Her belirti bu hastalik demek yanlis olur canim hepimiz düsüp kalkiyoruz Allah yardimcimiz olsuninternetten arastırdım bu seyler bende de var asırı süpheciyim hep yorgun um ani duygu değişimi oluyor mutsuzum
Size de gecmis olsun ihmal etmeyin ilac ve terapi onemli bence bilmiyorum ilac da olmasa neye güvenicez buhastaliklarda ..Gecici bi sure duzelmis gibi oluyor sonra tekrar ayni ben ilacin icindeyim yillarca bu ilaclari sattim kendimde kullandim maleseff
Aģlayacak dermanımda kalmadı inanın ilac aldım daha sakinim suan aglamiyorum en azindan kabullendim artik daha kolay olucaktir bu hastalik genelde mükemmelliyetci insanlari buluyor ve buldu da..Allah sabrıni veriyor vericektir..Eski konularınızı da biliyordum, içim parçalandı okurken çok üzüldümAllah mekanını cennet eylesin günahlarını affetsin. Bunalımdaydı zaten kuzeniniz yaşadığı şeyler onu bu sona itti. Ona bu sonu yaşatanlar da mutlu olamasınlar.. Başka da diyecek söz bulamıyorum. Allah sabır versin, acılarından kurtuldu melek oldu kuzeniniz. Ölenin arkasından çok fazla ağlamak iyi değildir, acınızı anlıyorum ama düşünmeniz gereken bi bebeğiniz var lütfen kendinizi suçlamayın siz o telefonu açsanız bile hiçbişey değişmeyecekti. Muhtemelen helalleşmek istedi sizinle ölmeden önce.. Siz elinizden gelen herşeyi yaptınız.. Ömrü bu kadarmış..Dua edin, başka hiçbişey gelmez elinizden.. Allah bebeğinize uzun ömürler versin.. Bırakmayın kendinizi lütfen
Okb idi fakat bipolar danda şuphe duyuluyordu..olmamis seyleri olmus saniyordu bazen..hastaliklarin hepsi cok zor hepsiÇok üzgünüm, Allah ım rahmet eylesin ,sanırsam teşhisi Şizofren di, kardeşimde bipolar o sebep ile sordum...
Ayrıca bu hastalıklar çok ince düşünen iyi niyetli insanlarda baş gösteriyor, siz elinizden geleni yapmışsınız...
Toparlanmaktan başka çare yok üzmeyin kendinizi....
Off çok zor ne yapmalıyız peki , tedavi oluyor gibi gözüküyor ancak...Gecici bi sure duzelmis gibi oluyor sonra tekrar ayni ben ilacin icindeyim yillarca bu ilaclari sattim kendimde kullandim maleseff
Canım benim, insan ilk etapda konduramıyor da biz ilgi çekmek için yapıyor diye düşünmeye başlamıştık .Okb idi fakat bipolar danda şuphe duyuluyordu..olmamis seyleri olmus saniyordu bazen..hastaliklarin hepsi cok zor hepsi
benim ablamda loğusa sendromunda bu hastalığa yakalandı çok şükür ilacını alıyor sorun yok 15 yıldır çok mücadele edildi,genelde içe kapanık insanlar daha kolay yakalanıyorCanım benim, insan ilk etapda konduramıyor da biz ilgi çekmek için yapıyor diye düşünmeye başlamıştık .
Hemen 3 görüşmede teşhis edilemez zannetmiştik şimdi ise doktor kapı gibi rapor vermiş , Bipolar olduğuna istinaden...
İnşallah sizin sıkıntılı anınızda üzmüyorum dur sizi , nitekim ben de biraz panikledim , defalarca kendini kesti kardeşim ,işini gücünü bıraktı , yeni evli nasıl helal süt emmiş bir bir kızcağız eşi , evlendikten sonra çıktı hastalığı ortaya
Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için , nitekim 15 yıl demek ki kontrol altına alınabiliyormuş .benim ablamda loğusa sendromunda bu hastalığa yakalandı çok şükür ilacını alıyor sorun yok 15 yıldır çok mücadele edildi,genelde içe kapanık insanlar daha kolay yakalanıyor
Ilaclari biraktiktan bir sure sonra tekrarliyor aslinda ilaci kullanirken bile tam olarak tedavi olmuyorlar sadece belli bir sure kisiyi yatistiriyor ben kardesimi bu yuzden kaybettim yillarca yalvardim doktorlara dayadik ilaclari ama nafile ölüm oldu sonu Allah kimseye yasatmasin cok zorOff çok zor ne yapmalıyız peki , tedavi oluyor gibi gözüküyor ancak...
Allah rahmet eğlesin, çok üzüldüm...Ilaclari biraktiktan bir sure sonra tekrarliyor aslinda ilaci kullanirken bile tam olarak tedavi olmuyorlar sadece belli bir sure kisiyi yatistiriyor ben kardesimi bu yuzden kaybettim yillarca yalvardim doktorlara dayadik ilaclari ama nafile ölüm oldu sonu Allah kimseye yasatmasin cok zor
uzun zaman oldu doktorlar depresyon diyorlardi hatta hic unutmam babama bir doktor buna yapilacak bisey yok isiniz zor ain goturun demis biz kucuktuk ozamanlar 6yil cekti sonra asti kendini simdi dusunuyorumda sizofreniydi sanirim cunku olmadik hayaller halusulasyonlar goruyor kendi kendine gulup agliyordu bisey itiraf edeyim olunce kurtuldu dedik cok zordu cokAllah rahmet eğlesin, çok üzüldüm...
Mahsuru yok ise teşhis neydi , kaç yıl sonra vefaat etti intihar mıydı ?
Cevaplamak istemezseniz anlarım problem yok ...
Sizi çok iyi anlıyorum.uzun zaman oldu doktorlar depresyon diyorlardi hatta hic unutmam babama bir doktor buna yapilacak bisey yok isiniz zor ain goturun demis biz kucuktuk ozamanlar 6yil cekti sonra asti kendini simdi dusunuyorumda sizofreniydi sanirim cunku olmadik hayaller halusulasyonlar goruyor kendi kendine gulup agliyordu bisey itiraf edeyim olunce kurtuldu dedik cok zordu cok
Kardesinizi mi kaybettinizIlaclari biraktiktan bir sure sonra tekrarliyor aslinda ilaci kullanirken bile tam olarak tedavi olmuyorlar sadece belli bir sure kisiyi yatistiriyor ben kardesimi bu yuzden kaybettim yillarca yalvardim doktorlara dayadik ilaclari ama nafile ölüm oldu sonu Allah kimseye yasatmasin cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?