• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes alamama revizyon doktor önerisi

eceduruu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba kızlar ben 2 sene önce burun estetiği oldum burnumda herhangi bir eğrilik, nefes alma problemi, kemer vs. yoktu sadece önden genis diye olmuştum. Ameliyattan sonra nefes alamamaya başladım çünkü burnumun üst kısmı aşırı dar yapılmış.(elimle yana çekince eskisi gibi nefes alabiliyorum).Hayat kalitem bozuldu sabaha kadar agzim acık yatıyorum burnum sürekli tıkalı. Revizyon için doktor önerisi olanlar var mı ?

Merhaba kızlar ben 2 sene önce burun estetiği oldum burnumda herhangi bir eğrilik, nefes alma problemi, kemer vs. yoktu sadece önden genis diye olmuştum. Ameliyattan sonra nefes alamamaya başladım çünkü burnumun üst kısmı aşırı dar yapılmış.(elimle yana çekince eskisi gibi nefes alabiliyorum).Hayat kalitem bozuldu sabaha kadar agzim acık yatıyorum burnum sürekli tıkalı. Revizyon için doktor önerisi olanlar var mı ?
Canım senin burnunun önden düzeldi mi? Benim burnum inceydi önden ameliyat sonrası biraz kalınlaştı ha daha bebeksi yapıyor yüzü ama ben de burun ucundan dolayı olmak istiyorum. Kanatlarımı beğenmiyorum herkes çok iyi dese de. Acaba seninki de kişisel beğenmeme mi? Buldun mı doktor?

burnumun görüntüsü cok iyi aslında begeniyorum sadece nefes alamıyorum

2 arkadaşım var onlar da nefes yüzünden 2 side 2 kere revizyon oldu nefes tekrar alamadılar 2 amaliyatı nefes alamadıkları için oldular

Dr Oğuzhan Oğuz ile görüşmenizi tavsiye ederim. 3 ameliyat geçirdim ve 20 seneden fazla hem nefes hem şekil problemi le yaşadım. Oğuzhan hoca 4. revizyonumu yaptı. Tüm sorunlarım ortadan kalktı. Ve ameliyat olalı sadece 1 hafta oldu. Hiç bu kadarını beklemezdim. Burnumla ilgili hayatımda ilk kez mutlu oldum.:KK68:

Moral bozmak gibi olmasın ameliyat ile nefesin yüzde yüz duzelebilecegine inanmıyorum. Mukoza duzelene kadar zaten epey zaman geçiyor. Ki düzelmiyor da. Hele kuru bir memlekette isen yine tıkanır yine tıkanır

Merhaba doktor bulabildiniz mi ben hala bulamadm makul fiyatlı bir doktor

Back
X