Nefes alamıyorum artık...

garip_kaldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
7
0
36
İstanbul
3.yılımız bitti.istemeye geldi diye zannettiğim annesi meğer ziyarete gelmiş ve kendi milletinden olmayan bir kızı almazmış.bende dayanamadım artık evlerine gittim ve ne düşünüyorsam söyledim.yemin ederim ben hayatımda bu kadar kara cahillik görmedim.kızı onlar alacak,aldıkları onlara bakacak.her derdini ben çektim onun.herşeyine katlandım.ilk sevdam o benim.herşeyi bırakıp o neredeyse orada oldum.ağlarken ben sildim gözyaşlarını ben okşadım saçlarını.ve şimdi benim delikanlı deyip kanımın içindeki en küçük hücrelerine bile işlediğim sevgilim,herşeyi alt üst ettin deyip beni yalnız bırakıyor.ağzını açıp birşey diyemedi.sözde çok erkekti o,kıskanır kimseye laf söyletmezdi.ben 3 sene boyunca bir yalana inanmış ve hayatımı katletmişim. uyuyamıyorum,kalkamıyorum,yürüyemiyorum.tutmuyor dizlerim.yemek yiyemiyorum.ağlamaktan gözlerim kör olacak.ben ne yapayım nereye gideyim bilmiyorum.sığmıyorum hiçbiryere.nefes istiyorum ben ya nefes,nefes alamıyorum.aldığım nefesi veremiyorum.nasıl geçer bu acı ne olur yardım edin? işimden gücümden de olacağım.meğer ben onun her hatasını kabullenerek en büyük kötülüğü kendime yapıp çıkmaz bir yola sokmuşum kendimi... bana sahip çıkması gerekirdi.boynuna astığım ahım vardı.çıkmadı ! nereye kime nasıl gideceğimi şaşırdım.
Allah rızası için yardım edin... ne yapayım ben ne yapayım

Kendi milletinden derken ne demek yani....

Böyle bir durumda erkek arkadaşınız hiç mi tepki vermedi?
Bu kadar yıpratmayın kendinizi..

Anladığım kadarıyla annesi istemiyor daha doğrusu akrabası tanıdığı olmadığın için istemiyor.
Sevgilinde buna karşı gelmiyor ve sen aşk acısı çekiyorsun.
Burda sana kim nederse desin sen bu acıyı yaşıcaksın hiçbir söz avuutamicak gönlünü.
Keşke başarabilsende hiç umursamadan hayatına kaldığı yerden devam edebilsen.
Çünkü hiçkimse için kendini yıpratmaya değmez özellikle sevgini haketmeyen senelerini verdiğin ama sonunda elinde hiçbirşey bulunmayan bir kişiye üzülmen hiç mi hiç değmez.Söylenenler avutmicak seni dediğim gibi ama hayat öyle yada böyle nasip etmemişse sana onu olmicak belkide ondan sonra karşına çıkan insanda yaşayacaksın yaşayamadıklarını ve sonunda da diyeceksinkiii nekadarda boşa geçirmişim ve üzülmüşüm ben hakettiğim mutluluğu şimdi buldum diyeceksin...Nerden mi biliyorum Tecrübeyle sabittir arkadaşım....Gönlünü ferah tut senn yolunda yürü arkana bile bakmadannn

ahh bir yapabilsem.kurtulmak istiyorum sadece.neye yanacağımı şaşırdım.karmakarışığım.ifade edilemeyen ne kadar kötü haller varsa o hallerdeyim..bildiğim cümleler yetmiyor yaşadığım acıyı anlatmaya...

Canim benim ya gözlerim doldu,yasi kac onun?niye ya niye deger verdiginde degerin bilinmiyor ya...
Seni ben cok iyi anliyorum cünkü bilmiyorum okudunmu ama benim esim bana karsi böyle pasif davrandi suclu olmasina ragmen ve anneside sorundu,ki herhalde o cok doldurdu kafasini.
Canim benim ya ne kadar oldu ayrilali?hic ariyormu?

