selam herkese hemen yazayim derdimi .esimle son zamanlar iyiydi aramiz daha dogrusu yutuyorum herseyi umursamamaya calisiyorum.neyse ama son olanlar delirtti beni ev almayi düsünüyoruz ama kredi vermiyorlar bize esimde ailesinden bizim icin kredi cekmelerini isteyecekmis mis diyorum benim haberim yok bu düsüncesinden istemis yok demisler hic karismadim cünkü bisey dedigim zaman suclu oluyorum neyse duyulmus bu olay akrabalar arasinda falan annemin kulagina gitmis iste annem büyüksünüz yardim etseydiniz falan deyince kv aynen sunlari söylemis senin kizina para yetmez sürekli disardan yemek yiyor onun kuaförüne para yetistiremiyor oglum ve kp aynisini hatta benim para istedigimi ve beni kovdugunu bile söylemis ki yemin ederim birakin para istemeyi esimin gidip konustugunu bile sonradan duydum aradim yine inkar etmeler falan enson kv telefonu kapatirken sunu dedi gelip senin sitende bir ev bulacagim ogluma cok cektiriyormussun burda kastetttigi oglunun evi icin calismasi iste bizi kontrol altina almaliymis vs vs vs bende esime tavir aldim cünkü tek kelime konusamadigi gibi birde ariyor annecigim annecigim ben nekadar cirpinsamda esimin bu pasifligi yüzünden düsmüyorlar yakamdan sonra iste esim facede imali imali paylasimlar neymi yeni baslangiclar icin sonlar gereklioymis ne yapayim kizlar akil verin ne olur kalbim daraliyor nefes alamiyorum ne olacak bizim sonumuz
selam herkese hemen yazayim derdimi .esimle son zamanlar iyiydi aramiz daha dogrusu yutuyorum herseyi umursamamaya calisiyorum.neyse ama son olanlar delirtti beni ev almayi düsünüyoruz ama kredi vermiyorlar bize esimde ailesinden bizim icin kredi cekmelerini isteyecekmis mis diyorum benim haberim yok bu düsüncesinden istemis yok demisler hic karismadim cünkü bisey dedigim zaman suclu oluyorum neyse duyulmus bu olay akrabalar arasinda falan annemin kulagina gitmis iste annem büyüksünüz yardim etseydiniz falan deyince kv aynen sunlari söylemis senin kizina para yetmez sürekli disardan yemek yiyor onun kuaförüne para yetistiremiyor oglum ve kp aynisini hatta benim para istedigimi ve beni kovdugunu bile söylemis ki yemin ederim birakin para istemeyi esimin gidip konustugunu bile sonradan duydum aradim yine inkar etmeler falan enson kv telefonu kapatirken sunu dedi gelip senin sitende bir ev bulacagim ogluma cok cektiriyormussun burda kastetttigi oglunun evi icin calismasi iste bizi kontrol altina almaliymis vs vs vs bende esime tavir aldim cünkü tek kelime konusamadigi gibi birde ariyor annecigim annecigim ben nekadar cirpinsamda esimin bu pasifligi yüzünden düsmüyorlar yakamdan sonra iste esim facede imali imali paylasimlar neymi yeni baslangiclar icin sonlar gereklioymis ne yapayim kizlar akil verin ne olur kalbim daraliyor nefes alamiyorum ne olacak bizim sonumuz
Eşinin büyümesine daha çok var canım anladığım kadarıyla. Senden yana ailesine dert yanması çok yanlış. Para konusunda eşinle konuştunuz mu hiç? Acaba gerçekten çok mu harcıyorsun?
Ne olursa olsun sonuçta siz bir ailesiniz. Başkasını ilgilendirmez ki.
Gerçi eşin ailesinden para isteyince müdahil olmayı hakgördüler. Bence kimseyle tartışma. İçine kapan bu aralar. Eşin sorarsa neden böylesin diye o zaman konuşursunuz.
İletişim sorunu var...
