Nefesim, kedim öldü;(;(

ağlamaktan gözlerim yaniyo... Nasıl geçer bu bilmiyorum... :KK42:
Canım benim.
Keşke teselli olacak bir şey yazabilsem ama geçecek, insan oğlu bütün kayıplara alışıyor. Alışamaz olsaydık Allah ölümü vermez di. Devran böyle dönüyor, allahın takdiri. Sen elinden geleni yaptın. Eşimle bende ölen yavrularımız için çok uğraşmıştık. İki kardeşi kucak kucağa toprağa verdik. Oynayan, perdelere tırmanan zehir gibi, afacan iki yavru birden bire hastalandı ve elimizden kayıp gitti. Eşim benden daha çok ağladı, ilk kez ağladığını gördüm. Şimdi diğerleri ile yine eski neşemizi bulduk. Büyüyorlar, daha çok oyun istiyorlar, ihtiyaçları arttı. Bazan içim buruk onlarda bu kadar büyümüş olacaktı diye düşünüyorum.

Hastalık mı geldi kuzum.
Nasıl oldu hiç anlamadım. :KK43:
Evet hastaydı.fiv dedi Dr. En son toksoplazma ilaç tedavisi görüyordu ama iyi olacağına daha da kötü oldu... Dün artık gözleri gormuyo kulakları duymuyodu, minik minik miyavliyodu.dokunup kizimm burdayım korkma diodum susuodu..bunlar çok etkiledi beni... Hele son suyunu icirisim,siringayla besliyodum normalde birakmazdi. Öyle kana kana içti ki ağzını açıyordu,ohh ddim iç yavrum... Sonra çıktım yanindan, işte bidaha su vereyim diye girdim baktım melek olmuştu:KK42::KK42:

Evet hastaydı.fiv dedi Dr. En son toksoplazma ilaç tedavisi görüyordu ama iyi olacağına daha da kötü oldu... Dün artık gözleri gormuyo kulakları duymuyodu, minik minik miyavliyodu.dokunup kizimm burdayım korkma diodum susuodu..bunlar çok etkiledi beni... Hele son suyunu icirisim,siringayla besliyodum normalde birakmazdi. Öyle kana kana içti ki ağzını açıyordu,ohh ddim iç yavrum... Sonra çıktım yanindan, işte bidaha su vereyim diye girdim baktım melek olmuştu:KK42::KK42:

Kurban olurum verene ya.
:KK43: :KK43:
Sen elinden geleni yaptın canımın içi, melek oluşu senin yanında olacakmış demek ki. Sen onun son günlerini mükemmelleştiren şansıydın. ☺❤ Ben biliyorum evine gelmek için neler yaptığını,kısmetine gelmiş o baksana. :KK68:

Kurban olurum verene ya.
:KK43: :KK43:
Sen elinden geleni yaptım canımın içi, melek oluşu senin yanında olacakmış demek ki. Sen onun son günlerini mükemmelleştiren şansıydın. ☺❤ Ben biliyorum evine gelmek için neler yaptığını,kısmetine gelmiş o baksana. :KK68:
inşaAllah benden razıdır diye dua ediyorum Rabbim'e...

Ben ilaçların yavru kedilere ağır geldiğini düşünüyorum.

Bu konuya girdikçe acım daha da alevleniyo, gözyaşlarım sel olup gidiyor. .Acimi paylasan,Herkese içten teşekkürler.. iyi ki varsiniz...@Mune konumu kapatirmisin. . ?

Back
X