Nefes alamıyorum

Ben tüm sosyal medya hesaplarımı dondurdum 1 senedir girmedim hiç, numarasını aylarca unutmak için çabaladım, mesaj atmamak için kendimi ezdirmemek için ama şu an kendimi çok çok kötü hissettiğim için belkide düşündüm böyle birşey. Yorumunuz için teşekkürler

Sakin bu aklindan gecenleri yapma tatlim.
Facesine bakmaman da iyi olur senin icin.
Yoksa bu gun bakarsin, yarin da bakarsin ve boylece kendini daha cok uzersin.

Daha iradeli davranmaya calis.

sakın ekleme mesaj falan atıp da kendini küçültme. seni istemediyse cehennem olsun bırak allahaşkına.

sakın ekleyip anlatmayın... hiçbir işe yaramadığı gibi egosunu körüklersiniz..

ayrıca da kız arkadaşı var o kızın yerine de koyun kendinizi..

Yeminle anlamiyorum, Allah korusun ananiza babaniza bisey olsa bukadar yikilmazsiniz, nefes alamiyorum falan hemde degmiycek biri icin, sadece sizin icin degil yorumum, tüm ölüpte dirilenlere bi erkek icin...

Çok hissettim okurken, Allah kolaylı, güç versin (aşk zor oluyor böyle, yaşayanlar bilir ancak) tabi Allah beterinden saklasın daha büyük dertler vermesin

bana da öğretsene şekerim
hatta ortaya yaz hepimiz nasiplenelim
nasıl unutuluyor 3-5 günde

Kendini sev cicim. Kendini seversen kimse için sıkmazsın o tatlı canını. Kimseye kendinden fazla değer verme. Biraz bencil ol. Budur formül.

beceremiyorum hulen
aslında geçmişi kapatıp hiç düşünmemek lazım
ama ya şöyle yapsaydım değişir miydi böyle olsaydı değişir miydi vs üf baydım

annesi neyinizi beğenmemişte istememiş. o kızı isemiş mi? yalancıya düşmüşsünüz boşverin

Y

Hayır anlatmam asla zaten üstteki yorumlarımdada yazdım bu güne kadar sabrettim hiç bir şey demedim. Ben şunu söylemek istedim acaba normal arkadaş gibi hasta mıydın nasılsın vs sorsam daha iyi olur muyum daha iyi hisseder miyim? Yoksa asla sevgillisiyle arasına girmek istemem inanın
Yeminle anlamiyorum, Allah korusun ananiza babaniza bisey olsa bukadar yikilmazsiniz, nefes alamiyorum falan hemde degmiycek biri icin, sadece sizin icin degil yorumum, tüm ölüpte dirilenlere bi erkek icin...
umarım hiç bir zamanda bu duyguyu anlamazsınız hanımefendi hiç kimsenin bu duruma düşmesini istemem. Ama yinede büyük konuşmayım derim.

Y

Hayır anlatmam asla zaten üstteki yorumlarımdada yazdım bu güne kadar sabrettim hiç bir şey demedim. Ben şunu söylemek istedim acaba normal arkadaş gibi hasta mıydın nasılsın vs sorsam daha iyi olur muyum daha iyi hisseder miyim? Yoksa asla sevgillisiyle arasına girmek istemem inanın
umarım hiç bir zamanda bu duyguyu anlamazsınız hanımefendi hiç kimsenin bu duruma düşmesini istemem. Ama yinede büyük konuşmayım derim.

Evet evet kinarsam basima gelir...

annesi neyinizi beğenmemişte istememiş. o kızı isemiş mi? yalancıya düşmüşsünüz boşverin
Annesi annemin kuzeni her şey olur ama akraba olmaz asla kabul etmem demiş. Oda annem kesinlikle istemiyo konuşmayalım artık dedi. Bu kadar

Arkadaşım anlıyorum seni, insan beklemediği kötü bir davranış görünce üzülür, normal bu. Üzüntüyü sen yaratmadın tamam, ama bu kadar çok üzülmeyi sen yaratıyorsun. 1 sene geçmiş üstünden, silip atman, yeni bir hayat kurman gerekiyor artık.

Kimseye "mutluluk" sunulmaz. Sağlık dışındaki her şeyi değiştirebiliriz, düzeltebiliriz, "mutlu" olmayı seçebiliriz. Milyonlarca seçenek var dışarıda, milyonlarca insan var. Kimin yanında mutluysak onlarla olmalıyız, hangi işi yaparken mutluysak o işi yapmalıyız.

Kendini sev cicim. Kendini seversen kimse için sıkmazsın o tatlı canını. Kimseye kendinden fazla değer verme. Biraz bencil ol. Budur formül.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Kendimi severim, beni seven yakınlarımı, arkadaşlarımı, çocukları, kediyi, köpeği, çiçeği, böceği severim... her şeyi herkesi severim de sevgime layık olmayanı siler geçerim.

İnanın size hak veriyorum. Ama mutlu olmayı kendimiz nasıl seçebiliriz ki ?

Anladım
Allah yardımcın olsun canım
karşılıksız bir aşk ne kadar zor oluyor biliyorum ama geçiyor emin ol
bir süre sonra tınlamıyorsun bile..iyi ki olmamış diyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…