• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes VATAN SAĞOLSUN

hayır canım bu cümleyi oradaki örgüt üyesi komutana telsizle söylüyor ve bu cümle bence birçok doğruyu gözler önüne seriyor.

Sırf şu sahne için bu filmi izlicem...
Bunlar dağları kendilerinin sanıyorlar galiba, o beğenmedikleri doktorlar gün geliyor onları tedavi ediyor...
İki Dil Bir Bavul bu filmide izlemek istiyorum...
turkbayragi

Sırf şu sahne için bu filmi izlicem...
Bunlar dağları kendilerinin sanıyorlar galiba, o beğenmedikleri doktorlar gün geliyor onları tedavi ediyor...
İki Dil Bir Bavul bu filmide izlemek istiyorum...
turkbayragi

Bu filmi sinemada izlemeyeceğim ben tereddütlüyüm çünkü.

bu filmi çok merak ediyorum ,gitmek de istiyorum ama sevdiğim askerde etkilenirim diye gidemiyorum.ben de cdsini alıp sonra izlicem

Yaklaşık yarım saat önce sinemadan çktım..

Son zamanlarda en çok etkilendiğim filmlerden birisidir..Gitmeyenler çok şey kaçırır.

Doğudaki askerlerimizin gerçek anlamda neler yaşadıklarını birebir anlatan bir film..

Şen şakrak gittiğimiz filmden acayip bir üzüntü ile çıktık..

Sadece haberlerden duyduğumuz karakol baskınlarının bu denli can yakıcı olduğunu ve beni bu derece etkileyeceğini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.

Tüm oyuncuları kutlarım..Allah oradaki askerlerimizin yardımcısı olsun..

dün izledim ve çok çok çok ağladım
beni de en çok o kelime yaraladı
bide asker telefonda sevgilisiyle konusuyodu kız onu telefonda terk etti suratına kapattı bi de alay etti 'aa tabi sen askersin bizi koruyosun 'dedi küçümseyerek...

dün izledim ve çok çok çok ağladım
beni de en çok o kelime yaraladı
bide asker telefonda sevgilisiyle konusuyodu kız onu telefonda terk etti suratına kapattı bi de alay etti 'aa tabi sen askersin bizi koruyosun 'dedi küçümseyerek...

bende çok sinirlenmiştim o bölümü izleyince

ben de henüz izlemedim izler miyim onu da bilmiyorum zaten güneydoğuda görev yaptığım için bu konularda hassasım çok etkilenirim diye düşünüyorum ama çok da merak ediyorum eminim güzel bir filmdir

gittiğimiz sinemada 10 salonun 8 de bu film gösteriliyordu ve filmden alkışlayarak çıktı insanlar. umarım recep ivediki izleyen o kadar insan bu filmide izlerde gişe rekorları kırar.

Geçen hafta eşimle gittik. Gerçekten tüylerim diken diken oldu izlerken. Sanki o an hissettim, onlarla yaşadım tüm olayları. Alkışlayarak çıktık salondan... Bence herkesin izlemesi gereken bir film..

dun ızledım hala etkısındeyım..bır daha gıdıcem yrn haftaya bır daha..
kesınlıkle ızlenmesı gereken bır fılm..
bır arkadasımın da dedıgı gıbı recep ıvedık ı gecemezse..ayıp...

dun ızledım hala etkısındeyım..bır daha gıdıcem yrn haftaya bır daha..
kesınlıkle ızlenmesı gereken bır fılm..
bır arkadasımın da dedıgı gıbı recep ıvedık ı gecemezse..ayıp...

inşallah canım bende gişe rekoru kırmasını istiyorum. avrupada en iyi 5 aksiyon filmlerinin arasında gösteriliyormuş.

babam dün akşam aradı bu filme beraber gidelim dedi olur dedim
bu akşam gideceğiz ama ben nasıl çıkarım o salondan bilmiyorum senağlama

Back
X