri dolarak...
Fazla kaptirmamaya calis, sonu kötü olur. Adammi yok yani
O ister ki herkes peşimden koşsun. Ortak arkadaşlarımıza bile yüz verirdi. Peşindeydi hepsi. Bu da sarılsan çekil demez öyle bi tip. Ki koluna girip aşkım diyen yüzsüze bile bişey demezdi. Bana sürekli başkalarından bahsederdi. Belki bi gün konu açarım. Arkadaşımın konusuna yazmak olmaz şimdi. Çok uzun hikaye inan.
adam varda yani benim gözüm görmüyor yani , dedikleri gibi ilk ask bambaskaymista ben ilk ask oldugu icinmi senelerdir sevmekten vazgecemiyorum yada o kisi mi gercekten cok özel , ama o gercekten cok farkli biri benim icin :44: insallah bende senin anlatigin kisiler gibi olmam da bende 3 4 seneyi uzun saniyordum yani
O adami bulcaksin bir gün merak etme, daha cok gencsin, karsina cikar mutlaka bir gün.
adam varda yani benim gözüm görmüyor yani , dedikleri gibi ilk ask bambaskaymista ben ilk ask oldugu icinmi senelerdir sevmekten vazgecemiyorum yada o kisi mi gercekten cok özel , ama o gercekten cok farkli biri benim icin :44: insallah bende senin anlatigin kisiler gibi olmam da bende 3 4 seneyi uzun saniyordum yani
afedersin ama yuh yani bu nasil bi erkekmishic sevmem böyle capkin simarik erkekleri cnm insallah ya o sevdigin erkek iyi biri olur yada senin karsina daha fazla sevebilecegin ayrilmayacagin dogru düzgün biri cikar , fazla üzme kendini
O adami bulcaksin bir gün merak etme, daha cok gencsin, karsina cikar mutlaka bir gün.
insallah. . ciksin yani bi zahmeteger o kisi simdiki sevdigim kisi degilse :78:
Çıkamıyo işte 😃😃😃
Ya çapkın değildi açılmaya çalışıyodu ailesi bunu sıkmış biraz bi de kendini aşırı beğeniyodu aşıktı resmen kendine. Ki kabul ediyo zaten. Bana diyo ki yeter artık unut beni bitti kabullenama kendisiii ahhahahahaha ööf mesela whatsapp durumuma korkudan bişey yazamam. Hemen bahane eder konuya girer.. Ayda bir(ciddiyim) beni affettin mi benden nefret mi ediyosun gerçekten diye mesaj atar canım yanıyo der. Ama hala tam gaz devamdır faaliyetlere. Değişse karşıma çıkıp konuşsa var mısın başlayalım dese vallahi de varım. Ama şu haliyle barışmamak için direnirim..
sonradanmi böyle oldu kendini begenmisbence kendini begendigi icin kendine güveni yerinde oldugu icin degismis olabilir dimi. ee sana unut beni bitti kabullen diyor ama kendide kabullenmiyor ki acaba neden ayda bir onu affetinmi nefretmi ediyon seviyonmu merak ediyor.
Çünkü asıl kabullenemeyen oben ara sıra acı çekiyorum ama bi sene olucak nisanda vallahi bak allah var bi kere bile mesaj atmadım bişey sordum sadece o. O da önemliydi. hiç öyle bahaneler üretmedim direkt sordum kapadım konuyu. Hep içimde yaşadım aklıma gelen anları kendi kendime ağladım. Ben normalde şükürler olsun kurtulmuşum diyorum ama bazen de depreşiyorum deminki gibi. O yüzden dedim seviyo muyum sevmiyo muyum bilmiyorum diye
Bence bu kadar cok seviyorsaniz kendisine ulasip konusun en azindan konustum olmadi dersiniz boyle.gizliden gizliden insan.daha cok aci cekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?