- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Facesine baktım ilk kez sevgillisiyle foto koymuş, mutlu görünüyor bense odamda ölüyorum... Ne olur dua edin bana, naaıl geçer bu, faceden arkadaş olarak eklesem anlatsam mı napacağım ben kızlar
Ayrıca sizden "annem istemedi" diye ayrılması...
Profil fotoğrafındaki sevgilinin varlık sebebini açıklıyor...
Bir yıldır annem istemedi bahanesiyle sizden ayrılıp yeni sevgili bulmuş çocuğu mu düşünüyorsunuz...
Yapmayın...
Bilmiyorm inanın belki konuşmak iyi olur dedim arkadaşcaSevgilisi varmış...
Neden ekleyecek, ne anlatacaksınız ki...
bu kadar kötü değildim inanın anlatamam Allah ım ne kadar zormuşTatlım sevgilisi var yazmamalisin daha çok üzülürsün. Görmeden önce duyguların nasıldı
annesi benim annemin kuzeni o akrabamız olmaz demiş akraba istemem her şey kabulüm ama akraba değil demiş... İnanın elimde değil düşünmemekAyrıca sizden "annem istemedi" diye ayrılması...
Profil fotoğrafındaki sevgilinin varlık sebebini açıklıyor...
Bir yıldır annem istemedi bahanesiyle sizden ayrılıp yeni sevgili bulmuş çocuğu mu düşünüyorsunuz...
Yapmayın...
Hayır demem unutamadığı mı sadece hasta mıydın diye sorarım o kadarSevgilisi varmis , Neyi ekliyip neyi anlatiyosun ?
Sacmalama lütfen. .
Ben seni unutamadimmi diceksin?
Kendini kucuk dusurmus olucaksin , ekleyince...
şu an tamamen unutabildiniz mi?Benimde ilk sevgilimden ayrildigimda unutmam tam 3sene sürdü...ask acisinin zamani mi varmis...tabi bunu gerçekten asik olmayan anlayamaz....ama sonra hic bir erkek beno yikamadi...insan gucleniyor iyice...aska inanci insanlara guveni azaliuor...erkrklerin ne oldugunu anliyorsun..
Sorun sende diyenlere aldırma hic..onlar bunu deneyimlemediler diye sacma gelir...bazi kadinlar askini cok siddetli yasar.ben oyleydim..ama ne kadar asik olsamda boyun egmedim..gururumu korudum..brn terk ettim zaten..o terk etmem icin neler yapmisti gerci....evet unuttum tabi ayrica bir surude erkek cikmisti karsima o donemlerde yalnizlikla ilgisi yok...unuttum canim ama o iliski gözümü acti.ondam sonra hayatima girip cikanlar oldu ama o hatalari yapmadım hic...hic birinede uzulmefim guldum gectim hepsini ben biraktim..kimse icin fedakarlik yapmam artik...degmezz...inan bana...Hayır demem unutamadığı mı sadece hasta mıydın diye sorarım o kadar
şu an tamamen unutabildiniz mi?
Ben sadece tmm maden annen öyle istiyor dedim. O kadar çok söylemek istediğim şey vardı ki hiç birini söyleyemedim hepsini içimde biriktirdim. Aosyal medyadan bi şey yazmamayayım kendimi küçük düşürmeyeyim diye 1 senedir tüm hesaplarımı dondurdum bu gün açtım nedem açtım ki lendime kızıyorum ama hiç bu kadar kötü olmadım bilemiyorum desteğiniz için sağolunSorun sende diyenlere aldırma hic..onlar bunu deneyimlemediler diye sacma gelir...bazi kadinlar askini cok siddetli yasar.ben oyleydim..ama ne kadar asik olsamda boyun egmedim..gururumu korudum..brn terk ettim zaten..o terk etmem icin neler yapmisti gerci....evet unuttum tabi ayrica bir surude erkek cikmisti karsima o donemlerde yalnizlikla ilgisi yok...unuttum canim ama o iliski gözümü acti.ondam sonra hayatima girip cikanlar oldu ama o hatalari yapmadım hic...hic birinede uzulmefim guldum gectim hepsini ben biraktim..kimse icin fedakarlik yapmam artik...degmezz...inan bana...
Yorumunuz için teşekkür ederim. Haklısınız sağlığımdan kendimden önemli olamaz fakat beni anlamadınız. Ben de mantıklı düşünen birisiyim kendimide seviyorum ama çok farklı bu elimde olan bir şey değil.Senden kıymetli mi? Sağlıktan kıymetli mi? Geçmiş gitmiş birine bu ne bağlılık? Bana kalırsa duygularının onunla ilgisi yok. 1 yıl geçmiş aradan. Kendine güvenin yok, bir sevgilin olmuş onunla kendine güvenmiş, o gidince yine yıkılmışsın. Sorun sende tatlım. Önce kendini seveceksin, kendine güveneceksin. İstediğini yapacaksın, yalnız evde de otursan, gezmelere de gitsen keyif duymayı öğreneceksin.
Engelli bir çok insan hayata katılmak için çabalarken, fiziksel ciddi hastalığı olanlar hayatta kalmak için dualar ederken, sen sapasağlam halinle bir erkek için mi ÖLÜYORSUN? Yapma... Lütfen yapma. Hayatın bin türlü güzelliğini yaşamak varken, tüm varlığını bir erkeğin onayına bırakma!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?