Nefes Alamıyorumm

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
kizlarr benim 19.gunum su an yazarken de sag sol ikisi de tikali...
Agzimdan nefes almaktan dilim yaniyor artik...
okyanus spreyi kullaniyorum bi ise yaramiyo ama bisi farkettim burnumdan sknca bogazima gidiyor tadi bu normal mi ?
Ikinci olarak nazal burun kiti al demisti bi arkadasimiz burda..onu da aldim...ben sagdan skiyorum su yine sagdan cikiyor netteki videolar gibi bi taraftan sknca diger delikten cikmiyor neden anlamadim?
serum denedim o gun acmayinca bi daha serum skmadim...
krem var bepanten uclara dogru suruyorum..cok icine surmuyorum sursem mi ?

sag acikti sol tikaliydi bugun itibari ile sag da tikandi...
acik ameliyat oldum baska napabilirim veya ne zaman duzelir gercekten nefes alamamaktan yoruldum...

Canım burnundan sıkıca boğazında hissediyorsan hava yolun açık denektir. Ödemden alamıyor olabilirsin. Her zaman bir delikten sıkınca diğer delikten çıkmaz eğer çok derine sıkarsan hızlı şekilde iki delikten de gelebilir. sakin ol ve tamamen iyileşmesini bekle henüz çok erken endişelenmek için. Yattığın odanın nemini birazcık arttırırsan rahatlarsın diye düşünüyorum. Çok taktıysan ondan da tıkalı hissediyorsundur ve bu durum geçmiyordur. Doktorun önerdiği bakımlara devam et. Geçmiş olsun. ☺

Canım burnundan sıkıca boğazında hissediyorsan hava yolun açık denektir. Ödemden alamıyor olabilirsin. Her zaman bir delikten sıkınca diğer delikten çıkmaz eğer çok derine sıkarsan hızlı şekilde iki delikten de gelebilir. sakin ol ve tamamen iyileşmesini bekle henüz çok erken endişelenmek için. Yattığın odanın nemini birazcık arttırırsan rahatlarsın diye düşünüyorum. Çok taktıysan ondan da tıkalı hissediyorsundur ve bu durum geçmiyordur. Doktorun önerdiği bakımlara devam et. Geçmiş olsun. ☺

cvp icin tesekkue ederim oncelikle 😍petegin biri kapali yatiyorum ikisi de acik olunca daha da nefes alamiyorum...burun icimde cok dikis var ondan mi acaba ödem icin maydonoz suyu ictim simdi. inse biraz rahat edicem galiba..agzim acik uyumaktan agzima sinek gircek yakinda😝 tesekkur ederim tekrar ❤

Spreyi sıkınca boğazına iniyorsa açıktır ve içi şiş olduğu için alamıyor olabilirsin bende açık oldum ve bazen bende az nefes alıyorum. Birde içini nazikçe temizle kulak çöpüyle daha rahat edersin

cvp icin tesekkue ederim oncelikle 😍petegin biri kapali yatiyorum ikisi de acik olunca daha da nefes alamiyorum...burun icimde cok dikis var ondan mi acaba ödem icin maydonoz suyu ictim simdi. inse biraz rahat edicem galiba..agzim acik uyumaktan agzima sinek gircek yakinda😝 tesekkur ederim tekrar ❤
Ben daha olmadım ameliyat inşallah benim de iki hafta sonra ama düzenli faranjit olduğumdan biliyorum 😂 zorlanıyorsanız iki veya üç katlı maskelerden burnunuza getirmeyecek şekilde takıp uyuyabilirsiniz ağzınıza toz böcek falan girmesini engeller toz daha beter ediyor. Bu havada tek petekle de üşünce yahu 🤭 açın ikisini de üzerine ıslak havlu koyun o sabaha kadar nem yapar rahat tutar varsa bir iki damla çam terebentin ya da lavanta damlatın havluya bir de rahatlatır. Ne demek ben teşekkür ederim ❤️

kizlarr benim 19.gunum su an yazarken de sag sol ikisi de tikali...
Agzimdan nefes almaktan dilim yaniyor artik...
okyanus spreyi kullaniyorum bi ise yaramiyo ama bisi farkettim burnumdan sknca bogazima gidiyor tadi bu normal mi ?
Ikinci olarak nazal burun kiti al demisti bi arkadasimiz burda..onu da aldim...ben sagdan skiyorum su yine sagdan cikiyor netteki videolar gibi bi taraftan sknca diger delikten cikmiyor neden anlamadim?
serum denedim o gun acmayinca bi daha serum skmadim...
krem var bepanten uclara dogru suruyorum..cok icine surmuyorum sursem mi ?

sag acikti sol tikaliydi bugun itibari ile sag da tikandi...
acik ameliyat oldum baska napabilirim veya ne zaman duzelir gercekten nefes alamamaktan yoruldum...
Canim slm bi bucuk ay oldu ve daha yeni acildi burnum odemler inicek uzulme bende cok panikl3dim icime icime kimseye diyemedim coktumu dedim korktum ama zamanla iniyomus icte endiselenme

Benimde burun içim şiş bir açık bir kapalı dün gece hep boğazım dudaklarım kurudu vitsmin yağ sürdüm bu kadar paniğe suya gerek yok ılık su çekip bırakın doktor bana nem merhemi verdi bunu sürüyorum burun içine hemen farkediyor

Back
X