nefes alamıyorum..( biraz uzun )

Canim Allah yardimcin olsun ayni seyleri ben yadafim sakin esinin degiscegini dusunme hep ayni ben 2 ay kus kaldim babamlara gittim satrlarimi soyledim kabul etti yine geldim ayni adam hic degismezler mallar

Siz bu düzene dur demedikçe asla aile olamassınız. Hergün de kendinizi yiyip durursunuz. Gücünüz artık ne kadar yeterse....

Keske en bastan altli ustlu oturmayi kabul etmeseydiniz :/

Is este bitiyor cnm.. Ben 10 senelik evliyim kayinvalide ve 3 elti daha ayni binadayiz kayinvalidemi haftada bir görürüm o da 1 saat fln eltilerimi de oyle.. Herkesin hayati kendine.. Ilk zamanlar sikintilar oldu ama eşim yanimda oldugu icin hep ailesi geri adim atti..

Bilmiyorum ne yapacagimi çok gucsuzum suan.. sinir hastası olacagim bu genç yasimda.. bAna kavga ederken cozumleyici birsey soylese susacagim. Beni sırf asagida ailesi duymasın diye sus sus sus diyip susturmaya çalışıyor.

Eşim ev işlerinde yardım eder falan ama iş ailesine gelince hep onlarla olmamizi ister düşünün biz balayindayken gorumcem abisi aramadi diye ağladı eşimi nasıl etkiliyorlar

Benle hiç bişey yapmak istemiyor.. Tek yapmak istediği şey anladiniz siz onu o. Çocuk istiyor bide. Ben de dedim sen böyle olduğun sürece unut çocuğu.

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Anladığım kadarıyla siz gütmeye karar vermişsiniz. Öyleyse akıllı davranmanız gerekir. Yani birden pat diye gidip gelme seyrelmez. Yavaş yavaş kalma süresini azaltmanız lazım. Aynen sizin gibi yoğun çalışıyorum. İlk evlendiğimiz zaman evlerimizin arası uzak olmasına rağmen 2 güne bir ordaydık. Bıkmadan usanmadan evimde yemek yaptım atılsa bile. Sizde öyle yapın eşinizden önce gelin yemeğinizi yapın. Sonra gelseniz bile yapın. Canım istedi bunu pişiriyorum deyin. Yemeğin pişmesine 1 saat var deyin geç çıkın. İnanın böyle böyle bir bakmışsınız sadece çaya çıkıyorsunuz.
Eşinize sen otur benim şu işim var deyip evinize geçin başlayın yapmaya. İşten gelin duş alcam öyle çıkalım deyin. Akşam iş çıkışı arkadaşlarınızla bir kahve için geç gelin eve falan filan işte...

Yanı işin özü hayatınızın merkezi eşiniz ve onun kararları, istekleri gibi davranmayın. Biraz keyfinize göre davranın. Önce "ben" deyin biraz

Ben artık sağlıklı düşünemiyorum.. daha gelmedi cumadan sonra bir çıktı daha eve gelmedi bende şimdi mesaj attım. Arkadasimla buluscam çıkıyorum diye bana yazdığı mesaj neden izin almiyorsun. Bende dedim ki basimda mi duruyosun

Bu konuda siddet kumar alkol olmadigi surece bosanilmaz diyenlere gelsin..

Omur gecer mi bu adamla...

imkanın varsa boşan.yoksa kafayı yersin ve haksız olduğu halde eşine sarılmaktan vazgeç.seninle ayrı bir eve çıkmak istemiyorsa 1 dakka durma o evde.

Yine de sen sarılıyorsun o ileri kayıyor he :)
Çalışan bir kadındın diye hatırlıyorum.
Bu durumda sana ailesinin yanında rüyanda görürsün diyen adama hiç tepki vermiyor musun merak ettim?

Oracıkta yerin dibine gömerim valla hiç umrum olmaz, o diline ayar çeksin benle konuşurken!

Keşke en başta aynı yerde oturmayı kabul etmeseydiniz. Zor kv ile aynı yerde oturmak erkekler illa etkisinde kalıyr ki sizin de huzur kalmamış umarım düzelir çıkabilirseniz ayrı yere çıkın derim.. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz anladığım kadarıyla..

bende 6 sene kv ile alt üst oturdum.bizimkiler 1.ayın sonunda kira istediler.eşim annesini kırmamak için evden çıkmadı.biz düğünümüzü kendimiz yaptık.kv lerin evimde iğnesi yok .altını dahi eşim kendi taktı.ayrıca düğüne kadar parasını babasına verdi.düğün zamanı isteyince yediğine içtiğine say demiş.eşim arkadaşlarından borç aldı.eşyaları taksitle aldık.zar zor evlendik.o evi hiçbir zaman benimsemedim.zaten eşim kırılmasın diye kabul etmiştim.en büyük hatam oldu.kırılırsa kırılsaydı keşke.ikimizde çalışıyoruz diye eşimi çok sömürdüler.para istekleri hiçbir zaman bitmedi.suç önce eşim de sonra bende.onlara çok yüz verdik.şükür 2 senedir evimdeyim . benim görümcede birgün abi seninle galeriye araba bakmaya gidelim demişti.ben onların gözünde etkisiz elemandım.evin hanımı hep kv görümce idi.allah kimseyi kv kp evinde yaşamaya mahkum etmesin.benim kira verme imkanım olduğu halde salaklığımdan 6 sene çektim. yeni evlenecekler sakın kv kp le aynı ev veya alt üst kesinlikle kabul etmeyin.

Eşin ailesi naparsa yapsın eşin hoş görüyor eşinin herşeyide onların hoşuna gidiyor sen el kızısın hoşuna gitmesede gitsede onların hizmetini çekmek zorundasın çünkü senin ardında,seni destekleyenin yok ...

Allahım yardımcın olsun canım amin

Keşke bir şans daha vermeseydiniz.. Böyle Ömür mü geçer? Ana kuzusu erkekler hiç çekilmiyor.

Canım aile olmasada iletişim kuramiyorsunuz sorun burda ve en büyüğü eğer ki esin psikolog gitmeyi kabul ederse devam et gitmese kangren kolu kes bosan ve bu aşamada eşinin sana yaptığını sen yap konuşma ilgilenme yatakta sarılma niye g.t kaldiriyorsun

Ayrilmadan önce iyi düsün , bütün yollari dene . Düsüncelerini acikca söyle , icine atma. Su an uzaga tasinmak mümkün degilse , sinirlarini koy.

Güzellikle söyle kayinvalidene, ellerine saglik ama yemegimi kendim yapmak istiyorum de mesela. Esin anlayis gösterirse , zamanla degistigini görürsen ozaman biraz daha caba göster . Ama eger ukala olmaya devam ediyorlarsa , senin kiymetini bilmiyorlarsa kendini güvenceye al.
Avukata git danis, neyi nasil yapicagini. Ondan sonra tepe tepe kullansinlar ogullarini gerizekalilar.

Ayni öküz tipi yle bende evli kaldim 5 ay. Bi anda ayrildim, zararli ciktim. Takilarimi parami herseyimi alip gitmisler . Yani düzelceklerine inanmiyorum seninkilerinde ama akilli davran, duygusala baglama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…