nefes alamıyorum artık

Yaşlarınız kaç?? Keşke evlenmeseydim diyecek kıvama 2,5 ayda gelinmez ki.. başka bir şey var sanki.

Ne umdun? Evlenirken tanımadın mı? zorla mı evlendirildin? hala yaşlarınızı da yazmadınız?

beni çok üzüyo ve o bununfarkında keşke evlenmeseydim diyo

bizim evlilikte 2. yılımız bitti, ne sorunlar yaşadık maddi manevi.. ne kavgalar ettik, haklı da oldum haksız da.. ama bugüne kadar eşim bana böyle bir cümle kurmadı, üzmek için demiyorum ama bu unutulamayacak bir şey. yanı bu kadar pişmanlık şimdiden niye? unutamadığı biri olabilir mi geçmişte, ya da başka birinden şüpheleniyor musunuz hiç?

çok inatçı olduğumu gördüğü için böyle konuşuyor galiba.bana konuştuğu hiçbir kelimeyi kötü sözü unutamıyorum

cnım benim henüz çok yenisiniz eşin neden böyle tavır alsın ki... başka şeylerdir belkide yada sende kaynaklanan bişi.. bilemiyorum ama onun tavırları karşısında sende asabi olma bu daha çok zorlaştırır. aynı sen hiç bir şey yokmuş gibi hareket etmeye sohbet et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…