• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes alamıyorum ..dua...

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Allahım bu nasıl bir acı..daha gecen gün napabiliriz diye anlattim kuzenimi daha gecen gün konu actım simdi bu son mu yapicak bisey kalmadi mi ..bu nasıl bir sabah,kendimi yaşlanmış hissediyorum canımdan can gitti bu yol beni ona götürür mü ,uzaklarda beni bekliyor canım melegım ruhum kuzenim,çocukluğum, herseyim,..suclu ariyorum birini suclamaliym öfkeliyim gecmiyor 5 saati silmek istiyorum sesi kulagimda güzel yüzü aklimda temiz kalbi iyi niyeti ve bu hastalık okb nedir bipolar bozukluk nedir bu kiz neler yaşadı da ölüm kolay geldi ben napicam simdi nasil devam edicem hayatima karnıma kramplar giriyo bebegim hissediyo agliyorum gecmiyo..kizginim herkese hayata insanlara en cok biz kadinlara..tamam aşk dedi dayak yedi aldatıldi kendini degersiz hissetti ilk o zaman tanisti ilaclarla vazgecmedi o heriften ona baglayan hic bisey yoktu birak dedik olmadi adam düzeldi gercekten duzeldi ama benim canim hergün eridi yetmedi gecmisi temizleyemedi..gece aramisti duymadm gec mi kaldim bisey degisir miydi neden sucluyorm kendimi neden vicdanim rahat degil neden nefes aldigimi hissetmiyorum.gec kalmayin cevrenizde psikolojik rahatsizligi olanlara sarilın ve birakmayin..yazinca hafifler dedim gecmedi nolucak bundan sonra gecicek mi..

Allah sabır versin diyecek hiçbişey bulamiyorum kendinizi suçlamayindiyicem oda ne kadar kâr exer bilmem

Sahiden cok üzüldüm

Kendını suçlama lütfen, olucakla öleceğe çare yok.
Allahım gunahlarını affetsın.

Oncelikle kendini suclama.. sen o telefonu duysaydinda bisey degismezdi.. Allah mekanini cennet eylesin.. Allahim sabirlar versin.. vade dolunca kimsenin elinden bisey gelmez dönduremezdin yanii.. boyle yaparak kendi pskolojinida bozarsin ve kimseye bi faydasi olmaz.. dua et tevekkul et seni rahatlatacak dualar oku. Bende ederim insaAllah..

olacakların önüne geçemiyoruz malesef...o yüzden kendini suçlamana veya suçlu aramana gerek yok..Allah a sığın...dua et bol bol...allah rahmet eylesin..Rabbim geride kalanlara sabır versin..

Başınız sağolsun,o kadar iyi anlıyorum ki sizi.Buna benzer bir acı yaşamıştım çünkü yıllar önce.Zaman her şeyin ilacı.Yapacak en güzel şey dua etmek,belki onun için hayır yapmak.Allah size ve ailesine sabırlar versin,mekanını cennet eylesin inşallah.

basiniz saolsun allah sabir versin bende bi bibolar hastasi olarak uzuldum bu hastalara ailenin ve toplumun yaklasimi cok onemli ilaclardan cok ilgi sevgi anlayis ve sabir isteyen bi hastalik cok guzel ifade etmissin sahip cikilmasi gereken insanin en cok manevi destege ihtiyaci olan bi rahatsizlik.. allah sabirlar versin

basiniz sagolsun.
kendinize yuklenmeyin nolur,eminim cok zordur ama karninizdaki bebeginize eziyet etmeyin.
Allah gunahlarini affetsin,bol bol dua edin

Allah sabırlar versin size. Günahlarını bağışlasın inşallah.

O son paragraf çok önemli bir şey gerçekten. Eşimin akrabalarından biri psikolojik bozukluk nedeniyle intihar etti. Ölmedi ama çok ağır hasarlar kaldı. Sebebi de eşinin, abilerinin rahat davranması. Tedavisine önem vermemesi. Kendisi ilaçsız daha rahat hissediyordu çünkü hayal dünyası iyi hissettiriyordu ona. Herkes her şeyi normal sanarken o sonunu hazırlamış.
Gözümüz kör, kulağımız sağır olmayalım.

