- Konu Sahibi garip_kaldim
-
Anladığım kadarıyla annesi istemiyor daha doğrusu akrabası tanıdığı olmadığın için istemiyor.
Sevgilinde buna karşı gelmiyor ve sen aşk acısı çekiyorsun.
Burda sana kim nederse desin sen bu acıyı yaşıcaksın hiçbir söz avuutamicak gönlünü.
Keşke başarabilsende hiç umursamadan hayatına kaldığı yerden devam edebilsen.
Çünkü hiçkimse için kendini yıpratmaya değmez özellikle sevgini haketmeyen senelerini verdiğin ama sonunda elinde hiçbirşey bulunmayan bir kişiye üzülmen hiç mi hiç değmez.Söylenenler avutmicak seni dediğim gibi ama hayat öyle yada böyle nasip etmemişse sana onu olmicak belkide ondan sonra karşına çıkan insanda yaşayacaksın yaşayamadıklarını ve sonunda da diyeceksinkiii nekadarda boşa geçirmişim ve üzülmüşüm ben hakettiğim mutluluğu şimdi buldum diyeceksin...Nerden mi biliyorum Tecrübeyle sabittir arkadaşım....Gönlünü ferah tut senn yolunda yürü arkana bile bakmadannn
3.yılımız bitti.istemeye geldi diye zannettiğim annesi meğer ziyarete gelmiş ve kendi milletinden olmayan bir kızı almazmış.bende dayanamadım artık evlerine gittim ve ne düşünüyorsam söyledim.yemin ederim ben hayatımda bu kadar kara cahillik görmedim.kızı onlar alacak,aldıkları onlara bakacak.her derdini ben çektim onun.herşeyine katlandım.ilk sevdam o benim.herşeyi bırakıp o neredeyse orada oldum.ağlarken ben sildim gözyaşlarını ben okşadım saçlarını.ve şimdi benim delikanlı deyip kanımın içindeki en küçük hücrelerine bile işlediğim sevgilim,herşeyi alt üst ettin deyip beni yalnız bırakıyor.ağzını açıp birşey diyemedi.sözde çok erkekti o,kıskanır kimseye laf söyletmezdi.ben 3 sene boyunca bir yalana inanmış ve hayatımı katletmişim. uyuyamıyorum,kalkamıyorum,yürüyemiyorum.tutmuyor dizlerim.yemek yiyemiyorum.ağlamaktan gözlerim kör olacak.ben ne yapayım nereye gideyim bilmiyorum.sığmıyorum hiçbiryere.nefes istiyorum ben ya nefes,nefes alamıyorum.aldığım nefesi veremiyorum.nasıl geçer bu acı ne olur yardım edin? işimden gücümden de olacağım.meğer ben onun her hatasını kabullenerek en büyük kötülüğü kendime yapıp çıkmaz bir yola sokmuşum kendimi... bana sahip çıkması gerekirdi.boynuna astığım ahım vardı.çıkmadı ! nereye kime nasıl gideceğimi şaşırdım.
Allah rızası için yardım edin... ne yapayım ben ne yapayım
Canim benim ya gözlerim doldu,yasi kac onun?niye ya niye deger verdiginde degerin bilinmiyor ya...
Seni ben cok iyi anliyorum cünkü bilmiyorum okudunmu ama benim esim bana karsi böyle pasif davrandi suclu olmasina ragmen ve anneside sorundu,ki herhalde o cok doldurdu kafasini.
Canim benim ya ne kadar oldu ayrilali?hic ariyormu?
3.yılımız bitti.istemeye geldi diye zannettiğim annesi meğer ziyarete gelmiş ve kendi milletinden olmayan bir kızı almazmış.bende dayanamadım artık evlerine gittim ve ne düşünüyorsam söyledim.yemin ederim ben hayatımda bu kadar kara cahillik görmedim.kızı onlar alacak,aldıkları onlara bakacak.her derdini ben çektim onun.herşeyine katlandım.ilk sevdam o benim.herşeyi bırakıp o neredeyse orada oldum.ağlarken ben sildim gözyaşlarını ben okşadım saçlarını.ve şimdi benim delikanlı deyip kanımın içindeki en küçük hücrelerine bile işlediğim sevgilim,herşeyi alt üst ettin deyip beni yalnız bırakıyor.ağzını açıp birşey diyemedi.sözde çok erkekti o,kıskanır kimseye laf söyletmezdi.ben 3 sene boyunca bir yalana inanmış ve hayatımı katletmişim. uyuyamıyorum,kalkamıyorum,yürüyemiyorum.tutmuyor dizlerim.yemek yiyemiyorum.ağlamaktan gözlerim kör olacak.ben ne yapayım nereye gideyim bilmiyorum.sığmıyorum hiçbiryere.nefes istiyorum ben ya nefes,nefes alamıyorum.aldığım nefesi veremiyorum.nasıl geçer bu acı ne olur yardım edin? işimden gücümden de olacağım.meğer ben onun her hatasını kabullenerek en büyük kötülüğü kendime yapıp çıkmaz bir yola sokmuşum kendimi... bana sahip çıkması gerekirdi.boynuna astığım ahım vardı.çıkmadı ! nereye kime nasıl gideceğimi şaşırdım.
