Nefes alabilmek çok zor..

paci61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
202
0
46
Trabzon
o kadar doluyum ki. bir tarafım ondan öylesine nefret ederken diğer tarafım deli gibi aşık :43: erkek arkadaşımla ayrıldık ve şuan o başka bir kızla birlikte... onsuz hayat öylesine zor, nefes almak o kadar imkansız ki... Yoruldum, kırıldım, boğuldum.. Hayat öylesine boş öylesine yaşanılmayacak kadar vizdansız şu aralar bana :43: kafamdan çıkarıp atmalıyım, unutmalıyım ama nasıl? depresyondayım...:43:

Sürekli tartışıyorduk biraz burnu sürstsün akıllansın diye ayrılma kararı aldım ama kopamayacağımızı sanıyordum. Amacım gözünü korkutmaktı. o da kabul etti. 1.5 yıllık ilişkimizi bitirdik. 2 hafta sonra benden önceki sevgilisiyle tekrar beraber olduğunu öğrendim. yıkıldım:43:

Size bu durumu yaşatanın zerre kadar umrunda bile değilsiniz
Bunun farkındasınız değil mi?
Hemde o şuanda gününü gün ederken siz üzülüp ah edip vahlanıyorsunuz
Tamam üzülün ama abartmayın
Kimse sevgilisinden ayrıldı diye ölmüyor , hayat akıp gidiyor
Anlıyorum zor durum , hepimiz aynı yollardan geçti ama geçecek
Zorda olsa geçecek , kendinize biraz zaman ayırın , zevk aldığınız mutlu olduğunuz şeyleri yapın
Ona söylemek istediğiniz birşey varsa bir kağıda yazın , sonrada yırtıp atın
Buda bir nevi sizi rahatlatır..
Ama inanın geçecek , zamanla herşeyi sineye çekecek , hayatınızda sadece küçük tatsız bir anı olarak kalacak bu yaşadıklarınız :21:

o kadar doluyum ki. bir tarafım ondan öylesine nefret ederken diğer tarafım deli gibi aşık :43: erkek arkadaşımla ayrıldık ve şuan o başka bir kızla birlikte... onsuz hayat öylesine zor, nefes almak o kadar imkansız ki... Yoruldum, kırıldım, boğuldum.. Hayat öylesine boş öylesine yaşanılmayacak kadar vizdansız şu aralar bana :43: kafamdan çıkarıp atmalıyım, unutmalıyım ama nasıl? depresyondayım...:43:

Erkek arkadaşınız sizinle ayrılmış ama onun için hayat bitmemiş..Hemen başka aşklara yelken açmış bilee..Hayat hiç de azımsanacak gibi boş değil Yaşınız kaç bilmiyorum amaa size tavsiyem yıkılmadım ayaktayım profili ile hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeniz 2 günlük ölümlü dünya değermi göz yaşlarınıza kendinize eziyet etmeyin burda diğer sorunları dertleri bir okuyun insanlar yıllarca emek verdiği evliliğini bitiriyor.Ama hiç biri hayat bitti artık bomboş demiyor.Üstelik ne sıkıntılar ne mücadeleler ediyorlar...Bence acı ama arkadaşınız sizi sevse size değer verseydi şuan bir başkası ile el ele kola gezmezdi..
Kırgınlıklarınız yıkılan hayalleriniz sizi anlıyorum ama inanınn değmezz...Hakkınızdan böylesi hayırlı demekki ne güzel bir sözdür her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır...Böyle düşününn gidenin arkasından dökülen yaş sadece sizi yer bitirir giden gitmiştir ve baksanıza hayatına yeni bir çizgi çekmiş bilee siz niye duruyorsunuz..Yıkayın elinizi yüzünüzü yapın makyajınızı buluşun arkadaşlarınızla çay kahve ikide sohbetin belini kırın:)) boşverin canımm kardeşimm bu üzülmek niyee yaa hayat her şeye rağmen çok güzel yaşamak güzel kimbilir belki karşınıza daha iyi birisi çıkıcak sizin değerinizi bilen sevginizi hak eden biri...Neden olmasın di mii...!!!

İddia ederim erkeklerin %1' i bile ağlamaya değmez. Ben hep diyorum sevinin gerçek yüzünü gördüğünüz için diye ama işte... :50:

Kurabiyenin dedigi gibi canim,insan yasiyor hayat akiyor...

iki hafta sonra gidip hemen eski sevgilisine dönebiliyorsa.. biraz saygisini gösterseydi yinede sana karsi eger öyle birsey vardiysa bile hemen o kiza gitmesi olmamis,

belkide ne istedigini bilmiyor..
yani sorun sen degilsindir.canim insanin ici aciyor ama sen sadece kendini biliyorsun malesef etkileyemiyorsun karsindakini cogu zaman ne kadar iyi ve güzel duygular beslesen bile icinde gelecege dair o insanla.

şuan çok kötü durumdasın hazmedemiyosun biliyorum.ama allah sabır veriyorr.yaşadıklarını bi sen bilirsin tabi.bizde.belki bilerek onunla çıktı.erkekler bizi gibi deil hemen boşlukta arayış içerisindeler yalnız kalmamak için ama biz naparız bütün kapılarımızı kapatıp hayata küseriz.inss zamanlaa geçicek bunada alışacaksın için acısada geçicekkk

onun amacı belki canımı yakmaktı.. ancak ayrıldıktan 2 hafta sonra başkasının kollarında olmasıyda bana en çok koyan.. beni hiç sevmiş miydi? deli gibi seviyorum yemekten içmekten kesildim diyen adam yaşattı bana bu acıyı. Yalan her şey kocaman bir yalan :43:

kız annemin teyzesinin torunu daha önceden beraber geçirdiğimiz zamanlar oldu. Bana msj atıp eski erkek arkadaşımdan ne zaman ayrıldığımı sordu. ben de ona msj atıp sen bu kızla görüşüyor musun dedim. Evet dedi. Nasıl yaparsın bunu bana ya daha 2 hafta oldu dedim. Biz seninle ayrılmadık mı dedi. İşte benim sevdiğim adam bu kadar şerfsiz..

kız annemin teyzesinin torunu daha önceden beraber geçirdiğimiz zamanlar oldu. Bana msj atıp eski erkek arkadaşımdan ne zaman ayrıldığımı sordu. ben de ona msj atıp sen bu kızla görüşüyor musun dedim. Evet dedi. Nasıl yaparsın bunu bana ya daha 2 hafta oldu dedim. Biz seninle ayrılmadık mı dedi. İşte benim sevdiğim adam bu kadar şerfsiz..

yaa varyaa biz ayrılmadık mı alış bilmem nee.nasıl içleri alıyor anlamam.bence ne yaptıgını bilmiyor o iş çok uzun sürmezz.

Back
X