Nefes sorunu :/

black1111

🦋
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
505
160
103
İstanbul
Kızlar merhaba 2 ay 1 hafta önce burun ameliyatı oldum , hala tam anlamıyla iyi nefes aldım diyemiyorum uyurken ağzım kapalı sadece bazı geceler boğazım fln çok kurudu nezle ye bağladım ve bulunduğum il aşırı kuru . Ne zaman geçer ödemler (iç) sizlerin kaçıncı ayda tam anlamıyla açıldı böyle yukardan hafif basılmış gibi nefes alıyorum ama geçiş çok iyi değil :(

İlk 4 ay nefes sorunu çekiliyor her doktor böyle der 4. aydan sonra rahatlarsınız, geçmiş olsun
Kızlar merhaba 2 ay 1 hafta önce burun ameliyatı oldum , hala tam anlamıyla iyi nefes aldım diyemiyorum uyurken ağzım kapalı sadece bazı geceler boğazım fln çok kurudu nezle ye bağladım ve bulunduğum il aşırı kuru . Ne zaman geçer ödemler (iç) sizlerin kaçıncı ayda tam anlamıyla açıldı böyle yukardan hafif basılmış gibi nefes alıyorum ama geçiş çok iyi değil :KK43:

İlk 4 ay nefes sorunu çekiliyor her doktor böyle der 4. aydan sonra rahatlarsınız, geçmiş olsun
Birde Nezle olunca kbb dr gittim Burnumu çok beğendi kim yaptıysa iyi yapmış falan dedi önce övgü. Falan sonra dedik içerde darlık görüyorum ama ödemden de olabilir Altay olmadan bir şey diyemem ay beni o kadar sinirlendirdi ki O gün tatmin olmadım devlet hastanesine başka bir doktora gittim özellikle sordum oda bence bir darlık yok dedi nazal valv korkuttu beni ilk gittiğim dokto

Back
X