Nefesiniz ne zaman açıldı?

Aspendos87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
73
7
48
Merhaba kızlar. Estetik sonrası nefes probleminiz ne zaman normale döndü? Benim 8 gün oldu burunumun bir tarafı tamamen kapalı, diğer taraf biraz nefes alabiliyorum ama rahat değil. Sizde nasıl oldu bu süreç. Kaç gün veya ayda nefesiniz düzeldi.?

Ben ameliyat olali tam bir ay oldu. Ilk 7 gun nefes almakta cok gucluk cektim. Tamponlar ciktiktan sonra ilk gun cok rahat nefes aldim ama sinuzitlerim cok doluydu hep:). Gunde 5-6kez solusyon ile burnumu temizledim.

Zaten burun deliklerinin icinde odem oldugu icin nefes almani guclestirebiliyor... Hala burnum tikaniyor ama solusyonla temizleyince rahatliyorum.... ilk uc hafta bittikten sonra daha rahat oluyor merak etme

Ben ameliyat olali tam bir ay oldu. Ilk 7 gun nefes almakta cok gucluk cektim. Tamponlar ciktiktan sonra ilk gun cok rahat nefes aldim ama sinuzitlerim cok doluydu hep:). Gunde 5-6kez solusyon ile burnumu temizledim.

Zaten burun deliklerinin icinde odem oldugu icin nefes almani guclestirebiliyor... Hala burnum tikaniyor ama solusyonla temizleyince rahatliyorum.... ilk uc hafta bittikten sonra daha rahat oluyor merak etme

geçmiş olsun canım. ben tamponlar çıktıktan sonra hiç nefes alamadım. sonraki günler biraz biraz alır gibi oldum ama tam anlamıyla nefes aldım diyemem ameliyatımdan sonra. burnumun 2 tarafında da ödem var. bir taraf çok büyük zaten o taraftan hiç hava gelmiyor. umarım gecer biranönce. şeklinden geçtim nefes alıyım yeter :)

geçmiş olsun canım. ben tamponlar çıktıktan sonra hiç nefes alamadım. sonraki günler biraz biraz alır gibi oldum ama tam anlamıyla nefes aldım diyemem ameliyatımdan sonra. burnumun 2 tarafında da ödem var. bir taraf çok büyük zaten o taraftan hiç hava gelmiyor. umarım gecer biranönce. şeklinden geçtim nefes alıyım yeter :)
Cok gecmis olsun... Burundan nefes alamamak insani cok yoruyor gercekten

:KK45:tampon çıktıktan sonra rahat nefes almaya başladım ama doktorumilk kontrole geldiğinde pamuk gibi birşey vardı onu cekti çıkardı o an ilk nefesimi almıştım direk beynime gitmiş hissettim ağlamıştım mutluluktan

Tamponlar varken hic nefes alamadim burnumdan.Tamponlar ciktiktan sonra 2 gun icinde normale dondu.Su an 12. Gun hic bir sikintim yok nefes alirken ..

Tampon cıktığı andan itibaren çok rahat nefes alabildim. Okyanus suyu ve bir damlam vardı onları düzenli kullandım

burnunuzun içinde ödem yok mu, nasıl sorunsuz nefes alabiliyorsunuz? benim sol burun deliğimde acaip ödem vardı ışıkla bakınca kapalı olduğunu o kadar rahat görebiliyordum ki, şimdi 3. ayımdayım bazen yine şişiyor orası, ama genel olarak nefes alabiliyorum.

Back
X