1hafta.ben arıyorum annem yanımda cvp veremem diyor.bu kadar pasif olamaz bir erkek olamaz ya benim aklım mantığım almıyor böyle birşeyi.benim ciğerim yanıyor diyorum,annem de üzülüyor ben ne yapayım diyor.ben ne yapayımmm

Madem annesinin bu kararını biliyordu da neden 3 sene boyunca sana umut verdi?

Ah be güzelim bende aynen öyle diyorum,bir erkek nasil böyle olur,yazik günah degil mi,sen yaptin ettin onun icin ama o ayni benim kocam gibi yapmis...
biz yine ariyoruz kadin olarak,cabaliyoruz.
Cok kötü bir durum,insan düsünmekten kafayi yiyor,cünkü beraberken hersey baska simdi ayrildiktan sonra böyle olmasi

Arkadaşım ye iç dua et ucuz kurtulmuşsun sn bu insanla evlensen hep ezilen üzülen taraf olurdun.Yalnız onunla değil ailesi ile evlenmiş olurdun herşeye karışıp hayatını çekilmez yaparlardı emin ol.Zamanla acıların dinecek ve iyiki onunla olmamış diyeceksin seni savunamayan pasif bi erkekten daha kötü bişey olamaz.Unutma sevdiğinle değil sevildiğinle mutlu olursun seven insanda kimsenin lafına bakmaz sevdiğinin yanında olur.arkadaşın seni yeterince sevmiyor bence kendine güzel bir yol çiz ve arkana bakma

arkadaşım evlenmeden bu yüzünü gördüğüne dua et ya bu olanlar evlendikten sonra olsaydı bence verilmiş sadakan varmış.Ayrıca her acı bir gün biter fırtınalar diner sabret bunun için zaman gerekli. insan annesinin babasının ölümüne katlanabilir duruma geliyor zamanla buna mı katlanamıyacaksın bol bol dua et rabbime sabrını artırsın diye ve emin ol ilerde sende iyikide olmamış diyeceksin
Allah yar ve yardımcın olsun...

Haklısınız.ama neden kendime kabullendiremiyorum bunu.aslında uzak durmak için çok sebebim var.ama gerçekten içim yanıyor.ben onsuz daha bir sabaha uyanmadım.nasıl alışayım buna

Üzülme demek olmuyor üzülüyor insan ama böyle bir insanla ömür geçmezkiii
Ayrıca emin ol hiç kimse unutulmaz değil hiç kimse vazgeçilmez değil bir gün ağlarsın beş gün ağlarsın 15 gün ağlarsın ama sonunda unutur gidersin.Evlendikten sonra çekmek yerine baştan ayrıl gitsin annesi istemiyosa istemesin sanki sana başka insandamı yok.Şimdiden erkek arkadaşın böyle tepki verdiyse evlensen neler yapar kimbilir....Ayrıca bu ailede hiçmi iletişim yok çocuk sözlencem diyor annesi seni istemiyor ama ziyaretede geliyor ne bu şimdi siz oyuncakmısınız?? Boşuna yıpratma harap etme kendini olan sana oluyor kimseye birşey olmuyor erkekler bizim kadarda üzülmüyor ayrılsan bile acısını çekmez merak etme hemen bulurlar birini kendi milletlerinden... Bunuda hiç anlamam zaten kendi milletleri ne oluyorsa ddiğerleri insan değilmiymiş......

Haklısınız.ama neden kendime kabullendiremiyorum bunu.aslında uzak durmak için çok sebebim var.ama gerçekten içim yanıyor.ben onsuz daha bir sabaha uyanmadım.nasıl alışayım buna

Arkadaşım evli değilsin birşey değilsin evlenip ayrılmak sence dahamı hoş olur bence kalbinede aklınada geçir o sözü ona dair ne varsa at hatırlatmasın sana... Biraz acı oldu ama dost herzaman acı söyler sen yanıcağına onlar yansın... Kimse senin kendi canından önemli değil önce kendini düşün....

