- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Ben tüm sosyal medya hesaplarımı dondurdum 1 senedir girmedim hiç, numarasını aylarca unutmak için çabaladım, mesaj atmamak için kendimi ezdirmemek için ama şu an kendimi çok çok kötü hissettiğim için belkide düşündüm böyle birşey. Yorumunuz için teşekkürlerkendini sevmeyen bir erkek karşısında ezdirme.
besbelli hiç birzaman sevmemiş seni.şimdi sevgilisi bile varmış.
mesaj yazacaksında ne olucak sana geri mi dönecek? tam aksine havalara girecek ego patlaması yaşıycak.
seviyorsa ilk adımı kendisi atsın.
Sakin bu aklindan gecenleri yapma tatlim.Şu an gerçektende nefes alamıyorum arkadaşlar kalbimi, boğazımı birisi sımsıkı sıkıyor nefes almama izin vermiyor sanki. Erkenden uyuyacağım diye odama kapandım napsam diye düşünürken burası geldi aklıma sizlerle paylaşmak, yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki...
Hayatım boyunca ilk kez erkek arkadaşım olmuştu ilk başlarda sevmiyordum konuştukça bağlandım, bağlandıkça sevdim. Sonra bir gün annem istemedi dedi sadece bu 1 sene geçti asla çıkmadı aklımdan bugün hastanede gördüm gözlerim karardı elim ayağım dolaştı. Facesine baktım ilk kez sevgillisiyle foto koymuş, mutlu görünüyor bense odamda ölüyorum... Ne olur dua edin bana, naaıl geçer bu, faceden arkadaş olarak eklesem anlatsam mı napacağım ben kızlar
Çok hissettim okurken, Allah kolaylı, güç versin (aşk zor oluyor böyle, yaşayanlar bilir ancak) tabi Allah beterinden saklasın daha büyük dertler vermesinŞu an gerçektende nefes alamıyorum arkadaşlar kalbimi, boğazımı birisi sımsıkı sıkıyor nefes almama izin vermiyor sanki. Erkenden uyuyacağım diye odama kapandım napsam diye düşünürken burası geldi aklıma sizlerle paylaşmak, yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki...
Hayatım boyunca ilk kez erkek arkadaşım olmuştu ilk başlarda sevmiyordum konuştukça bağlandım, bağlandıkça sevdim. Sonra bir gün annem istemedi dedi sadece bu 1 sene geçti asla çıkmadı aklımdan bugün hastanede gördüm gözlerim karardı elim ayağım dolaştı. Facesine baktım ilk kez sevgillisiyle foto koymuş, mutlu görünüyor bense odamda ölüyorum... Ne olur dua edin bana, naaıl geçer bu, faceden arkadaş olarak eklesem anlatsam mı napacağım ben kızlar
Bu aşk acısı mevzularını ben anlamıyorum. Bir yıl aynı adamı düşünmek, onun için ağlamak ne demek. Herkes üzülür ama 3 gün 5 gün sonra unutur devam edersin hayatına. Bir yıl boyunca bunu yaşamak hastalıklı bir ruh halinin göstergesi bence.
Sizi annesi istemiyor diye terk eden ve yeni bir ilişkisi olan bir adama ne yazacaksınız?
Kendini sev cicim. Kendini seversen kimse için sıkmazsın o tatlı canını. Kimseye kendinden fazla değer verme. Biraz bencil ol. Budur formül.bana da öğretsene şekerim
hatta ortaya yaz hepimiz nasiplenelim
nasıl unutuluyor 3-5 günde
Kendini sev cicim. Kendini seversen kimse için sıkmazsın o tatlı canını. Kimseye kendinden fazla değer verme. Biraz bencil ol. Budur formül.
Hayır anlatmam asla zaten üstteki yorumlarımdada yazdım bu güne kadar sabrettim hiç bir şey demedim. Ben şunu söylemek istedim acaba normal arkadaş gibi hasta mıydın nasılsın vs sorsam daha iyi olur muyum daha iyi hisseder miyim? Yoksa asla sevgillisiyle arasına girmek istemem inanınsakın ekleyip anlatmayın... hiçbir işe yaramadığı gibi egosunu körüklersiniz..
ayrıca da kız arkadaşı var o kızın yerine de koyun kendinizi..
umarım hiç bir zamanda bu duyguyu anlamazsınız hanımefendi hiç kimsenin bu duruma düşmesini istemem. Ama yinede büyük konuşmayım derim.Yeminle anlamiyorum, Allah korusun ananiza babaniza bisey olsa bukadar yikilmazsiniz, nefes alamiyorum falan hemde degmiycek biri icin, sadece sizin icin degil yorumum, tüm ölüpte dirilenlere bi erkek icin...
