nefes alamıyorum

caytabagi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
3.736
10.131
128
32
Hanımlar iyi akşamlar. Şuan nefes alamayacak gibiyim , panik atak nöbeti gibi ya da kalp hastası gibi. Burnumda et ve kemik eğriliği var. Burun spreyim de bitmiş, ne yapabilirim şuan ? Başım ve çenem ağrımaya başladı. Çenem neden ağrıyor anlamış değilim. Çok panik yaptım, buarada panik atak sorunum yok ama nefes alamıyorum diye çok korkuyorum. Uzun süredir sprey de yeterli gelmiyordu,ancak erteliyordum, ptesi doktora gideceğim ama bana şuan yapabileceğim bir şeyler önerebilir misiniz ?

derin derin nefes al sakinleşmeye çalış. bitki çayı iç. sana atak geçirten düşünce her ne ise boşver. hiçbir olay senin ataklarından önemli değil, kendini inandır

Sakin olmaya çalış kendini dinleme başka şeyler düşünmeye çalış.Rahatlatıcı bitki çayı icebilirsin papatya gibi mesela.Uyumaya çalış

Ilik su cekip burnunu acabilirsin. Yada mentollu bsyler varmi

2 yıldır panik atak hastasiyim cok sık olmasa da atak geliyor kalp atimlarim hizlanip terlemeye baslayinca anliyorum atak ggeliyr en son evresi artik nefes alamaz hale geliyorum. balkona çıkıp derin nefes al sakin ol elinj yuzunu yika panik atak nobeti ise birazdan gececektir ama senin yerinde olsam hastaneye giderdim cenem agriyor diyorsun psikolojik mi bilemeyiz ki

Canım AYNISI bende var.
Sakin ol.
Yeteri kadar nefes alamadığını düşünüyorsun değil mi?
Kalk şimdi odada minik adımlarla ve düzenli nefes alarak dolaş.

pencereyi aç bi soğuk havayı derin derin çek içine
burnuna tuzlu su çek
nefes egzersizleri yap
eğer gerçekten kötü olursan bi yakınını ara hastaneye koş

Tuzlu su çektim ,abdest alır gibi soğuk suyla yıkadim el,kol,alin falan. Dolaşıyorum ,balkona çıkıyorum her yer kömür kokusu. Mentol bitmiş,o nu cekiyodum o da kalmamış. Hastaneye gidemem şuan yani götürecek babam var o da evde değil şuan. Nane yağını sıcak suya damlatsam iyi olur mu sizce? Oturunca daha kötü yürüyorum . Panik atak sorunum yok aslında, sakinlestiricim de yok. Aklima tiroidimin tekrar etmesi geldi tiroid kıkırdaktan şişlik hissettim çünkü . Çok sagolun kızlar yorumları okuyorum uyguluyorum

Nane
Nane yagi ise yarar size yardimci olabilecek bi komsunuz falan var mi cin yagi varsa eger o da cok iyi geliyor ayni sorun bende de var ordan biliyorum
Su an ki nefes alamamanizin sebebi biraz da psikolojik korkudan sanirsam bunu dusunmeyin tv izleyin baska bi seylere bakin kafanizi dagitmaya calisin

Kızlar Babam geldi rahatladım biraz. Kantaron çayı içtim rahatlattı biraz. Psikolojik de bir boyutu var galiba, biraz tvye dalınca attım kafamdan. Çok korktum ama şimdi daha iyiyim. Tesekkur ederim hepinize sagolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…