cnm benim neden üzüyorsun kendini ya bunları evlendikten sonra anlasaydın ne olurdu hayatın mahvolurdu.tabiki ortada 3 senen var emeklerin hayallerin vardı ama bence takma kafana iyiki şimdi görmüşsün bu yüzünü adam olsaydı ve seni gerçekten çok sevseydi herne olursa olsun yanında olurdu.sakın tekrar birleşmeyi deneme ve ağlama.kim için aglıyosun ya annem yanımda konuşamam diyen biri içinmi.ve bence sakın aramada.bir rüyaydı deyip geç.seni hakeden biri karşına çıktıgında bunların hepsine gülüp geçeceksin.şimdiki psikolojin yüzünden bunları söylüyorsun ama emin olki kıymetsiz beşpara etmez adamın tekiymiş.erkek dediğin nne olursa olsun sevdiğini sahiplenir.at gitsin kafandan önüne bak gelecekte yepyeni aşklar seni bekliyor o yansın annesinden egemenliğinde gerçekleşecek bir evliliği ve sevgilisi olmasına.iradeli ol kendini karşı taarafa ezi,k gösterme....

ÇOK ŞANSLISIN ALLAHIN SEVGİLİ KULUYMUŞSUN.
annesine ben bu kızı seviyorum sen ne yaptın diyeceğine sana annem yanımda o da üzgün konuşamam diyebilen adam evli olsaydınız annesinin seni dövmesine bile ses çıkarmaz annem öyle uygun görmüş ne yapayım derdi. bırak annesi ona bir amca ya da teyze kızı alsın, eşimle benim aramda da ırk farkı var ama bir gün kimse ağzını açıp tek kelime edemedi ettirmedi çünkü, iş ESKİ sevgilinde biterdi. bu üç seneyi çok iyi bir hayat tecrübesi olarak düşünmeye çalış, çok zor anlıyorum seni ama bu adamla senin ortak bir geleceğin olamayacakmış zaten hep ezilecek hep acı çekecekmişsin, seni koruyacak kapasiteye sahip değilmiş hatta yeteri kadar sevmiyormuş da sevse annesi bunu yapamazdı.
gerçekten doğru insanı bulmak için asla geç değildir üç sene çıkarsın evlenemezsin, üç gün çıkarsın yıllardır beklediğim buymuş der el üstünde tutulur prensesler gibi kollanırsın (bana öyle oldu, 3 yıldır evliyim 1 gün bile pişman olmadım). allah sana sabır ve ondan kurtulma gücü versin, barışmanız için dua edemeyeceğim affet.

Gücüne gidiyor insanin,hemde cok,bir erkek nasil böyle davraniyor?
Ben ah ediyorum onu anlamadikca,sende benim gibisin suan,tam ayni durumda olmasakta ama ikimizde aci cekiyoruz.
Ben diyorum ki,ya onca yasanmislik var ve böyle kolay atilabiliyor.
Ama sükür et ki kadin yüzünü evlenmeden göstermis.

Sevgi-aşk-fedakarlık adı altında sevgilinizin yanlışlarının üzerini örtme hatanıza değinmeyeceğim,herşey oradan başlamış. Belliki sizi garantilemiş,ne de olsa ölesiye onu sevdiğinizi-kopamayacağınzı biliyor.Hatta kaçmadığnz için kovalanmıyor,kovalanmayacak biri olduğunuz için de cazibenizi yitiriosunuz onun gözünde.

En iyisi,madem bu kazğı atıo size, onca geçen zamanı kenara atıp vazgçmeyi göze alan tavırlar içine girio, siz niye öyle olmuyorsunuz? Madem bu kadar kolay, siz de çekilin bir kenara. Görünmez olun- ses çıkarmaz olun.Ulaşılmaz olun biraz,bakalım ne olacak.

Aramayın sormayın,çünkü zaten bu zamana dek yapacağınızı yapmşsınız,daha bir şey gelmez elden.Mücadele etmedin diye de suçlayamaz korkmayın.

haklısınız.beni bu konuma getirene kadar dediğiniz gibiydi herşey.ama zaman ve paylaşımlar çoğaldıkta kaçmak kovalanmaktan ziyade,üzülmesin ezilmesin derdine düşünüyor insan.her iki konumda da yanan ben oldum.sabır inşallah ama gerçekten zor...

çok teşekkür ederim.başıma neler gelebileceğini geçte olsa anladım.ama dediğim gibi yıllarca inandığım gerçeği bir anda değiştirmeye gücüm yetmedi,yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…