Değişmezdi ki kuzu, sen ne yaparsan yap farklı olmazdı.beceremiyorum hulen
aslında geçmişi kapatıp hiç düşünmemek lazım
ama ya şöyle yapsaydım değişir miydi böyle olsaydı değişir miydi vs üf baydım
Hayır anlatmam asla zaten üstteki yorumlarımdada yazdım bu güne kadar sabrettim hiç bir şey demedim. Ben şunu söylemek istedim acaba normal arkadaş gibi hasta mıydın nasılsın vs sorsam daha iyi olur muyum daha iyi hisseder miyim? Yoksa asla sevgillisiyle arasına girmek istemem inanınsakın ekleyip anlatmayın... hiçbir işe yaramadığı gibi egosunu körüklersiniz..
ayrıca da kız arkadaşı var o kızın yerine de koyun kendinizi..
umarım hiç bir zamanda bu duyguyu anlamazsınız hanımefendi hiç kimsenin bu duruma düşmesini istemem. Ama yinede büyük konuşmayım derim.Yeminle anlamiyorum, Allah korusun ananiza babaniza bisey olsa bukadar yikilmazsiniz, nefes alamiyorum falan hemde degmiycek biri icin, sadece sizin icin degil yorumum, tüm ölüpte dirilenlere bi erkek icin...
Evet evet kinarsam basima gelir...Y
Hayır anlatmam asla zaten üstteki yorumlarımdada yazdım bu güne kadar sabrettim hiç bir şey demedim. Ben şunu söylemek istedim acaba normal arkadaş gibi hasta mıydın nasılsın vs sorsam daha iyi olur muyum daha iyi hisseder miyim? Yoksa asla sevgillisiyle arasına girmek istemem inanın
umarım hiç bir zamanda bu duyguyu anlamazsınız hanımefendi hiç kimsenin bu duruma düşmesini istemem. Ama yinede büyük konuşmayım derim.
Annesi annemin kuzeni her şey olur ama akraba olmaz asla kabul etmem demiş. Oda annem kesinlikle istemiyo konuşmayalım artık dedi. Bu kadarannesi neyinizi beğenmemişte istememiş. o kızı isemiş mi? yalancıya düşmüşsünüz boşverin
Arkadaşım anlıyorum seni, insan beklemediği kötü bir davranış görünce üzülür, normal bu. Üzüntüyü sen yaratmadın tamam, ama bu kadar çok üzülmeyi sen yaratıyorsun. 1 sene geçmiş üstünden, silip atman, yeni bir hayat kurman gerekiyor artık.Ben sadece tmm maden annen öyle istiyor dedim. O kadar çok söylemek istediğim şey vardı ki hiç birini söyleyemedim hepsini içimde biriktirdim. Aosyal medyadan bi şey yazmamayayım kendimi küçük düşürmeyeyim diye 1 senedir tüm hesaplarımı dondurdum bu gün açtım nedem açtım ki lendime kızıyorum ama hiç bu kadar kötü olmadım bilemiyorum desteğiniz için sağolun
Yorumunuz için teşekkür ederim. Haklısınız sağlığımdan kendimden önemli olamaz fakat beni anlamadınız. Ben de mantıklı düşünen birisiyim kendimide seviyorum ama çok farklı bu elimde olan bir şey değil.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Kendimi severim, beni seven yakınlarımı, arkadaşlarımı, çocukları, kediyi, köpeği, çiçeği, böceği severim... her şeyi herkesi severim de sevgime layık olmayanı siler geçerim.Kendini sev cicim. Kendini seversen kimse için sıkmazsın o tatlı canını. Kimseye kendinden fazla değer verme. Biraz bencil ol. Budur formül.
İnanın size hak veriyorum. Ama mutlu olmayı kendimiz nasıl seçebiliriz ki ?Arkadaşım anlıyorum seni, insan beklemediği kötü bir davranış görünce üzülür, normal bu. Üzüntüyü sen yaratmadın tamam, ama bu kadar çok üzülmeyi sen yaratıyorsun. 1 sene geçmiş üstünden, silip atman, yeni bir hayat kurman gerekiyor artık.
Kimseye "mutluluk" sunulmaz. Sağlık dışındaki her şeyi değiştirebiliriz, düzeltebiliriz, "mutlu" olmayı seçebiliriz. Milyonlarca seçenek var dışarıda, milyonlarca insan var. Kimin yanında mutluysak onlarla olmalıyız, hangi işi yaparken mutluysak o işi yapmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?