- Konu Sahibi kimyager25
-
:)) onlar gibi olmak lazım bulmak için bende de o yokama taktik güzel tuttum bunu :)
hemen boşan hemen! oneki olgalarmıs ruslarmıs....ben 1 aylık evliyken beraber uyuduktan sonra gecenın bı yarısı ortalıktan kaybolup dus alıp yataga gerı donen bı adamla evlıyım..herkesın derdı kendıne buyuk gorunur.sakın ol kardesim
hemen boşan hemen! oneki olgalarmıs ruslarmıs....ben 1 aylık evliyken beraber uyuduktan sonra gecenın bı yarısı ortalıktan kaybolup dus alıp yataga gerı donen bı adamla evlıyım..herkesın derdı kendıne buyuk gorunur.sakın ol kardesim
haklısınız kızmakta ve kırılmakta ama bela okumayın doner dolasır sıze gelır rabbım esırgesın. bu konu sızın haklı tepkılerınızle aranızda hallolmusa benzıyor temcıt pılavı mısalı ısıtıp onune surup durmayın anladı sonucta hatasını onemlı olan bu ılerıye bakın tabıı temkınlı de olun allah yardımcınız olsun daha buyutmeyınkızlar bu gecede yine çok ağladı... senin kıymetini bu zamana kadar anladığımı sanmışım ama anlayamamışım falan dedi... resmen bu hayatımın dönüm noktası oldu.. işyerindeki kızlarla konuşurken bile utandım bilseler nekadar karaktersiz olduğumu yüzüme tükürürler dedi. baktımda ne bok oldu hayatımın en değerli varlığını üzdüm senin her bir göz yaşına kurban olurum lütfen ağlama dedi.. işte doktor bakmış bide diyoki az daha direksiyonu kırıp kendimi öldürücektim dedim yapsaydın keşke kızlara bakma beni üzme cesaretini gösterdiğine göre bayaa cesursun onuda yaparsın inşallah dedim... bi dünya bela okudum inşallah biri bile başına gelmez(
ah canım benim aynı durumu yaşadım, sen olayı büyütmekle çok iyi yapmışsın ama konuyu kapat artık eşinde pişman olmuş.
ve bizim düğünlerimiz aynı gün olmuşben boşanıyorum.
sendemi 20 kasımda evlendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?