- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Çok benzer bir olay yaşadım. İlkokulda sınıf arkadaşım olan bir çocuk bana takıntılıydı sonrasında benim okul değiştirmemle hiç yüz yüze gelmedik ama bu süreçte sürekli farklı sosyal medya hesaplarından ulaşmaya çalıştı yaklaşık 8 yıl taciz edildim üstelik yaşımızın küçüklüğüne rağmen çevremdeki insanlar için de tehdit oluşturmaya başlamıştı. En son olay beni gizlice takip etmeye başlamasıyla polise yansıdı ve uzaklaştırma verdi polis. Yani hemen hemen benzer şeyleri yaşayan biri olarak şunu söyleyeyim mümkün olduğu kadar ne yazarsa yazsın cevap vermemeye, o yokmuş gibi davranmaya çalışın aksi takdirde siz en ufak bir iletişime geçtiğinizde karşı tarafın sonraki hamlesi giderek iğrençleşiyor dikkatinizi çekmek amacıyla. Ne olursa olsun asla muhatabınız olmasın rahatsız eden kişi. İnternet üzerinden yazdığı mesajlar tek başına bir işe yaramıyor bildiğim kadarıyla ama ben yine de ss almıştım hepsini en son takip olayında polis çağrıldığında bunlar da verilmişti delil olarak yanlış hatırlamıyorsam. Reşit olmadığım için o dönem işin hukuki boyutuyla daha çok ailem ilgilendi beni dahil etmemeye çalışarak tam bilmiyorum o yüzden ama umarım gerçek hayatta size kolayca ulaşabileceği bir durum yoktur ortada. Sosyal medya kullanıyorsanız bu dönem paylaştığınız yerlerde konum bildirimi yapmamanız da daha iyi olur. Tamamen kendi yaşadıklarım üzerine tavsiye verebildim ama dilerim sizinkisi çok daha kolay bir süreç olur.