nefes alamıyorum...

bizimki seninki kadar rahat değil çünkü ben biraz fevri hareket eden bi insanım bi anda adliyede bulabilirim kendimi...benim bu huyumu iyi biliyo o yüzden çok korktu

kızlar şimdi kişinin facesine girdiginizde anasayfaya degilde normal kendi profil sayfasına gelin... hareketler dökümüne tıklayın .. orda sol tarafta misal etiketlediğin, yok paylaştığın , yok gizledigin şeyler var. altında bildirimler yorumlar var ordan (daha fazlasını) secin.açıkan yerin en alt kısmında ARA yazısı var tıklayın.hangi tarihte saat kaçta hepsi çıkıyoru.Umarım üzülceğiniz şeylerle karşılaşmazsınız

Eşiniz baya pişmanlık duymuş ve gerçekse duygularında elinden tutun ve bırakmayın. Birlikte aşabilirsiniz inanıyorum... Emek harcamadan bitirmeyin. Ne gerekiyorsa yapın ki eşiniz kendide istiyor doğru yolda olmayı. Ya istemeseydi.? İşte o zaman giderdiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda..

Sizde üzmeyin eşinizi dicem ama çok üzüldüm öyle olmasına da.. Allahım aranızı düzeltsin bir an evvel inşaallah çünkü gerçekten karşılıklı sevip sevebilceğin insanla karşılaşmak çok zor... Güven duyguları yerine gelir inşallah..

haklısınız bir yandan unutup affetmek istiyorsunuz ama bir yandan da yediremiyorsunuz kendinize. çünkü güven gidiyor, inanç gidiyor... çok zor bir durum gerçekten. ama eğer devam etme gibi bir karar verdiyseniz içinizdeki bütün olumsuzlukları boşaltmanız lazım. eşinize istediğiniz, hissettiğiniz şeyleri, öfkenizi rahatça söyleyebiliyorsunuz ama bu da rahatlamanıza yetmiyor sanırım. eşinizle beraber bir psikyatriste gidin bence ya da evlilik danışmanına. böyle yazık size...eşiniz de madem bu kadar pişman ve perişan olacaktı neden böyle bişey yaptı diye de düşünmeden edemiyor insan. ve ayrıca eşinizin davranışı aşırı derecede kendisini yerlere atması falan daha çok sinirinizi bozuyor galiba. hem bu tedavi sürecinde siz de gerçekten ne yapacağınıza içiniz ahat bir şekilde karar verebilirsiniz. tek başınıza çözmeye çalışmayın sakın...

erkeklerde gerçekten böylesine bir merak oluyor sana kendini affettirmesini sağla ve 2. şansının olduğunu ve başka şansının olmayacağını iyice belli et hemen vaz geçmek kolay olmasa gerek ama baktın olmuyor kendini ihmal etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…