Sizin vicdan azabı çekmenize gerek yok. Bunun için yapabileceğiniz bir şey yokmuş.

Başınız sağ olsun kendinizi suçlamayın lütfen.
Ecel öyle bir şey ki kapınızı çaldığı zaman sizi ne bir telefon ne bir akraba ne bir arkadaş kurtarabilir.
Öylece alır gider.
Kendinizi bu yüzden suçlamayın. Allahım ona da bu kadar ömür biçmiş, eceli gelince de almış yanına.
Nur içinde yatsın.

O konuyu da okumuştum. Çok üzüldüm çok. Psikolojik rahatsızlığı olanlar çareyi ölüm olarak görüyor maalesef. Şöyle düşün bitkisel hayata bağlı yaşayan insanın beyin ölümü gerçekleşmiştir değil mi? Ama kalbi atıyordur. Psikolojik rahatsızlığı olanlar ağır seviyeden bahsediyorum. Onlarda bitkisel hayatta gibidir. Yani kalbi atıyor ama beyin ölümü gerçekleşmiş. Artık kendi değil başkası olmuş. Allah rahmet eylesin. Kendini adla suçlama bak. Sende beynini kaybetme!!!

Ben ona her yerde çare aradim internette psikologda psikoyatrda ..ailesini hep yönlendirdm elimden geleni yaptigimi zannediyordum o kadar cok hissettim ki yaşadıklarinu kendim de rahatsizlandım ..yine de icim rahat degil ölümu hakkinda hic bir detay bilmiyorum aradılar gel dediler öldu dediler ...hic kimseye kefil olamam bu hayatta ama ona olurum o kadar iyi kalpliydi ki çocuklara merhameti hayvanlara sevgisi bütun ailede saflıgi masumiyeti konusulurdu..bi kötülugu olmadi kimseye belki de bu yuzden kötülükleri kaldiramadi ruhu hastalandi..onu anlatmak bana iyi geldi suan ..o ataklar onu hergün öldüruyordu Allahm yanina aldi..

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,hayat öyle birşey ki herkes bir dönem çekip gitmek istiyordur..hayırlı sonlar nasip etsin Rabbim hepimize.

O kadar güzeldi ki o kadar kıskanıliyordu ki hayranlik yaratiyordu çevresinde hele o kalbi ..minik kedileri cocuklarin elinden alip igne sirıngasi ile süt iciriyordu saatlerce bikmadan ilgileniyordu döner tezgahinin onunde duran kopekle ekmegini bölüsmustu yanimda kimsesiz cocuklarla ilgisi anne sevkati gibiydi yalan söylemez bu yüzden bütun aile onun düsüncesini sorardi olaylar karsisinda ve yillar sonra bi psikopata denk geldi gurur duymasi gereken adam onu kıskandi siddet uyguladi o sevdigi hayvanlari bile sevemedi sokakta cunku egilmesi yasakdi ,hep yasaklandi ,adam ezikligi ile aldatti kuzenimin iyiligi ile vicdan yapti anlatti af diledi benim canim bitti bitti ..canımin icinin ilk tecrübesiydi kör oldu tek kusuru buydu ..ve basladi bu illet hastalik :(

basiniz saolsun allah sabir versin bende bi bibolar hastasi olarak uzuldum bu hastalara ailenin ve toplumun yaklasimi cok onemli ilaclardan cok ilgi sevgi anlayis ve sabir isteyen bi hastalik cok guzel ifade etmissin sahip cikilmasi gereken insanin en cok manevi destege ihtiyaci olan bi rahatsizlik.. allah sabirlar versin
Allah size de şifa versin bu hastaliklarin en büyuk ilacı sevgi sabır anlaýış..onlari topluma geri kazandirmanin tek yolu bu keske daha cok yaninda olabilseydim..

Back
X