- 24 Ağustos 2015
- 1.091
- 594
- 73
Allahım bu nasıl bir acı..daha gecen gün napabiliriz diye anlattim kuzenimi daha gecen gün konu actım simdi bu son mu yapicak bisey kalmadi mi ..bu nasıl bir sabah,kendimi yaşlanmış hissediyorum canımdan can gitti bu yol beni ona götürür mü ,uzaklarda beni bekliyor canım melegım ruhum kuzenim,çocukluğum, herseyim,..suclu ariyorum birini suclamaliym öfkeliyim gecmiyor 5 saati silmek istiyorum sesi kulagimda güzel yüzü aklimda temiz kalbi iyi niyeti ve bu hastalık okb nedir bipolar bozukluk nedir bu kiz neler yaşadı da ölüm kolay geldi ben napicam simdi nasil devam edicem hayatima karnıma kramplar giriyo bebegim hissediyo agliyorum gecmiyo..kizginim herkese hayata insanlara en cok biz kadinlara..tamam aşk dedi dayak yedi aldatıldi kendini degersiz hissetti ilk o zaman tanisti ilaclarla vazgecmedi o heriften ona baglayan hic bisey yoktu birak dedik olmadi adam düzeldi gercekten duzeldi ama benim canim hergün eridi yetmedi gecmisi temizleyemedi..gece aramisti duymadm gec mi kaldim bisey degisir miydi neden sucluyorm kendimi neden vicdanim rahat degil neden nefes aldigimi hissetmiyorum.gec kalmayin cevrenizde psikolojik rahatsizligi olanlara sarilın ve birakmayin..yazinca hafifler dedim gecmedi nolucak bundan sonra gecicek mi..