nefes alamıyorum!!!!

canım 38+3 neden erken anlamadım bana da doktor 38+2 ya da 38+3 günlerinden birini seçmemi söyledi. Benim de aklım karıştı şimdi.

allah allah erkenimi kaldı canım karnımız burnumuzda tabiri caizse bnm kntrl yarın gelince yazıcam sana konusurz ... dua et cnam herseyde vardr bi hayır

canım naptın kontrolde bana yine kesin tarih vermiyor ama 9u erken diyor ya hocam bebekte bir sıkıntı mı var yani gelişimi mi geri onun içinmi bekliyceksiniz diyorum yok gelişimi gayet normal ama erken almak istemiyorum diyor 38 hafta 3 gün nasıl erken anlamadım ya ondan sonra sancı gelirse napıcam dr muaynaneyi kapattı hastanede hiçbişey soramiyorum zaten stresliyim çok çarpıntım var bir de belirsizlik iyice geriyor beni

sakin ol hayatım sıkıntı stres bebişini etkilemesin... ya eminim vardır onunda bi bildiği ama neden biz hastaları tatmin edicek sekilde acıklama yapmazki bu dr lar canım bildiğim kadarıyla 38 hafta olduktan sonra alıyolar bebeği ama dr nasıl düşünüyo anlayamadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…