Allah rızası için yardım edin... ne yapayım ben ne yapayım
bilmiyorum ki.annesi beni hiç tanımadı,görmek bile istemedi.bana yaza söz takacaz diyor aileme haber verdirtiyor,anası çıkıp ben istemiyorum diyor
Madem annesinin bu kararını biliyordu da neden 3 sene boyunca sana umut verdi?
1hafta.ben arıyorum annem yanımda cvp veremem diyor.bu kadar pasif olamaz bir erkek olamaz ya benim aklım mantığım almıyor böyle birşeyi.benim ciğerim yanıyor diyorum,annem de üzülüyor ben ne yapayım diyor.ben ne yapayımmm
Arkadaşım ye iç dua et ucuz kurtulmuşsun sn bu insanla evlensen hep ezilen üzülen taraf olurdun.Yalnız onunla değil ailesi ile evlenmiş olurdun herşeye karışıp hayatını çekilmez yaparlardı emin ol.Zamanla acıların dinecek ve iyiki onunla olmamış diyeceksin seni savunamayan pasif bi erkekten daha kötü bişey olamaz.Unutma sevdiğinle değil sevildiğinle mutlu olursun seven insanda kimsenin lafına bakmaz sevdiğinin yanında olur.arkadaşın seni yeterince sevmiyor bence kendine güzel bir yol çiz ve arkana bakma
Haklısınız.ama neden kendime kabullendiremiyorum bunu.aslında uzak durmak için çok sebebim var.ama gerçekten içim yanıyor.ben onsuz daha bir sabaha uyanmadım.nasıl alışayım buna
Sevgi-aşk-fedakarlık adı altında sevgilinizin yanlışlarının üzerini örtme hatanıza değinmeyeceğim,herşey oradan başlamış. Belliki sizi garantilemiş,ne de olsa ölesiye onu sevdiğinizi-kopamayacağınzı biliyor.Hatta kaçmadığnz için kovalanmıyor,kovalanmayacak biri olduğunuz için de cazibenizi yitiriosunuz onun gözünde.
En iyisi,madem bu kazğı atıo size, onca geçen zamanı kenara atıp vazgçmeyi göze alan tavırlar içine girio, siz niye öyle olmuyorsunuz? Madem bu kadar kolay, siz de çekilin bir kenara. Görünmez olun- ses çıkarmaz olun.Ulaşılmaz olun biraz,bakalım ne olacak.
Aramayın sormayın,çünkü zaten bu zamana dek yapacağınızı yapmşsınız,daha bir şey gelmez elden.Mücadele etmedin diye de suçlayamaz korkmayın.
cnm benim neden üzüyorsun kendini ya bunları evlendikten sonra anlasaydın ne olurdu hayatın mahvolurdu.tabiki ortada 3 senen var emeklerin hayallerin vardı ama bence takma kafana iyiki şimdi görmüşsün bu yüzünü adam olsaydı ve seni gerçekten çok sevseydi herne olursa olsun yanında olurdu.sakın tekrar birleşmeyi deneme ve ağlama.kim için aglıyosun ya annem yanımda konuşamam diyen biri içinmi.ve bence sakın aramada.bir rüyaydı deyip geç.seni hakeden biri karşına çıktıgında bunların hepsine gülüp geçeceksin.şimdiki psikolojin yüzünden bunları söylüyorsun ama emin olki kıymetsiz beşpara etmez adamın tekiymiş.erkek dediğin nne olursa olsun sevdiğini sahiplenir.at gitsin kafandan önüne bak gelecekte yepyeni aşklar seni bekliyor o yansın annesinden egemenliğinde gerçekleşecek bir evliliği ve sevgilisi olmasına.iradeli ol kendini karşı taarafa ezi,k gösterme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?