Eşinin büyümesine daha çok var canım anladığım kadarıyla. Senden yana ailesine dert yanması çok yanlış. Para konusunda eşinle konuştunuz mu hiç? Acaba gerçekten çok mu harcıyorsun?
Ne olursa olsun sonuçta siz bir ailesiniz. Başkasını ilgilendirmez ki.
Gerçi eşin ailesinden para isteyince müdahil olmayı hakgördüler. Bence kimseyle tartışma. İçine kapan bu aralar. Eşin sorarsa neden böylesin diye o zaman konuşursunuz.
İletişim sorunu var...
Yeni baslangiclar icin yeni sonlardan kastettigi sensin galiba bu nasil bir davranis cocuk bile yapmiyor artik iki kisi bir olup nispet yapmayi senin kocan fazlaca pasif nefret ediyorum boyle tiplerden bendede var bundan bitane kac yillik evlisin
eşin sana danışmadan ailesinden neden yardım istiyor..ayrıca nekadar para harcarsanda harca kv ilgilendirmez. hem yardım etmiyorlar hem de konuşuyorlar
Kesinlikle susmayın.siz sustukca üzerinize daha çok geleceklerdir.
özellikle eşine söylemek istediğin herşeyi söyle inan yoksa sinir hastası olursunuz,herşeye susarak.
Eşinizinde facebookta yaptığını anca ergen sevgililer tarşırda birbirlerine şarkı veya sözlerle laf atarlar ya eşininkide öyle olmuş.
iste diyorumya ogluna üzülüyormus cok calisiyor diye ya arkaslar esim alti üstü 1000 lira aliyor 7 saat calisiyor 700 kiraya gidiyor gerisinide siz düsünün iki cocukla üstelik eger annem elini cekse perisan olurum ben
sormayin en sinir oldugum seydir evli ciftlerin faceden laf atmasi birbirine susmuyorum ama karsindaki anlamayinca konustugun bosa gidince sinir hastasi oluyorum
Hayatın çok büyük imtihanlarından geçen insanlarından biriyim.
Öğrendiğim şeylerden biride asla susup,içime atmamak.
İnanın zamanla alışkanlık yapacaktır ve herkese karşı susacaksınızdır.
zamanlada sustuğunuz şeyler içten,içe sizi bitirecektir.soluğu psikiyatride alırsınız.
Şu dünyaya bir kere geliyorsunuz,birilerinin sürekli sizi üzmesine izin vermeyin.
Demiyorum ki size herkesle kavga edin,yeri ve zamanında herşeyi belirli ölçüde söyleyin ki,kişiler bidaha size laf atmaya çekinsinler.
canım gerçekten zor bir durum bence kv takma boş ver. nerdeyse bütün kv öyle ama yinede genelemiyorum. annenlerdende Allah razı olsun yardım ediyorlarmış. borç diyince ben çok fazla düşünmüştüm. sanaiçtenlikle dua edicem. inşallah tüm sıkıntıların geçer rahat kavuşursun
cok haklisiniz bende farkettim sustukca aliskanlik oluyor böyle degildim önceleri hic cesaretim kalmadi bilmem niye öyle oldum ama esimi karsima alip konusmuyorum hem yoruldum artik hemde diyorum konussam neolacakki bikkinlik var üstümde bikmisim herseyden cocuklarim icin tahammülüm biraz cesaretim olsa
canım rica ederim nedemek. ben sana katılıyorum saygı kesinlikle hakedene verilmeli. kv lerinin senin huzuru bozmalarında eşini payı var.çünkü eşin pasif duruyor tavrını koysa kasinlikle hiçbi şekilde sana karışamazlar...sagol canim güzel dileklerin icin tesekkür ederim annem herzaman arkamda oldu biliyorum herzamanda olacak ama benim zoruma giden hicbirsekilde maddi manevi destegi olmayan insanlarin benim huzuumu bozmasi benden saygi beklemeleri esimin bu saygiyi göstermem icin beni zorlamasi kizacaksaniz belki ama benim saygi anlayisim büyüklere sagi duymak degildir hakedene saygi duymaktir zorla olacak bisey degildir bu icten gelmesi gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?