Nefes alamıyorum ..dua...

Eski konulari okuyorum onun icin endiselendigimi görüyorum agliyorum..dedikleri tazecik duruyo yazimda..hep kendimi öldürücem demisti yazmisimda zaten ama ona anlattikca haklisin demisti Allahin sinavi demisti ölürsem Allah beni sevmez demisti günah demisti hep vazgecti bu sondu sonmus..söylemeden gitti.

İçim parçalandı, Yüreği kaldıramamış aldatılmayı horlanmayı,Allah sabır versin ...eşinin durumunu merak ettim utanma yerleşti mi yüzüne bu vebali nasıl taşıyacak acaba,çocuğu yoktu değil mi?

Intiharmi etti?
Burda suclu varsa ben doven soven aldatan kocasidir diyorum. Geride kalmis o gunler. Ama bu gunlerin gelmesine yine sebep o gunler. Insallah kocasi vicdan azabi ceker. Onun yuzunden bir can gitti.

Basiniz sagolsun, binlerce sabir diliyorum.
Metanetli olun bebeginiz icin o herseyi hisseder.

Adami görücem son 10 saat yolumz kaldi hamileyim ikidebir duruyoruz..güveni azaldi herkese tüm erkeklere 8 yasindaki erkek cocuktan kaciyordu son zamanlarda bi adam tanimisti asik olmustu adam yaomadigini birakmadi ..kocasi cok seviyomus kiskaniyomus o yuzden siddet uygulamis aldatmis çunku ezilmis kizin güzelligi altinda asil hasta olan adammis da anlamamisiz..

Çok soru sormak istemiyorum seni üzmemek adına ama aşık olduğu adam mı eşi? Sende dikkat et kendine hamilesin Ölüme çare yokta böyle ölümlerde insanı kahrediyor ..

Kocası mahvetti benim canımı..cok pisman oldu hastanede yanindan ayrilmadi ailesi birak su deliyo dedi yanimda o ise hepinizi silerim ondan vazgecmem dedi gozunun icine bakıyordu düzelmisti agliyordu yalvariyordu ..benim kuzenim gibi insan cok azdir herkese gîvenen inanan kalbini sonuna kadar acan iyilikle yasayan kötuluge haksizliga asla tahammulu yoktu aldatilacagina siddt gorecegine hic inanmiyordu bunlar olunca icine kapandi bütun erkeklere dusman gizuyle bakiyordu erkek kuzenime kardesim deyip sarilan kiz gitmis ters ters bakan hemen kalkan slm vermeyen biri gelmisti..cok kiziyorum hayata kuzenim geri gelmicek

Çok soru sormak istemiyorum seni üzmemek adına ama aşık olduğu adam mı eşi? Sende dikkat et kendine hamilesin Ölüme çare yokta böyle ölümlerde insanı kahrediyor ..
Evet ilk aşkı o kadar asikti ki o kadar guveniyordu ki hepimiz guveniyorduk cunku kuzenim kusursuzdu o asla aldatilmazdi asla siddet görmezdi oyleydi bizim icin hic haketmedi ..insanlara karsi olan sabri tutumu sevkati tanisaydinz nasil bunlari bu kadin mi yasamis derdiniz hatasiz tertemizdi Allah aldi yanina dua etti canimi al diye aldi

inna lillah ve inne ileyhi raciun, Rabbim mekanini cennet eylesin senin konularini biliyorum kuzeninle ilgili,cok üzüldüm gencecik kiz,insan ne diyececegini bilemiyor ya Rabbim sabirlar versin..

Allah rahmet eylesin canım Allahım gunahlarini affetsin. Insan bir kere cikmaza girince bir kere karanlik cokunce insanın üstüne yanindakiler ne yaparsa yapsın geçmiyor o fırtına. kendini suçlama. sen telefonu da açsan o an yanında da olmuş olsan yazılan neyse o olacaktı. dediğim gibi insan bir kere düşünce yere kalkmak sadece kendisinin elinde. Rabbim geride kalanlara sabır versin. Gerçekten inanılmaz üzüldüm. Insan beyninin tüm hayatını perişan edebilecegini biliyorum. Ölümü düşünmek en son nokta çok iyi bilirim. Rabbim öyle uygun görmüş. Allah sizlere sabır versin. Mekanı cennet olsun insallah

Ben kesinlikle ilaclarin tedavi ettigine inanmiyorum sadece uyutuyor yada aptal ediyor en yakinimdan bilirim sonuda intihar oldu zaten ve o gunden sonra hep soyle dua ederim allah kimseye akil hastaligini yasatmasin

Çok üzgünüm, Allah ım rahmet eylesin ,sanırsam teşhisi Şizofren di, kardeşimde bipolar o sebep ile sordum...

Ayrıca bu hastalıklar çok ince düşünen iyi niyetli insanlarda baş gösteriyor, siz elinizden geleni yapmışsınız...

Toparlanmaktan başka çare yok üzmeyin kendinizi....

internetten arastırdım bu seyler bende de var asırı süpheciyim hep yorgun um ani duygu değişimi oluyor mutsuzum

Ben kesinlikle ilaclarin tedavi ettigine inanmiyorum sadece uyutuyor yada aptal ediyor en yakinimdan bilirim sonuda intihar oldu zaten ve o gunden sonra hep soyle dua ederim allah kimseye akil hastaligini yasatmasin
Sizlere de çok geçmiş olsun , fikirlerinize maalesef katılmıyorum .Kardeşim bipolar hastası çok zor evreler atlattık...
3 aydır ilaç tedavisi ne devam ediyor...Ailenin tutumu çok önemli 24 saat yanında olan çok sabırlı bir eşi var...
Tekrar çok geçmiş olsun...

Gecici bi sure duzelmis gibi oluyor sonra tekrar ayni ben ilacin icindeyim yillarca bu ilaclari sattim kendimde kullandim maleseff

Eski konularınızı da biliyordum, içim parçalandı okurken çok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin günahlarını affetsin. Bunalımdaydı zaten kuzeniniz yaşadığı şeyler onu bu sona itti. Ona bu sonu yaşatanlar da mutlu olamasınlar.. Başka da diyecek söz bulamıyorum. Allah sabır versin, acılarından kurtuldu melek oldu kuzeniniz. Ölenin arkasından çok fazla ağlamak iyi değildir, acınızı anlıyorum ama düşünmeniz gereken bi bebeğiniz var lütfen kendinizi suçlamayın siz o telefonu açsanız bile hiçbişey değişmeyecekti. Muhtemelen helalleşmek istedi sizinle ölmeden önce.. Siz elinizden gelen herşeyi yaptınız.. Ömrü bu kadarmış..Dua edin, başka hiçbişey gelmez elinizden.. Allah bebeğinize uzun ömürler versin.. Bırakmayın kendinizi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…