eşimle problemlerimi bilir arkadaşlar..son zmanlarda hiç çekilmez oldu.boşanmak fikri iyice aklımda artık.çok sinirli ve bencil insan.pireyi deve yapmasından bıktım.yine çok kötü kavga ettik.
mesela ailesine gitmek istedi sessiz kaldığım için gitmek istemediğimi ailesini sevmediğimi ona tahammül edemediğimi bi dünya şey söyledi.esti gürledi orayı burayı yumrukladıvalla ben bilmiyorum pireyi deve yapar derken mesela?
mutsuzluğu yapan eşim ben onun yüzünden düzenimden olacam o kadar dünyada kötü şeyler varki eşim basit olaylarla hayatı ikimizede zindan ediyorolayları tam bilmiyorum ama mutsuz bir şekilde ne evlilik yürür nede ömür geçer...belki sizin için hayırlı olan budur..eşinizlede paylaşın bu durumu..beraber açın davanızı...
mesela kaç gündür çok iyiydik birden ailesine gitmek istedi her zamna yaptığımız bişey ailesiylede daha hiç kavgam olmadı aram iyidir görünürde.bende ses etmedim sustum durum bu sadece neymiş surat asmışım istemiyormuşum 3 gündür görmediği ailesini çok özlemiş neler nlerDayanılacak gibi değilse boşanmakta haklısınız ama olayı bi anlasak
İYİCE KONUŞUN BENCE OLAYLARI...BELKİ DÜZELİR..mutsuzluğu yapan eşim ben onun yüzünden düzenimden olacam o kadar dünyada kötü şeyler varki eşim basit olaylarla hayatı ikimizede zindan ediyor
mesela ailesine gitmek istedi sessiz kaldığım için gitmek istemediğimi ailesini sevmediğimi ona tahammül edemediğimi bi dünya şey söyledi.esti gürledi orayı burayı yumrukladı
Kadın ruhundan anlamayan erkek modeli.inan duygularını anlıyorummesela kaç gündür çok iyiydik birden ailesine gitmek istedi her zamna yaptığımız bişey ailesiylede daha hiç kavgam olmadı aram iyidir görünürde.bende ses etmedim sustum durum bu sadece neymiş surat asmışım istemiyormuşum 3 gündür görmediği ailesini çok özlemiş neler nler
bilemiyorum olabilir bende o yüzden buraya konu açtım farklı bakış açısıyla çözmek istiyorum eşimi.kavga ettik mesela hiç aramadı inadından aramz zaten dayanamadım sinirimden ağladım ve ben aradım adama salak ya bana canımsın herşeyimsin diyor eee ne oldu da ozaman o kadar kırdın geçirdin herşeyiniyet okumuş yani, alıngan çok zor bi insan tipi, hele orayı burayı yıkması, çocuk var mı
bence yani özür dileyerek söylüyorum eziklendiği bişey mi var, sanki bişeylerin üstünü öfkeyle kapatmak ister gibi
eşim aslında şımartmayı çok iyi bilir ama nedense ara ara böyle dengesiz tavırları oluyorKadın ruhundan anlamayan erkek modeli.inan duygularını anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?