Okurken ne dusundugumu yazmadan gecemeyecegim..ben cookk rahat nefes alirdim hic nefes problemim yoktu.burun estetigi oldum ufak bi kemer vardi hatta kemerimi kirmadi bi tık alta aldi artik nasi yaptiysa.nese.o gun bugun 24 saatin 23 saati yarı tıkanık burnum.. su an yazarken bile sag taraf tikanik..ozelde dr a gittim.hic bir sorun yok dedi.sorun yoksa neden tikanik, damla verdi....smdi de gogus icin gun aldim okuyunca dusundum de zaten yarı tıkanık yasiorum bunu da olunca (nasipse) hepten tikanmiyim dedim kendi kendime.size cookk gecmis olsun insallah gecici bisidir...bole okuyorum korkuyorum ama yine de vazgecemiyorum...tam kapanma olursa mecbur olamicam da artik kismet . unlulere , youtuberlara bakiyorum ameliyat olanlara , once sonra fotolarina, videolarina.onlarda bole seyler olmamis cekirdek citler gibi ameliyat oluyolar, her bunye kaldirmiyor sanirim...bi de bi gun cikarmak istersem taktirinca (ki isterim) eski halime aynen donebilsem bari...biraz merak benimki iste..nasi bisi diye...cocugum da var ama buyumeyince buyumuyo iste

yoksa evliyim zaten , esime olmucam dersem ol demez zaten zor ikna ettim

bole okuyunca da cikarttirsam eskisinden de kotu olur mu diye dusunmeden edemiyorum